Potrivit primului ministru Dacian Ciolos, Ministerul Sănătății o să facă un audit asupra contractelor care au fost semnate până acum, iar Corpul de control al Guvernului face verificări pe baza informațiilor primite de la SRI.

——————–

Cioloș a mai declarant că a primit mai multe informații de la SRI, inclusiv legate de infecțiile nosocomiale și de potențiale probleme la modul cum s-au negociat și semnat anumite contracte.
“Ministerul Sănătății o să facă un audit și asupra contractelor care au fost semnate până acum. Am primit mai multe informații în aceste zile și de la Serviciul Român de Informații. Apropo, domnul director mi-a arătat că în ultimii ani a trimis autorităților guvernamentale mai multe informări legat de inclusiv de infecțiile nosocomiale. L-am rugat să-mi trimită o sinteză și mi-a trimis acum o sinteză a informațiilor pe care le avea, inclusiv potențiale probleme la modul cum s-au negociat și semnat anumite contracte. Corpul de control al Guvernului verifică pe baza acestor informații, face anumite verificări”, a afirmat Cioloș, vineri, la Ministerul Sănătății citat de Agerpres.

 

6 COMMENTS

 1. Cîteva întrebări decente care nu trebuiesc înţelese ca ofensă sau jicnire la adresa nimănui:
  – Ce fel de politicieni şi funcţionari puternici, chiar independenţi şi care hotărăsc cu certitudine soarta acestei naţiuni şi ţări dacă permanent se plîng de neputinţă şi pîrăsc la marelor capuri şi porţi ?
  Motivaţia din ce se vede pe micile ecrane:
  – toţi se plîng de afectarea imaginii justiţiei şi DNA-ului!
  – toţi se plîng de atingerea şi împiedicarea celor 2 instituţii menţionate!
  – toţi se plîng că dreptatea e împărţită pe nedrept!
  – toţi se plîng de orice care are la bază cel puţin un motiv serios de luat în seamă şi niciunii nu iau nicio măsură reală!
  – alţii se vor eterni în funcţii numite politic!
  – recuperarea prejudiciului pe orice cauză judecată se alege şi nu se pune în practică deîndată pentru toate prejudiciile? La cetăţeanul de rînd nici nu se pune problema decît întrun singur sens: fabrica de acte de partea escrocilor şi păgubaşul se trezeşte de rea credinţă ca fiind infractor în urma procesului şi în realitate nicio vină!
  – Dacă se văd sau se simt atît de vulnerabili şi permanent cer ajutorul marilor capi ai lumii prin ”milogeală” pentru susţinere, pentru ce mai statu în funcţii???
  – Oameni buni, dar acele sondaje care arătau o ”falsă” încredere tocmai în marile instituţii, de fapt, ce ascundeau în spatele lor?
  – Doar finanţări grase din bugetul statului pentru circ şi plîngăceală plus neputinţă permanent?
  Cînd au luat hotărîrea de a ocupa respectivele funcţii, trebuia să-şi asume şi mizeriile provocate cu intenţie sau nu, ori, avînd la bază motive reale sau nu! Nu pentru asta sunt şi plătiţi ???
  Ce demnitari şi funcţionari avem în ţara asta!
  După mine, din tot ce se vede pe micile ecrane şi în viaţa reală, sunt doar ocupanţi de funcţii plătite gras ”escroci şi cocalari”! Nu e jicnire! E realitatea zilelor noastre!

 2. Sa Strigam in Strada! Sa Strigam in Strada!Sa Strigam in Strada!
  Altfel nu suntem auziti si nici nu se va rezola!

 3. Pentru toţi plîngăcioşii care mereu se laudă în faţa străinilor că şi-au îndeplinit promisiunile faţă de ei privind impunerile la poporul român: ia plecaţi dreacu din ţară la cotoii voştrii pe care-i pupaţi în dos şi vă bateţi joc de naţiune şi de această ţară!!! Aţi alungat medicii şi cadrele didactice, aţi obligat să pleca tineretul din ţară că aţi anihilat locurile de muncă, aţi ucis nucleul de bază al naţiunii româneşti:FAMILIA UNITĂ şi aţi rămas voi hoţilor mincinoşi să terorizaţi o ţară şi o naţiune! ””’marş !!!””

Leave a Reply