Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a apreciat că sesizarea liderului PMP faţă de preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, pentru votul în cazul Şova reprezintă “prostii politice”, deoarece orice “gâgă” din Parlament ştie că Tăriceanu nu este şeful, ci doar reprezentantul Senatului.

Preşedintele Senatului nu este şeful Senatului, este reprezentantul Senatului, un lucru pe care-l ştie orice gâgă care ajunge în Parlament şi vorbeşte după aia la televizor, PNL-ist sau ce-o fie el. Şi la Guvern, eu sunt şeful Guvernului, preşedintele e şeful Administraţiei, conduce Preşedinţia, dar la Parlament e un organ colectiv şi preşedintele semnează în numele acelui organ. Restul sunt prostii politice şi îmi pare rău că în afară de chestia asta, cu scandalul, cu cătuşe, cu penal, cu plângeri penale, n-am auzit nimic de la ceilalţi, nici de la PNL, nici de la…”, a spus Ponta citat de Mediafax.

 

10 COMMENTS

 1. Auzi domnule Ponta…ce-i cu limbajul ăsta de mahala?Ca premier al României?!Să-ți fie rușine!Dă-ți trei palme și acasă!

 2. Nu stiam ca BASISTI, stiu sa citesca, intotdeauna am crezut ca se inteleg prin semne (la nas).
  Ma refer: Probleme Cotidiene, părere, eee, cred ca cititi printre randuri, ori DOAR CU-N OCHI ca basescu. Asa citea si el paragrafe din CONSTITUTIE, cu-n OCHI.

  • Ţ Ca un gâgă pedelistul
   Vine la televizor, (a se citi facebook)
   Minte de îngheaţă Istrul,
   Apoi râde de poporŢ
   Dintre cei 3 “nominalizaţi” de tine, probleme cotidiene e cel mai… “găgăuţă” – “gâgă”, în context, semnifica “orice copil…” sau personificare a copilului care le știe pe toate – prostu’ daca nu-i şi fudul, nu-i prost destul!

 3. Îmi plac comentariile băsiştilor cu soldă. Vorba lui Lăpuşneanu: proşti da’ mulţi! Sau invers? Invers nu se potriveşte cu băsismul …

Leave a Reply