Premierul Dacian Cioloș a confirmat că va merge miercuri, în plenul Senatului, dar a precizat că nici el, și nici ministrul de Finanțe nu au fost întrebați de ANAF privind cazul Antenelor și că, în acest context, nu are ce explicații să dea pentru deciziile pe care le ia un responsabil al unei agenții “care e în subordinea guvernului, dar care nu trebuie să ceară aprobarea guvernului pentru anumite decizii”.

“Să nu cerem guvernului independent, în câteva luni de zile, să rezolve probleme care au fost lăsate în așteptare de ani de zile, inclusiv chestiunea cu Antena 3 (…) E o decizie judecătorească acolo și ANAF-ul s-a trezit fix acuma să o scoată, pe ultima sută, fără să întrebe pe nimeni. Eu nu am fost întrebat. Nici eu, nici doamna ministru de finanțe — nu că trebuia să fim informați formal — președintele ANAF decide cum aplică legea, trebuia să o aplice mai demult (…) a decis să o aplice fără să mă informeze așa încât nu am eu ce explicații să dau pentru deciziile pe care le ia un responsabil al unei agenții care e în subordinea guvernului, dar care nu trebuie să ceară aprobarea guvernului pentru anumite decizii”, a spus Cioloș, marți, la Bruxelles, într-o discuție cu jurnaliștii citata de Agerpres.

Întrebat de ce se duce, în aceste condiții, miercuri, la Senat, premierul Dacian Cioloș a răspuns: “Mă duc pentru că președintele Senatului m-a invitat. Am cerut o informare și din partea ANAF-ului legat de contextul în care s-a luat decizia asta.(…) Eu pot să înțeleg că în 5 zile e greu să-ți muți lucrurile, pe de altă parte, nu am decis eu lucrul ăsta și nu eu am pus în lege termenul acela de 5 zile”.
Senatul a decis, la propunerea președintelui Călin Popescu-Tăriceanu, să îi solicite premierului Dacian Cioloș să vină, miercuri, în plen, ca să explice acțiunea instituțiilor din subordinea Guvernului la adresa televiziunilor trustului Intact.

Decizia a fost luată marți de senatori cu 70 de voturi pentru, două împotrivă și trei abțineri. Toate grupurile parlamentare s-au exprimat în sprijinul propunerii președintelui Senatului.

Imobilele în care își desfășoară activitatea posturile de televiziune Antena 1 și Antena 3 trebuie evacuate în termen de cinci zile, în urma notificării primite, luni, de la Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, care pune în executare sentința penală din 2013, rămasă definitivă.

“Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, în calitate de organ de valorificare împuternicit conform prevederilor OG nr. 14/2007, ca reprezentant al statului român-proprietar al imobilelor ce au fost confiscate și trecute în proprietatea privată a statului, libere de orice sarcini, în baza unei sentințe judecătorești, a notificat astăzi, 15.02.2016, în scopul evacuării, persoanele juridice care ocupau imobilele anterior menționate”, se menționează într-un comunicat al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), remis luni AGERPRES.

 

29 COMMENTS

 1. Domnule Ciolos,

  Va intreb eu atunci:
  Ce grad avea tatal dvs cand lucra la securitate in Zalau pe vremea lui ceausescu ?

  • Securistii au sufocat Romania. Au infestat toate publicatiile, feisbucul, ziarele online, televiziunile. A mai ramas A3 sa spuna lucrurile pe lume si de aceea securistii lui Coldea au tabarat pe ei sa inchida si ultima farama de informatie necontrolata de ei. STALINISMUL SECURIST DE CEA MAI JOASA SPETA A CANGRENAT ROMANIA. Au ramas o mana de jurnalisti de la A3 sa ne spuna cu PROFESIONALISM (ce excede pe cel al CNNului ) ce se intampla in biata noastra tara. Tandemul Ciolos-Iohanis niste marionete triste ale securitatii, Ciolos el insusi securist, Iohanis condamnat pt insusirea unei case fraudulos…astia sunt conducatorii, asta e tara UEului, a americanilor si a “democratiei”… in asemenea conditii se impune iesirea pasnica in strada si exprimarea libera a sustinerii A3.

 2. Aha, deci stia de miscare, ca asa reiese din afirmatia prostului? P.S. E tare securistu, e bazat! Doar nu degeaba a fost securist agricultor la Bruxelles! Se pricepe la termene de insamantare, evacuare etc.

 3. Domnule Cioloș ! Din punct de vedere istoric , care a fost urmarea Incendiului de la Colectiv 2015 la sfârșitul lunii octombrie :
  A fost Revoluție sau Lovitură de Stat? Și domnului Iohannis i-am adresat această întrebare

 4. Hellooo! Voi bucureştenii care vă veţi alege sau vota primarii: veţi vota unul care urla de plagiatul lui Ponta?
  http://www.pressalert.ro/2016/02/universitatea-de-medicina-din-timisoara-va-trebui-sa-raspunda-acuzatiilor-de-plagiat-care-vizeaza-doctoratul-lui-busoi-ce-intrebari-profesorul-care-facut-sesizarea/
  E titlul materialului pe care trebuie să-l citiţi şi ulterior vota pe Buşoi!
  ”’Universitatea de medicină din Timișoara va trebui să răspundă acuzațiilor de PLAGIAT care vizează doctoratul lui Cristian Bușoi. Ce întrebări are profesorul care a făcut sesizarea
  De Georgeta Stanici – Feb 16, 2016”’
  Poate că scriitorul lui băsescu: Cărtărăscu, care a recunoscut cu guriţa lui că a plagiat cu 35-38 de ani în urmă pentru nu ştiu ce funcţie, a deschis cutia cu bijuterii a politicienilor merituoşi care se dau lacrimi pure doar pentru a-i minţi pe oameni!
  :))) isteţi mai sînt!

 5. Cetateanul bruxelez Ciolos este ori fraier gramada, ori minte teribil de prost. In primul rind, ar trebui sa inteleaga ca problema scoaterii in strada a Antenelor este o chestiune care vizeaza securitatea nationala; daca nu intelege asta, e cum am zis mai sus.
  In al 2-lea rind, daca un functionar muta o hirtie de pe un birou pe altul, evident ca nu e nevoie sa fie informat. In schimb, daca un functionar din subordinea sa face o chestie care reprezinta un factor de risc la adresa securitatii nationale, fara a-l informa in prealabil, TREBUIE DEMIS IN SECUNDA 2!!
  In loc de asta, ce ne spune bruxelezul? Ca el nu are ce explicatii sa dea, fiindca nu a fost informat. Ce faceeee??? DEMISIA!!
  “Multumita” basescului, presa e factor de risc la adresa sigurantei nationale. Premierul este, daca nu gresesc, membru al CSAT. In aceasta calitate, ar trebui sa cunoasca aceste lucruri, si sa le trateze cu maxima seriozitate. El vorbeste despre cele petrecute ca si cum un covrigar ar fi scos afara din toneta lui, apartinind statului, si trimis sa-si desfaca marfa pe strada.
  Un asemenea om NU ARE COMPETENTA sa conduca Guvernul Romaniei. DEMISIA!

 6. Bon, Ciolos pasează mingea ca si in cazul alegerilor in 2 tururi si-i face pe ăștia de la ANAF si tampiti pentru ca n-au acționat mai repede dacă tot voiau sa termine cu Trustul “mogulului” Voiculescu atunci când au avut in mâna hotărârea judecătorească, încă fierbinte de la eforturile de clocire accelerata depuse de Camelia Bogdan & Co. Totuși, ca un om de bun simt ce se afla, deși nu poate repara Greșelile ANAF-ului pontist va da curs invitatiei Senatului si probabil, fără tam-tam, se va ajunge la o soluție instituționala care sa șteargă neplacutul efect asupra colegilor europeni al “neînțelegerii ” cu privire la evacuarea Antenelor din imobilul poprit de lectoriță favorita a ministerului Agriculturii, again, un minister pentru activitatea căruia nici Ciolos, nici actualul ministru nu răspund fiind ei doar de 2 luni in guvern.
  As zice ca Ciolos le-a scăpat idioților care i-au planificat debarcarea pe motiv de abuz împotriva presei libere exercitat de o agenție aflată in subordinea lui, se vede din veninul cu care Basescu acuza Antenele de a fi manipulat opinia publica in cazul executării silite deoarece ei au deja case alternative la RomExpo si etc: nici Antenele nu se opresc si nici Ciolos nu-si da demisia, Halal securitate nou-creată! planurile lui de a salva nația cu MP risca sa caza in balta ca pietroiul.
  Asta nu înseamnă ca abuzurile nu vor continua si nici ca Ciolos va rămâne pururea neutru la provocările mai mult sau mai puțin subtile ale Securității, e drept, neinstalata de el la butoane dar nici ușor de scos de la comanda in doar doua luni de guvernare! Iar gafa de pe vremea când, ministru al Agriculturii fiind s-a lăsat antrenat in afacerea Telepatia, asta n-o poate pasa nimănui si Koveși atât așteaptă, sa joace in frâu, ca prim ministru, si-odată scoate-va la iveală făcătură, trimite procurorul de caz la umbra si-l agata pe Ciolos cu vreun dosar “disjuns” de lasa guvernul si fuge la Bruxelles cât ai zice DNA. Fiat justiția! Cum zice Vasilica, judele progresist apărător al libertății sexuale totale.

 7. Nu-mi place reactia d-lui Premier. Multumesc, stiam cu totii care ne-am mai mutat in viata asta ce inseamna sa te muti in 5 zile dintr-o casa daramite sa muti 5 televiziuni.
  “Guvernul independent” pe cine vrea dl. ciolos sa prosteasca ? Sa faca bine si sa ne lase daca asa pune problema. Nu uit ca dl. Premier era ministrul agriculturii cand toate aceste mizerii s-au intamplat.

 8. Ipocritul asta atat poate el “sa inteleaga” ca baiat “de bun simt” ce se da el.Restul manevrelor fascisto-bolsevice legate de o executare silita (pentru ce “silita” cand exista un contract de inchiriere valabil si neatacat de nimeni iar chiriasul si-a respectat contractul?) nu este treaba lui de parca nu el este prim ministru.Pai daca nu se simte prim ministru atunci sa plece ACUM si sa-l ia cu el si pe tavarisciul lui de “suferinta” Iohannis.Totul este o lovitura clara impotriva libertatii presei si astfel de incalcare a drepturilor si libertati tuturor cetatenilor romani.,dreptul la informare si la libertate a cuvantului.Dar unde sunt flacaii care protestau ca li se incalca dreptul la vot? Acum nu li se incalca drepturi? Dar cei care vroiau “mai multa democratie” la alegeri cam subtire sunt in exprimare cand vine vorba de abuzuri impotriva unui organism de presa,cam…liniste …

 9. Prin pozitia pe care o afisati acum, sa intelegem ca nu aveti nimic impotriva agresivitatii cu care actioneaza o institutie din subordinea domniei voastre? La care lege faceti trimitere domnule Ciolos? A distrugerii unei companii romanesti? De ce alte televiziuni, trusturi de presa scrisa, audio, video care apartin in fapt unor personaje din afara tarii, chiar daca la vedere sunt administrate de unii romani sau doar cu nume romanesti, au dreptul sa functioneze in cladiri ale statului, adica ale romanilor, iar Antenele pur romanesti trabuie sa iasa in strada, pierzand toate investitiile de milioane de euro? De ce strainii beneficiaza de ajutorul Statului in multe feluri iar tot ce este romanesc trebuie sa dispara? Asa cum au disparut ARO, Danubiana, Tepro, Avicola, Crama Panciu, Metalurgia, Siderurgia, TOTUL? Sunt multe exemple comparabile. De ce comandoul ANAF nu s-a repezit in firma austriaca care devalizeaza padurile? De fapt cine conduce Romania si-n folosul cui?

 10. România e singurul stat pro rus , dirijat de Uniunea Europeană pentru exploatare , sub falsa iluzie a unei alianțe !
  Întâi în 2012 când l-au crezut pe Băsescu cu lovitura de stat,iar acum Europa tace în fața abuzurilor împotriva Antenei 3 și a jurnalismului

 11. Domnule Premier Ciolos, raspunsul DVS. contine o abordare gresita.

  ANAF este in subordinea Guvernului. Chiar daca Presedintele ANAF nu are obligatia sa ceara aprobarea DVS-Guvernului + Min. Finantelor Dragu, aveati obligatia in decurs de 3 luni de la investire sa verificati CUM este aplicata Legea de catre ANAF, mai exact : a fost dovedit faptul ca au primit 20 de adrese legal inregistrate de la Antena 3 -Trust Intact cu privire la situatia existenta, iar ANAF TREBUIA, ERA OBLIGAT PRIN LEGE SA RASPUNDA ACELOR ADRESE, atat in perioada Guvernului Ponta cat si a Guvernului Ciolos, fara exceptie.
  Aici e vorba de aplicarea legii -obligatia de a da un raspuns, indiferent care este Guvernul in acel moment.
  Lipsa orcarui raspuns la acele adrese din partea ANAF dovedeste o incalcare a Legii, iar lipsa unui control din partea Min. Finantelor / Guvern tehnocrat la ANAF demonstraza cel putin dezinteres, neglijenta.

  Noul ministru de Finante Dragu putea verifica de 100 ori in 3 luni cum s-au solutionat cererile /adresele / etc. adresate ANAF de catre alte institutii, in cazul acesta institutii media, dar putea fi oricare alta societate comerciala X, in cauza.
  Este vorba de principiu si de legalitate, indiferent daca situatia se refera la institutii media, sau alte societati comerciale de alta natura.
  Constat ca si DVS. ca si noi ati observat perfect : “exista o decizie judecatoreasca iar ANAF s-a decis FIX ACUM sa o scoata, pe ULTIMA suta de metri”.
  Curios Dle Prim Ministru, nu-i asa?, “fix acum, pe ultima suta de metri”.

  Prin urmare cred ca ar fi necesar sa dispuneti o analiza, de ce : “fix acum, pe ultima suta de metri”?, pentru ca se vede clar si de pe Luna ca s-a dorit de fapt eliminarea unui segment de presa si nu altceva! Grav! Dle Prim Ministru intr-o tara membra UE. Dorim o explicatie oficiala-ADEVARUL si aveti toate instrumentele si parghiile necesare sa cercetati si informati cetatenii tarii, corect.
  Sa nu va mirati Dle Prim Ministru ca atat de multe voci in aceasta tara striga ABUZ! Dar rolul Dvs. -Guvern chiar si daca provizoriu este sa stopeze orice ABUZ, nu intr-o luna, 5, 10. In secunda 1.

 12. Mosule, nici Ponta nu trebuia sa verifice personal clubul Colectiv si uite matale esti acuma unde esti ca si-a dat ala demisia la pachet.
  Asa ca nu merge cu fofirlica ca nu-i treaba ta, n-ai stiut, etc ca esti raspunzator, la pachet, pentru tot ce fac banditii de sub tine. Capisci?
  Hai ca nu te prinde aicea paltonul, te intorci la stapinii tai de la Bruxelles pe vecie, sa nu mai dam banii pe avioane. Ia-ti si neamtul cu tine si dracu sa va ia pe amindoi, eurooptimistilor!

 13. Ce nu mi-aș dori Antenă de-aș fi…

  N-am auzit încă dar, sincer, nici nu-mi doresc să aud ce ar spune…antonescu crin(cu ”a” mic întotdeauna), la o adică, referior la abuzul exercitat de autorități asupra Antenelor.
  Individul a făcut mult prea mul rău, prin Marea lui Suceală din FE-MARTIE 2014, și majorității românilor dar și antenelor , antene care au crezut mult, mult în el și-n PNL și puțin , foarte puțin în Ponta și în PSD, majoritatea realizatorilor ba și invitaților (esceptîndu-i pe cei cu carnet de partid) declarându-se și votanți dar și simpatizanți PNL.
  Eu mă pun acum în ”pielea” Antenelor.
  Să-ți exprimi , tu antonescu, acum regretu când tu , care m-ai mușcat de cur de doi ani de zile, în timp ce, inainte vreme, eu , și-ai mei, ani de zile te-am mînâiat pe creștet și pe tine și pe ai tăi spunându-vă că sunteți cei mai tari , acum când tu mă vezi căzut și lovit ”de-ai tăi”, să vii, vomitos, aplicând dictonul ”De mortuis nihil nisi bene” (Despre morti numai de bine) deplângând situația gea în care mă flu,consider un astfel de gest la care te-ai deda ceva meschin. Să-mi plângi tu, dușmanul meu de vreo doi ani, situația mea fără ieșire în care tu și-ai tăi m-ai băgat acum, ba, să-mi inchizi și ochii rămași ficși odată ce m-ai vedea mort( brrr…., oribile scene în care mă văd jelit de către o japiță care mi-a dorit desființarea, moartea) n-aș gândi prea mult și nu ți-aș permite să-mi fii prin preajmă. Așa că, vorba lui Mircea ți-aș spune de pe acum și reventiv… ”Marș, de aici, javră care ești tu și lasă-mă și nu mă mai jeli fariseic, și lasă-mă să-mi rezolv singur de ”sănătate” eu ne având nevoie acum, și niciodată, de sprijinul tău. Sunt milioane care o fac din inimă, din convingere pentru că ne prețuiesc în mod statornic și nu din oportunism și populism ieftn.
  Părerea mea,

 14. Radu Tudor, va dau eu solutia la problema pe care o aveti. Simpla si eficienta ca bomba atomica!
  Treceti la contraofensiva, aratati-le pisica! Va garantez ca vor deveni, brusc, mielusei. Va vor minca din palma, fiindca vor fi speriati de moarte!
  Iata ce trebuie sa le spuneti:
  Mai baieti, cucuieti, vreti sediile Antenelor? <Luatile, ma, si spalati-va pe cap cu ele. Iar noi, daca tot nu mai avem obiectul muncii, o sa ne apucam de altceva. De exemplu, o sa punem de-un partid. PA3, sa zicem! Ca un 28.3% tot om lua, daca nu ne fortam prea tare!
  Si sa-i vezi cum dau in bilbiala, una doua! Fiindca aparitia, din senin, a unui partid atit de puternic le-ar incurca socotelile rau, rau de tot! Atit astora de-aici, cit si celor de-afara. Fiindca, sint sigur, astia deja au stabilit procentele, au transat deja Romania. Totul merge conform planului. Ar intra in trepidatie, cum intra stupul cind simte miros de fum!
  Garantez ca in 48 de ore ati avea semnat un contract de inchiriere pe perioada nedeterminata, si primiti si scuze!
  Nu-i nevoie chiar sa faceti asta, ci doar sa-i amenintati. Ca o gluma nevinovata, cu efect de TNT.
  Desi, daca stau sa ma gindesc, chiar ar fi o idee s-o si faceti, de-adevaratelea. De ce nu?

 15. Deageaba a murit Ceausescu daca au ramas toti lupii si puii de lupii care si acuma duc tara la saracie(Rusine daca stiti ce inseam a)

 16. Antenele trebuie sa puna acum toate tunurile pe Luluta, dezgropati-i toate scandalurile in care a fost implicata vacuta rumegatoare de la inceputul carierei ei profesionale si pana astazi. Si cand terminati cu ea, luati-l in vizor pe Coldea. Nu mai aveti ce pierde ca oricum sunteti in razboi total cu binomul demential ce conduce Romania, ori voi ori binomul, cineva va dispare in urma acestui razboi si ar fi mare pacat pentru tara asta sa fiti chiar voi.”EXPLOZIV – Bica: Fratele lui Kovesi, anchetat de DIICOT. ‘De asta m-a atacat DNA’

  Autor: Denisa Miron, Colaborator
  Publicat: 00:08
  kovesi bica
  Alina Bica, fosta şefă a DIICOT, lansează acuzaţii dure în publicaţia Eureporter. Bica susţine că în 2012 a deschis o anchetă la Transgaz, care îl viza pe Sergiu Lascu, nimeni altul decât fratele Laurei Codruţa Kovesi, şefa DNA.

  Fosta şefă anti-mafia spune că acesta este motivul pentru care a intrat în vizorul DNA, alături de faptul că a refuzat să asculte ordinele lui Florian Coldea, şeful operativ al SRI.

  “Presupun că acum am măcar o explicaţie cu privire la motivul pentru care am fost atacată în acest fel. Dar nu mă ajută prea mult”, a declarat Bica. Întrebată dacă ar fi acţionat diferit dacă ar fi ştiut că cel vizat este fratele Codruţei Kovesi, Bica a răspuns: “Nu. Îmi făceam datoria. Tot trebuia să deschis dosarul. Dar poate că aş fi informat procurorul general al României despre situaţie sau aş fi pregătit un raport care să arate că atitudinea doamnei Kovesi în această problemă nu a fost corectă procedural.”

  Alina Bica a mai afirmat, pentru jurnaliştii de la eureporter.co, că DNA nu are probe împotriva ei, dar nu are încredere că va beneficia de un proces echitabil, pentru că serviciile de informaţii au infiltrat justiţia.”

 17. Am impresia ca Ciolos incearca sa se spele pe maini. Faptul daca a fost informat sau nu, e irelevant, ce conteaza acum e sa-i puna pe cainii aia in lesa si sa aduca partile la masa negocierilor. Daca un angajat al tau nu respecta legea, nu ai cum sa te dezici si sa-l lasi sa continue. Il opresti daca e necesar, pentru ca ai autoritatea.
  As fi interesat sa stiu totusi, de unde a pornit actiunea asta. Toata lumea zice ANAF a facut, ANAF a dres, dar nu e chiar asa. E o persoana acolo de la care a pornit ordinul, nu o institutie. Institutie e un termen vag, care nu dezvaluie multe. Am inteles ca recent demisul sef al ANAF a semnat acest ordin de evacuare. Eu l-as cauta sa-i pun cateva intrebari. De ce a semnat tocmai inainte sa plece, ca un sarpe; daca a fost ideea lui si daca da, atunci care a fost motivatia; daca a primit ordin de la altcineva si daca da, cine e persoana; de ce nu a raspuns solicitarilor repetate ale Antena Grup de a negocia posibilitatea inchirierii spatiilor.
  As vrea asa sa merg ca un detectiv pe urma indiciilor si poate as ajunge la persoana de la care a pornit totul. E cineva mai interesant decat ANAF.
  https://cristianmoldoveanu.wordpress.com/2015/01/22/antena-3-europa-libera-a-secolului-21/

 18. Antenele trebuie sa puna acum toate tunurile pe Luluta, dezgropati-i toate scandalurile in care a fost implicata vacuta rumegatoare de la inceputul carierei ei profesionale si pana astazi. Si cand terminati cu ea, luati-l in vizor pe Coldea. Nu mai aveti ce pierde ca oricum sunteti in razboi total cu binomul demential ce conduce Romania, ori voi ori binomul, cineva va dispare in urma acestui razboi si ar fi mare pacat pentru tara asta sa fiti chiar voi.”EXPLOZIV – Bica: Fratele lui Kovesi, anchetat de DIICOT. ‘De asta m-a atacat DNA’

  stiripesurse
  Publicat: 00:08
  kovesi bica

  Alina Bica, fosta şefă a DIICOT, lansează acuzaţii dure în publicaţia Eureporter. Bica susţine că în 2012 a deschis o anchetă la Transgaz, care îl viza pe Sergiu Lascu, nimeni altul decât fratele Laurei Codruţa Kovesi, şefa DNA.

  Fosta şefă anti-mafia spune că acesta este motivul pentru care a intrat în vizorul DNA, alături de faptul că a refuzat să asculte ordinele lui Florian Coldea, şeful operativ al SRI.

  “Presupun că acum am măcar o explicaţie cu privire la motivul pentru care am fost atacată în acest fel. Dar nu mă ajută prea mult”, a declarat Bica. Întrebată dacă ar fi acţionat diferit dacă ar fi ştiut că cel vizat este fratele Codruţei Kovesi, Bica a răspuns: “Nu. Îmi făceam datoria. Tot trebuia să deschis dosarul. Dar poate că aş fi informat procurorul general al României despre situaţie sau aş fi pregătit un raport care să arate că atitudinea doamnei Kovesi în această problemă nu a fost corectă procedural.”

  Alina Bica a mai afirmat, pentru jurnaliştii de la eureporter.co, că DNA nu are probe împotriva ei, dar nu are încredere că va beneficia de un proces echitabil, pentru că serviciile de informaţii au infiltrat justiţia.”

 19. Deci chiar nu inteleg ce a facut antena3 in doi ani de zile? Sa stai moca in niste sedii care nu iti apartin si tot antena3 sa faca scandal? Doamne fereste! Nu va suparati domnule Tudor dar ponta chiar v-a protejat ilegal prin institutiile conduse de el.

  • Mai Carmen, tu esti grea de cap sau rau intentionata? Am scris de nenumarate ori : Intact a trimis 20 de adrese ANAF si Guvernului pentru a ni se inchiria sediile, drept pe care ni l-a dat justitia. Si nu am primit nici un rapsuns. Stii sa citesti?

   • Nici Una, nici Alta. E doar platita. Mai aveti rabdare Sa i explicati ceva acestei taraturi? @carmen…mars!

 20. securistul julien vad ca are totusi o pozitie( conform titlui articolului):“Eu pot să înțeleg că în 5 zile e greu să-ți muți lucrurile”. logic continuarea e ca in marinimia lui tehnobirocratul securist ( ce de copii de securisti apar peste tot ba bogdan chireac, ba tolontan, ba julien, ba…) va mai da o sansa: sa va mutati dupa mai mut de 5 zile?! dupa principiul eu sunt mic nu stiu nimic, securistul agricultor merge la tariceanu sa bea o cafea si sa mai discute de una de alta. in rest institutiile statului, adicatelea anaful face ce vrea muschii noului securist care e la conducere, pardon am inteles ca si adjunctul e de prin servicii. si cum se tot spune prin studiourile antenei 3 ca odata intrat in servicii iesi doar cu picioarele inainte inseamna ca si actuala conducere anaf e in subordinea sefului sorosist de la sri care e mana dreapta a lui ciolanis asa ca logic, ce sa faci asta e, ordinul vine de la cotroceni. pai atunci dana grecu sa ii ceara iarasi lui ciolanis sa intervina, sa vina “prima doamna” de la sibiu sa faca ordine. si noi il injuram la greu pe baseala pentru tot ce a facut in tara asta si ce sa vezi nu a reusit ce a facut mutulica marele admirator si hot de case. si apropo de baseala vad ca iar a scos capul pe fb si da cu barda in voi. asa e cand binomul sau trinomul il slugareste. si apropo de ciolanisul ciorditor de case prin fals si uz de fals, azi tanti stanciu ii va da o solutie favorabila in demersurile initiate de a-si recupera casele pierdute definitiv si irevocabile la brasov. astept cu incredere ca doar cazul rarinca a fost inceputul in reperarea onorii si a imobilelor pierdute.

Leave a Reply