Premierul Dacian Ciolos : “N-am spus ca s-au folosit cartele prepay romanesti la atentatele din Europa. Am spus ca in pregatirea acestor atentate s-au folosit, iar informatia o am de la SRI, nu e nici un secret.

Sa nu cadem in tot felul de scenarii, aud acum ca cineva spune ca as fi ofiter acoperit. Nu am fost, nu sunt si nu voi fi ofiter acoperit. Vreau sa avem o dezbatere serioasa si responsabila despre nevoile serviciilor de informatii pentru a putea combate eficient amenintarile”.

 

19 COMMENTS

 1. Atat atentatul in sine cat si pregatirea lui tot fapta este si atunci a folosi niste cuvinte in coada de peste este tot un atentat la bunul mers al vietii normale . Se pune intrebarea cine este anormal si nu intelege , cel ce debiteaza prostii sau cel ce le aude si incearca a le da un sens ?

 2. Ce chestie ! :))
  Păi dacă ești ofițer acoperit tocmai asta trebuie să spui. Ca nu ești și nici nu ai fost…
  Cum ar fii să te deconspiri singur? Ar însemna să fii un idiot… sau Turcescu. Nu exista “sunt ofițer acoperit” pentru ca dacă spui asta, ești descoperit !

 3. corect ar fi fost : nu am fost ,nu sunt si nu voi fi decat o marioneta care executa ordinele papusarilor de la bruxelles.

 4. Jur pe parul meu …spuse lupul! Nu-i de bine cu el!Corect Nu a fost, Nu este si Nu va fi in stare sa reformeze un SISTEM atata timp cat face parte din el si raspunde la comenzi! Asa ca, mai bine lasa-ne!

 5. Afirmatia Premierului Romaniei tinde sa-l contrazica.
  Uitandu-ma din zare are profilul ofiterului “acoperit” SIE, insa de aproape se vede cu totul altceva, pare un tradator.

 6. Citind si declaratiile ministrului Curaj de astazi la situatia gradinitei unde erau batuti copiii, ”ca nu poate sa stie totul”, de la M.Sanatatii cu moartea bebelusilor si modul cum au reactionat in cazurile de e-coli, situatia de la CSM si multe altele, fa bine d-le PM Ciolos si faceti-va bagaje cu toate echipa, ca nu sunteti buni de nimic! Pur si simplu orbecaiti, sunteti amatori…si numai vrem cheltuiala cu voi!

 7. Noua ni se pare ca nu contează eticheta (de ofițer acoperit), ne-am obișnuit cu securiștii de toate denominațiile care se perinda prin posturile cheie; dar la Bruxelles, unde tocmai se discuta despre siguranța, agenți mai mult sau mai puțin camuflati, infiltrați ruși șamd eticheta pusă distinsului premier al României poate sa creeze o oarecare jenă si o posibila reținere la viitoarele contacte cu d-sa ca reprezentant al stabilității pe flancul estic. Personal, nu prea cred in aceasta eticheta, omul mi se pare prea naiv pentru rolul de “agent”(nu risc sa-i pun si gradele, de la Turcescu încoace m-am lămurit ca nici ierarhia militară nu mai e ce-a fost) dovada ca a înghițit pe nemestecate toate șopârlele ce i s-au servit printre care cea a cartelelor Pre-pay de care prietenul sau Hellvig s-a dezis fara efort imediat ce s-a văzut efectul negativ asupra comunitații. Si daca stau sa ma gândesc bine, cu ani in urma, tot așa a înghițit si șopârla, extrem de indigesta, strecurată in dosarul ICA (constituirea ca parte civilă a ministerului agriculturii pe care tocmai il conducea) deci omul e recidivist in materie de naivitate. Din păcate e si orgolios si asta il face pradă sigură pentru intriganți ceea ce, până la urma, e tot un drac fiindcă omul rămâne manevrabil din orice poziție (acoperită sau descoperită).

  • A fost o soparla sau a fost un ordin (executat orbeste) ?
   In privinta orgoliului va informez stimata doamna ca astazi e boala nationala.
   Orgoliul asta imi vine sa cred, dupa cateva observatii, ca vine din adanci frustrari.

 8. Înțelegem…
  Chiar dacă Cioloș ar fi, nu ar avea voie să.
  Așa că mergem pe încredere tot așa cum Parlamentul a votat acest guvern pe cârâială.
  .
  Așa să ne ajute Dumnezeu.

 9. eu inteleg asa: Campul Tactic s-a trezit cu o mare oportunitate (creata tot pe scheletulu unei tragedii, ca si la Colectiv): daca tot cere romanilor sa aiba incredere oarba in SRI, atunci si SRI-ul sa … nu aiba incredere deloc in romani: asa ca hai cu buletinul la cartele :))
  ca daca tot ascultam pe baietii finuti fara sa stim cine e la celalalt capat al firului din cauza de prepay, poate cu legea asta mai lasam niste calorii la locul lor si aflam mai simplu, din click cine cu cine face sforile 🙂
  as propune si un amendament la lege: sa-ti faci si email cu buletinul si CNP-ul, ca in curand o sa se poata folosi si voice over internet, dragi ascultaci!

 10. despre afirmatia propriu zisa, am o asemanare izbitoare, citez din Kiritzescu, sau din filmul Gaitele: “N-am blestemat si nu o sa blestem in viata mea. Dar sa o ingroape fara sandale si fara mantoc pe cap! ptiu! prafu si pulberea sa se aleaga de ea” 😀

Leave a Reply