Aflat in Turcia, premierul Victor Ponta a postat pe Facebook :

“Vesti bune de la Bruxelles de la Parlamentul European! Pe langa traditionalii dusmani si detractori ai Romaniei – (Monica Macovei, Cristi Preda si inca 2-3 europarlamentari PPE) exista insa si multi prieteni onesti ai tarii noastre! Acestia au respins azi in Comisia LIBE solicitarea sicofantilor mentionati mai sus de a se discuta in plen situatia Romaniei la fel ca a Ungariei!

Multumesc tuturor europarlamentarilor romani si colegilor nostri din Grupul Social Democrat, ALDE si Verzi pentru corectitudine si sprijin!”

 

6 COMMENTS

  1. Cine ia mai trimis si pe astea in PE? Sper sa dispara de pe scena politica aceste personaje, fac numai rau Romaniei cat despre postarea Primului Ministru…. de ce sa te bucuri cand de fapt nu ar trebuii sa se intample asemenea imbecilitati

  2. Ponta uită că cel care a pus în discuție subiectul Ponta în Parlamentul european a fost chiar socialistul Martin Schultz? :))

  3. Monica Macovei nu au caderea sa judece Romania si conducatorii acesteia, tocmai ea care este paracioasa de serviciu.

  4. Cei care nu iubesc Romania au votat asemenea speciene incarcate negativ,pline de ura , un procuror comunist si un utecist velietar si langa ei alti libidinosi unsurosi.

Leave a Reply