Se anunţă o săptămână fierbinte pentru Guvernul Cioloş. Potrivit unor surse guvernamentale, premierul intenţionează să facă o serie de schimbări în echipa de miniştri.

Unii membri ai echipei guvernamentale susţin că sunt scenarii şi nu se impun modificări în structura Guvernului în acest moment.

De altfel, Dacian Cioloș declara la mijlocul lunii mai, când a făcut un bilanț al celor 6 luni de guvernare, că intenționa să facă o evaluare în rândul miniștrilor săi din cabinet până la sfârșitul lunii iunie și să tragă o linie pentru a vedea dacă este mulțumit sau nu de activitatea lor.

Potrivit unor surse, vizați ar fi ministrul Comunicațiilor, ministrul Transporturilor și ministrul Agriculturii.

http://www.antena3.ro/actualitate/ciolos-remaniere-365800.html

5 COMMENTS

 1. Titlu nefericit, domnule Radu Tudor!
  “Premierul Ciolos ar putea remania 3 ministri”

  Conform DEX: “REMANIÁ, remaniez, vb. I. Tranz. 1. A face modificări în organizarea unei instituții, în compoziția unui guvern etc. 2. A transforma parțial o mașină, o instalație sau o construcție, după o deteriorare, cu scopul readucerii în starea de funcționare sau pentru a-i îmbunătăți caracteristicile funcționale. 3. A înlătura defectele unor materiale sau ale unor produse care nu corespund prescripțiilor tehnice impuse, dar care nu sunt considerate nici rebut total. [Pr.: -ni-a] – Din fr. remanier. ”

  Ironic dar fara rautate: acestor ministri ce li se va intampla? Li se vor pili unghiile (poate), taia din nas, rotunji urechile, taia fasii din muschii fesieri, scoate un ochi sau li se implanteaza inca unul?

  Concluzia: Modificari organizatorice se aduc instututiei, Guvernului in acest caz.
  Guvernul se remaniaza, ministri sunt schimbati, inlocuiti.

 2. Bostan si Pasca-Palmer trebuie demisi fara intarziere… Acum… Pentru modul stupid in care in care gandesc si si-l exprima in spatiul public. Cin’ sa fie al treilea?

 3. scenariu: Ciolos vrea sa-i schimbe pe unii mai demult, stie el de ce. Atunci presa ii asculta cu atentie pe respectivii si nu e prea greu sa-i prinda zicind timpenii. Presa relateaza timpeniile, poporul ii injura, aia au imagine proasta, deci schimbarea, nu-i asa, se impune. Ciolos apare ca fiind de partea poporului, pe el nu-l injura nimeni, el nu e culpabil pentru nimic si desigur ca presa e libera si independenta.
  Deci Ciolos ramine PM inca 4 ani, nu de alta dar “fortele responsabile”, evident ca in “interesul national”, constatind ca dupa alegeri “nu se degaja o majoritate”, vor vota inca odata un guvern franco-german.
  Cine altcineva ar putea pune capat existentei institutiilor esentiale ale Statului precum armata, moneda, Parlamentul? Si, cu voia dv, ultima pe lista, si Biserica.

Leave a Reply