Autoritatile franceze si cele germane au facut precizari de ultima ora in legatura cu prabusirea avionului Airbus al companiei Germanwings ce zbura intre Barcelona si Dusseldorf. Dezmintind cele afirmate pina acum, oficialitatile au spus ca “nu-si explica prabusirea avionului” si ca “semnalul Mayday nu a fost emis nici o secunda de avionul prabusit. Alerta a fost lansata de autoritatile de control al traficului aerian care au observat disparitia de pe radar a aeronavei si lipsa contactului cu echipajul”.

In imagine, graficul evolutiei de zbor, pe minute si altitudine. Se vede momentul de inflexiune cand aeronava incepe o coborare brusca, inexplicabila, de circa 10 minute, pina la prabusirea in Alpii Francezi.

Iata traseul de zbor si locul exact unde s-a prabusit aeronava Airbus A 320, conform presei franceze :

zborul si locul prabusirii

 

1 COMMENT

  1. Marea majoritate a pilotilor a fost in greva saptamana trecuta,cu toate astea filialele Germanwings, Swiss si Austrian Airlines nu au fost afectate de aceasta. Din cate stiu Lufthansa si Germanwings folosesc cam aceeasi piloti.
    Lufthansa vrea sa taie costurile din cauza competitiei companiilor aeriene low-cost si intrarea pe piata a arabilor. Nu vreau sa cred ca sufar de scenarita.

Leave a Reply