Premierul Nicolae Ciuca a declarat azi, la debutul sedintei de Guvern, ca azi va fi aprobata marirea punctului de pensie la 1586 de lei, incepand cu 1 ianuarie 2022.

De asemenea, se maresc :

  • indemnizatia sociala, de la 800 la 1000 lei
  • alocatia de stat pentru copii pana la 2 ani, la 600 lei
  • alocatia de stat pentru copii intre 2 si 18 ani la 243 lei

    “Printr-o altă măsură stabilim acordarea în mod excepțional a unei indemnizații suplimentare, cea de-a 13-a, pentru persoanele cu dizabilități, indiferent de venituri”, a declarat Ciuca

1 COMMENT

  1. ATI UITAT DL. PREMIER SA SPUNETI DESTRE RESPECTAREA UNOR LEGI. INFLATIA ATI UITAT SA SPUNETI CA DE 2 ANI NU S-A DAT,IN PENSII SI MARIRA LOR ESTE O HARABABURA. ATI UITAT SA SPUNETI CA MILITARILOR ,DE TREI ANI ESTE INGHETATA PENSIA IAR ACUM INFLATIA DE DOI ANI NICI NU SE VORBESTE DESPRE IA. STITI PRIN CE TREC MILITARII,POLITIA JANDARMII,DAR CUM ATI AJUNS PREMIER ATI UITAT CU TOTUL DE EI. AM CREZUT CA RESPECTATI ACESTI OAMENI ,CARE SE CONFRUNTA CU ATATEA NENOROCIRI ZILNIC. STIU CA DE LA ALEXANDRU IOAN CUZA, CARE A RESPECTAT ACEASTA TARA ,AU FOST DOUA CATEGORII DE PENSIONARI. PENSIONARII CIVILI SI MILITARI. ACUM LE DATI MARIRI CUI VRETI DV SI ACEASTA COALITIE, IAR CELOR CARE AU CASA SEPATATA DE PENSIONARI, NU SUNTETI CORECT CU EI.POATE O FI O ZI SI CU SOARE,SI VOM MERGE LA ANTICIPATE, POATE VOM GASI SI OAMENI INTELEPTI SI PATRIOTI. POATE VOM FI SI NOI ROMANII RESPECTATI,PENTRU MUNCA CARE O DEPUNEM FIECARE.V-MAI FI POATE PRINTRE NOI ,UN ALEXANDRU IOAN CUZA.AS DORI SA FITI CINSTIT CU TOTI PENSIONARII, SI SA LE DATI INFLATIA ASA CUM SPUNE LEGEA. ATI STIUT DE LA INCEPUT CE VA ASTEAPTA. SI TOTUSI ATI MINTIT INCONTINUARE POPULATIA, SI INCONTINUARE NU APLICATI LEGILE SI CONSTITUTIA ROMANIEI.UN AN CU DEZAMAGIRI VA VENI PENTRU MULTI DINTRE NOI. DE CE ?PENTRU CA INCONTINUARE SUNTEM MINTITI SI DEZAMAGITI. GINDURI BUNE,O ZI BUNA DL. PREMIER.

Leave a Reply