Omul de afaceri Costică Constanda vrea să distrugă spaţiul verde din Parcul Bordei, din Capitală, pentru a construi două blocuri de 11 etaje, anunta antena3.ro.

Afaceristul a solicitat Primăriei Sectorului 1 două certificate de urbanism, pentru ridicarea a două imobile chiar în zona de spaţii verzi a parcului Bordei.

Constanda a dat în judecată Primăria, pentru că nu a autorizat construcţia pe terenurile deţinute de acesta. Omul de afaceri solicită ca Primăria să plătească 1.000 de lei pentru fiecare zi de întârziere a lucrărilor.

Anul trecut, conturile Primăriei Municipiului Bucureşti au fost blocate, iar acum afaceristul a trimis notificări pentru a include în bugetul local suma de 200 de milioane de euro, în caz că instanţa îi va da câştig de cauză.

11 COMMENTS

 1. Costanda “omul de afaceri” asta, mare proprietar mare asa peste noapte asupra unor spatii/parcuri cu vechime, face iar valuri. El este unul dintre cinstitii Romaniei iar, omul nu face obiectul vreunei anchete DNA, e curat ca lacrima.
  Cand spun ca si printre arhitecti sunt multi escroci lumea se supara pe mine. In zona aia da bine sa ridici 2 mastodonti de 11 etaje.

  • DNA? Pai pentru cine lucreaza DNA s-a vazut si in cazul lui Vasilescu Olguta.De cand nu mai este nici Ponta si nici Oprescu,sub minunata guvernare iohannista,au inceput sa zburde iar “tunarii”, si nu numai la Bucuresti,ci peste tot pe unde Kiovesi a facut loc.Se “lupta” tare cu coruptia,ce sa mai…

 2. 🙂 🙂 🙂 cavouri destinate pentru viitorii decedaţi, mulţi se plîngeau că nu sunt locuri în cimitire sau sunt scumpe!
  Pentru ăsta nu este lege în codurile civil şi penal?

 3. Statul Roman => cel mai mare hot, el i-a zamislit pe acesti ”mari latifundiari”, produtia anilor ’90-94, din serialele ”Retrocedari Dubioase Legalizate” si ”Acum ori niciodata cat e apa tulburata”!Hotia continua….

  • Ei,iar statul roman este vinovat de toate nenorocirile? Statul roman este statul nostru,nu poate exista o tara fara statul sau.Problema sunt conducerile statului roman,adica niste indivizi,alesi si cei nealesi,si mai ales cei care stau in spatele lor si ii dirijeaza prin “cointeresare”,sau daca nu cedeaza la spaga,cu santaj ,amenintare si lichidare/distrugere cu aportul celorlalti “cointeresati”,si astfel isi trag marile foloase impotriva intereselor pentru o viata mai buna ale simplilor cetateni.Cei care de fapt au confiscat statul roman cu politicieni si institutii cu tot sunt hotii cei mari.Si atunci chiar si statul pare sau chiar devine hot.Uite-l pe acest Constanda.Cu sprijinul cui ameninta si preseaza el ,ca pentru un amarat de teren la origine mlastina,sa ajunga acum sa santajeze si sa ia locuri cum nici ma’sa n-a visat, locuri muncite de altii ca sa devina asa cu sunt acum,da mai vrea si sute de milioana de euro despagubiri pentru ca nu este lasat sa-si faca de cap,ca in tara nimanui? Si ca asta,multi alti vagabonzi ,care au venit la praduiala cu spaga sau amenintarea si care acum cred ei ca daca au o propietate pot sa faca ce doresc pe acolo,de la betoane in nestire,pana la gropi pentru gunoiul de import,ca-i bine platit. Ar fi interesant cine mai este bagat in afacerea asta cu blocurile pe care vrea sa le faca neispravitul asta in parcul Bordei.Cred ca nu “statul hot” ci alti hoti mai mari.

 4. Constanda, actele la vedere ! Sa vedem si noi istoricul proprietatilor, sa vedem si noi cine a semnat pt. Retrocedari , cine a semnat sentinte civile…
  .

Leave a Reply