Victor Ponta pe Facebook :

Ca să răspund tuturor celor care ma întreabă: cred că Liviu Dragnea NU trebuie sa își dea demisia din funcția de Președinte al PSD! Trebuie să țină Partidul unit, să câștige alegerile locale și parlamentare și să ferească PSD de toți “ofițerii” acoperiți sau descoperiți care vor să îl preia! Clar?
Update – pt ca am vazut interpretarile din presa vreau sa precizez ca atunci cand am scris de “ofiterii” care vor sa preia puterea in PSD NU ma refeream la Valeriu Zgonea – ci la un vicepresedinte PSD, fost ministru in Guvern (daca va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!

20 COMMENTS

 1. Of Doamne! Problema nu e aceea ca partidele sunt infestate de ofițeri acoperiți ci ca sunt infestate de ofițeri, punct. Ca sunt militarizate si deci respecta alte legi de funcționare decât cele ale unor asociații de cetățeni liberi axați pe comunitatea de idei. Deci dl Ponta vorbește fara cap si coada sau codificat, tot un drac, principalul e ca democrația a căzut in balta si nu se va scoate cu tancul, oricât de bine intenționați ar fi unii sau alții dintre “generalii” care dau ordinul de salvare.

 2. Vin alegerile si noi o tinem cu securistii. Ne am obisnuit cu faptul ca ei sunt printre noi si ne vegheaza pentru linistea lor, mai schimbati temele de campanie.

  • In seara asta, la mine in urbe, un “primariabil” de la un partid (nu spun care, se subintelege:)) mi-a blocat masina, in parcare… el, impreuna cu o colega de idei (cacofonie relevant-adecvata, deci ramane:))
   A trebuit sa banuiesc ca, la unu noapte, la partidul respectiv se lucreaza (banuiesc ca se pictau afise, sau se pregatea lipiciu’…), sa le bat la usa, si sa-mi cer scuze ca vreau sa plec cu masina proprie, da’ n-am cum…
   Dl. candidat, dupa ce mi-a “eliberat” masina, a precizat ca s-a rezolvat… Ca eu nu vazusem… doar ca, daca n-aveam inspiratia sa le bat la usa, plecam cu taxi-u’ ! Am uitat sa le cer scuze pentru deranj, da’ o s-o fac la alegeri, cu stampila !
   Deci, ca sa concluzionez, “cetatene” : eu nu ma obisnuiesc ca astia sunt printre noi spre binele lor… si nici nu vreau teme de campanie gen “un oras mirobolant”, tocmai de la aia de lasa masinile p-unde apuca, de parca le-a luat partidu’ asfaltu’ in proprietate… Ca bunu’ simt e binar : ori e, ori nu e ! n-are cum sa fie, cand vrea sa-mi fie primar, si sa nu fie cand e cu parcatu’…

 3. Atitudine Băsistă : Dacă acum deschid această mapă , românii vor știi cu nume și prenume , corupții României (sau ceva în genul,nu mai știu exact cuvintele dar fac referire la Băsescu în parlament și o mapă roz parcă.Astfel pescuia niște voturi)
  Exact ca Băsescu

 4. Ponta = Basescu 2.0 !!!! Turnatoria,invrajbirea alte doua caracteristici ale batranului securist de mare ulterior si de uscat,stafeta trebuia predata la un moment dat celui mai tanar si promitator succesor-coabitac …

 5. Ponta minte de ingheata apele !

  In primul rand nu vrea ca Dragnea sa ramana presedinte. S-ar bucura sa ii ia Plumb sau Banicioiu locul imediat !

Leave a Reply