Un câine din rasa bichon frisé a câştigat marţi cea de-a 142-a ediţie a concursului de frumuseţe canină de la New York, Westminster Dog Show, la care au luat parte 2.800 de câini de rasă din Statele Unite şi din multe alte ţări, informează AFP.

Flynn, un căţel cu blana albă care seamănă cu o jucărie de pluş, a fost unul dintre cei şapte finalişti, alături de un border collie, un barzoi royal, un Schnauzer uriaş şi un exemplar din rasa sussex spaniel.

”Este incredibil. Este pur şi simplu minunat”, a declarat Bill McFadden, proprietarul lui Flynn, precizând că şi-a botezat câinele după numele personajului avocatului Billy Flynn din musicalul ”Chicago”.

Pentru a pune în evidenţă calităţile animalului, proprietarii care îşi aduc patrupedele la astfel de concursuri nu ezită să apeleze la serviciile unor profesionişti pentru care nota de plată poate ajunge până la 500 de dolari pentru un singur câine.

Westminster Dog Show este unul dintre cele mai vechi concursuri pentru animale din Statele Unite, alături de competiţia hipică Kentucky Derby, scrie Agerpres.

 

1 COMMENT

  1. Pai asa merge societatea, spre toy-look, teen-look, underage-talk, infantil-emoji etc.
    catelu asta e f dragut si e in ton cu trendul.
    Hot dog!

Leave a Reply