Precizari importante postare de Raed Arafat pe Facebook :

“Am vazut pe facebook si pe diferite pagini internet indemnuri ca oamenii sa iasa in strada pentru a-si exprima sprijinul pentru sistemul de urgenta, si pentru mine, Sambata / Duminica. In primul rand pentru mine este o onoare sa vad ca multi cred in ce fac, impreuna cu colegii mei, si isi exprima sprijinul pentru activitatea serviciilor de urgenta. Pe de alta parte, consider ca iesirea in strada nu este solutia avand in vedere ca exista la acest moment un dialog deschis pe tema raportului de control urmand ca saptamana viitoare sa ne intalnim si cu domnul Prim Ministru pe aceasta tema.

Totodata nu as dori ca cineva sa foloseasca aceasta situatie pentru a lansa insulte si injuraturi cu caracter politic si sa foloseasca in mod incorect, cu alte scopuri, un posibil eveniment la care sa participe oamenii care intradevar cred in sistemul de urgenta si in cei care lucram in acest sistem. Sper ca mesajul meu sa va ajunga si multumesc din nou pentru sustinerea exprimata. Sper ca saptamana viitoare sa aduca mai multe clarificari si o abordare inteleapta si pozitiva care sa duca la dezvoltarea in continuare a sistemului integrat de urgenta in serviciul populatiei!”

 

6 COMMENTS

 1. Ba’ baieti, va jucati cu focul pe langa butoiul cu benzina!De data asta daca iesim, pleaca toata clasa politica, in Paradis, cu toti Tatucii ei!

 2. Consider ca niciodata nu este inoportun ca lumea sa iasa in strada pt. a-si apara drepturile , crezurile si libertatile !!! Tocmai de aceea s-a ajuns in situatia actuala cu cel mai scazut nivel de trai din UE , pt. ca poporul a tacut si a permis bataia de joc la care a fost , este si va fi supus in continuare stand in case !!! Democratia odata castigata trebuie intretinuta caci altfel o poti pierde , este ca jarul de la gratar !

 3. Un om de un bun-simt incomensurabil, asa cum il stiu de peste 20 de ani! Stiti ce este absolut remarcabil? Acest profesionist desavirsit si om de mare caracter a fost curtat insistent de capitale importante din vest, ca sa vina sa lucreze pentru ei. Evident, pe niste sume astronomice, in comparatie cu ce cistiga aici. Stiti ce-a raspuns? Aflati de la mine: “Nu pot, Romania este tara mea!”
  El e mult prea elegant si modest ca sa spuna public lucrurile astea.
  Ei bine, ghici ce?
  Romania, tara lui, tocmai se pregateste sa-i dea un sut in cur!
  Nu, nu Romania noastra! Romania LOR, pe care si-au luat-o inapoi!
  RUSINE!!

 4. Precizări fac şi eu în legătură cu băncile elveţiene şi conturile(am scris destul de mult despre conturi şi bănci elveţiene).
  **S-au scos 35 de miliarde (de euro) din România, îmi supuneau băieţii, confidenţial; din România, cu camionul, s-au dus în Elveţia. Sunteţi atât de tâmpiţi, banii ăia produceau pentru noi, în loc să producă pentru Elveţia. Ştiţi că acum, în Elveţia, dacă pui bani trebuie să dai tu comision, nu îţi dă el”, a spus ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.**http://www.antena3.ro/actualitate/declaratie-socanta-a-ministru-tehnocrat-irimescu-35-de-miliarde-euro-duse-cu-camionul-in-elvetia-349379.html
  Pentru mine nu e şocant din cauză că am scris de prin 2013:
  – sunt enorm de mulţi care au conturi în Elveţia,
  – din 2013 s-a dat mînă liberă la controlul şi informaţiile coturilor pentru orice ţară,
  – au fost controale privind corupţia şi falsuri în acte din multe ţări şi după mai toţi şi-au mutat banii prin china(e o bancă secretă care nu se conformează cu legea impotriva secretului bancar),
  – angajaţii şi colaboratorii au divulgat conturile multora şi i-au dat în şomaj chiar dacă aveau familii(este o lege care le dă drepturi sociale în completare pentru masă şi transport în comun doar că în fiecare lună eşti obligat să trimiţi e-mail cu CV pentru angajare plus bonurile de cheltuieli pentru ramburasarea cheltuielilor plus completare a fondurilor privind masa zilnică)
  – la momentul cînd s-a dat liber la informarea despre conturi, ai noştrii guvernanţi nu au acceptat convenţia şi au amînat începerea cu 2017 dacă mai au ceva în conturi,
  Dar cînd a apărut românul ăla care a trăit în Elveţia şi a dat pe goarnă destule(deja eu scrisesem despre conturi şi elveţia), de ce nu s-a sesizat nimeni? Se înscrisese în PRM şi era catalogat ”plecat cu sorcova”?
  Dar unde este valuta încasată de la Libia, Irak, Arabia Saudită şi mai ales Egipt? Din cîte-mi amintesc, pare că sunt mai multe ţări care rămăsese datoare prin export grîne/grîu României în 1989 ! România avea cea mai bună calitate la grîne de pe glob şi zona arabă doar din România importa!
  Cine a încasat valuta?
  În al cui cont a intrat valuta?

 5. Dar unde este valuta încasată de la Libia, Irak, Arabia Saudită şi mai ales Egipt?
  La cererea Statelor Unite, dupa ce acestea au declansat razboiul sub George W.Bush, Romania a semnat ca iarta datoriile Irakului. Credeam ca se stie.

Leave a Reply