Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat că nu îşi doreşte o candidatură la prezidenţiale şi nu şi-a dorit nici să fie premier, însă speră să se ridice la nivelul aşteptărilor.

„Nu. Nu mi-am dorit nici să fiu premier, dar sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor. Nu am făcut lucruri rele de când sunt prim-ministru. Dimpotrivă, am făcut lucruri de care sunt mândru”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat joi la Europa FM, dacă îşi doreşte să fie preşedintele României.

Chestionat dacă nu doreşte la preşedinţia României, liderul PSD a răspuns: „Nu am avut eu cu mine încă această discuţie. După ce o să am, sunt ferm convins că o să o comunic”.

Întrebat mai departe dacă sunt presiuni în PSD asupra lui să candideze la prezidenţiale, Ciolacu a replicat: „Întotdeauna au existat presiuni, dar eu am mai văzut filmul acesta. Sunt unul dintre membrii fondatori ai partidului”.

Referitor la faptul că a spus că este timpul să fie un social-democrat candidatul la prezidenţiale şi întrebat dacă acesta trebuie să aibă carnet de partid, liderul PSD a răspuns: „Nu. Am zis un spirt social-democrat”, scrie g4media.ro

 

Leave a Reply