Presedintele PNL Bucuresti, Catalin Predoiu, s-a prezentat miercuri la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar de coruptie, anunta Agerpres. “Tot ce stiu e ca sunt citat ca martor, alte informatii nu am”, le-a spus Predoiu jurnalistilor.

Catalin Predoiu a parasit sediul DNA. “Am dat o declaratie de martor in legatura cu aplicarea unei proceduri de desemnare a unui reprezentant al Ministerului Justitiei intr-un grup de lucru interministerial. Aceasta procedura a fost respectata perfect legal de catre Ministerul Justitiei. Alte detalii nu va pot oferi deoarece nu doresc sa prejudiciez mersul anchetei. Procurorul de caz dorea sa lamureasca acest aspect si l-am lamurit”, le-a spus el jurnalistilor potrivit Agerpres.

 

5 COMMENTS

  1. 🙂 🙂 🙂 pentru că tot şi-a definitivat statutul de cetăţean de Bucureşti cu acte în regulă, mă gîndesc că trebuie să-şi facă flotant direct la pandaimos alături de ”cloaca” pdl-istă dar şi beneficiarul principal al acestor servicii finanţate prin instituţiile statului, poposind pe la DNA şi cu ajutorul justiţiei care face dreptate şi nu împarte dreptate cum spunea madam ministra justiţiei, să facă o cură de pandaimos cu posibilitatea reală de a ajunge cu nivelul de trai la fel cu peste 51% din populaţia României! Totul a fost cu bună ştiinţă şi făcut intenţionat!
    🙂 🙂 🙂 ce-ar fi !

  2. Desemnarea unui reprezentant al MJ intr un grup de lucru interministerial. Despre ce ” grupare de lucru “e vb ?

  3. Ce coincidente !? Toti cei chemati la DNA pe subiect Basescu au calitatea de martori, dau cate o declaratie si…..liniste ! Chiar toti suntem fraieri ?

  4. Daca madam Kovesi ar avea si altceva in cap decât breton ar baga in planul de management măcar obligativitatea controlului psihologic la magistrați (nu știu daca nu cumva controlul psihiatric încalcă dreptul la viața privată deci rămânem la psihologic), daca nu si alte soluții de curățare a aparatului represiv pe care il conduce. Fiindcă e mai ușor sa justifici abuzurile si aberațiile comise de magistrații “depresivi” decât sa impui fărădelegea la rang de practica in justiție; modelul american, pe care pare sa-l urmeze literal, acorda foarte mare importantă “depresiei” iar psihoterapia a devenit o practica curenta la toți cei care muncesc in condiții de mare stres (finanțe, justiție, profesorat, medicina de finețe, dar si la casnice, de pilda, sau la șomeri adică la TOATA LUMEA, ce mai) deci, tot înainte spre bolile civilizației !
    PS N-ar fi bine sa se justifice sejurul Cameliei Bogdan la Poiana Brașov plătit de Ministerul Agriculturii cu o depresie acută?

  5. Portocaliii au fost si au ramas ombilical legati intre ei. Daca perioada 1990-2000 a fost dominata de “pantaloni-scurti” PSD-CDR, ce s-a intamplat in deceniul 2004-2014 cand portocaliii au acces la parghiile puterii si le-au folosit abuziv, a atins cote biblice in materie de jaf national si incalcare a drepurilor si libertatilor findamentale. Dupa parerea mea, fostul PDL ar trebui disecat si studiat ca primul partid-mafie de dupa 1989. Am asistat (neputincios) la formarea, intaritrea si dominatia unei entitati oligarhice cu ramificatii ce s-au intins peste tot ceea ce inseamna Stat. Acest Predoiu, produsul incontestabil al perioadei portocalii sau “Somnului Natiunii” pe care il vedem azi, vrea sa se catere din nou in varf, sperand ca roamanii dorm in continuare.

Leave a Reply