Fostul preşedinte Traian Băsescu a vizitat-o astăzi, pe Elena Udrea, acasă, la complexul Stejarii, potrivit Antena 3.
Imagini în exclusivitate au fost prezentate miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

18 COMMENTS

  1. Şi-a pus ochelari asemănători cu ai d-lui Voiculescu! Tot saşiu se cam vede chiar dacă s-ar pudra cu aur! Maiducă-se ‘n pădurea spînzuraţilor să-şi răcorească maimuţele că e prea cald afară şi parcă-i auzi că necesită ventilator la udători! Sikktireano borfeleano sculbăseano= curhoţminfutelniţari

  2. “EU sunt CALEA,ADEVARUL si VIATA”Intro comunitate daca unuia ii merge rau este responsabila toata ccomunitatea .DE aici rezida si legatura permanenta cu BUNUL PARINTE CERESC prin rugaciunea “TATAL NOSTRU”.Painea noastra cea spre fiinta ce o cerem ,in textul latin este”PANEM SUPERSUBSTANTIALEM”,deci este painea spirituala de care avem nevoie spre fiintare.Daca omului nu-i oferi hrana spirituala decade… M-a dezamagit parerea unui “LUP de MARE'” referitor la refugiati.E GRAV !Maestrul George Enescu a donat o suma consistenta tarii pentru dotarea armatei,MAICA TEREZA alina suferintele ranitilor din razboi,iar noi ne revoltam ca -si cauta alinare tot la o fiinta deprimata?Acum ,urgent ESTE NECESARA O DECIZIE a tuturor sa ne rugam pentru o viata curata a celor refugiati din CALEA cea DREAPTA .caci altfel li se poate intampla ca sotului gargaritei {a lui Toparceanu}sa moara de inanitie sub trei graunte. Rugaciunea Sfantului Efrem Sirul incepe asa:Doamne si Stapanul vietii mele,duhul trandaviei,al grijii de multe,al iubirii de stapanire si al grairii in desert ,nu mi-l da mie… Stiu ca nu va fi in desert ce scriu acum Domnul Razvan Dumitrescu zicea odata “PAREREA TA CONTEAZA !Adevarul nostru si viata noastra sunt conectate la VOINTA DIVINULUI CREATOR ,liberul-arbitru fiindu-ne mijlocul de a ne castiga nemurirea.

  3. Va rog sa ma scuzati aici n-am sa rezonez. Oare nu suntem cu totii oameni liberi indiferent ce si cine suntem ? Pana la urma cu totii suntem liberi sa facem ce dorim. Pentru ei este un risc asumat.

  4. CE PENIBIL?? ZBARCITUL, CHEL, ZANGHIU DAR PLIN DE BANI A VIZITAT-O PE ”PORUMBITA PARASITA” REPREZENANTA DE VAZA A CELEI MAI VECHI MESERII DIN LUME S-A DUS SA O CONSOLEZE SI PROPABIL CA O INTREABAT-O CUM E VIATA LA PENITENCIAR POATE DORESTE INFORMATII ??? PENTRU CA BASE ATUNCI CAND A IESIT DIN PARCHETUL GENERAL CHIAR DACA FACEA PE MARELE ”INVINGATOR ” RICTISUL DE PE CHIPUL LUI SCHIMONOSIT DE BAUTURA SI RAUTATE MA FACUT SA INTELEG CA NU ERA CHIAR INVINGAROR ERA SPERIAT CHIAR DACA A INCERCAT SA PAREZE???
    CAT DE DEZGUSTATOAREA POATE FI INTILNIREA INTRE NUTI ”SPAIMA CONSTUTUTIEI SI ”FORMA DE VIATA”’CARE ERA INTR-O AVANSATA STARE SPECIALA SE VEDEA DUPA OCHI ==ORIBIL== DEZGUSTATOR

  5. :))))) dacă tot au ajuns micile ecrane, politica românească cît şi imaginea acestei ţări ”curvă perversă” mereu este cîte ceva de descoperit, de ce să nu demonstreze şi omul/oama cum ”schimbă locul şi norocul” sau”apa aerul şi fraer(a)ul” că face explorări prin fra(e)cţionare adîncă fierbinte! :))) doar aşa îl pot băga pe micile ecrane pentru publicitate şi poate obţine diploma” don juan” de la apă bogată în experimente şi experienţe demoniale:)))

  6. Sa tot fie 2 saptamani de cand CV Tudor, in elucubratiile sale, afirma la un post TV, cum ca Udrea ar fi primit directiva de la Basescu sa se desparta de prietenul mai tanar iar pana la sfarsitul anului, ca s-ar combina cu el. Acum, de, d-ale lui CVT, dar se pare ca prima miscare a nimerit-o! Mde, dupa aceste vizite la domiciliu, deocamdata fara perdea, pana la sfarsitul anului nu se stie.

  7. elena s- a aratat cu frumuselul ,atunci cand era necesar ! …a preferat o imagine de indragostita ca sa spele imaginea sa ,a lui basescu si probabil sa acopere un matrapazlac cu vanzarea unei proprietati subevaluate …cu ce se ocupa frumuselul ?nu cumva cu imobiliare ? dupa ce a aparut in presa vanzarea ,s-a rupt lantul de amor,ca nu cumva sa se intinda placinta …iar vizita lui basescu ? a venit dupa bani ?

Leave a Reply