Premierul Viorica Dăncilă l-a primit luni, de la ora 10:00, la Palatul Victoria, pe ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti Hans Klemm. Întâlnirea a durat aproximativ o oră.

„A fost o întâlnire foarte bună, o întâlnire punctuală. Am ridicat diferite probleme care vizează România. Am vorbit despre România să fie membru OCDE şi susţinerea SUA, am vorbit despre viză pentru români. Am vorbit despre investitorii americani în România, despre menţinerea procentului de 2% (din PIB – n.r.) pentru Apărare. În acelaşi timp, am pus şi problema ca România să devină producător de armament pentru întreaga zonă. În toată discuţia am încercat să am o abordare care să susţină România şi o colaborare foarte bună cu SUA pe parteneriatul strategic”, a afirmat premierul Dăncilă.

 

12 COMMENTS

  • Klem s-a dus fuga s-o sustina pe Doamna K si sa blocheze legile justitiei. Ambele sunt parghii de control ale coloniei noastre stupide.
   Unde este ministrul Justitiei, dna Dancila? Ce are el de spus legat de falsificarea probelor si executiile cu dosare ale oamenilor politici? Sau vine si el ca Dragnea: situatia e grava dar sa stea fiecare pe postul lui si acoperim rahatul sub pres???? Pentru ca daca acoperi asemenea fapte de puscarie inseamna ca ai interesul tau, poate esti si tu implicat in asemnea acte…

  • Ambasadorul american, Dept de Stat si UE vor sa se compromita pana la capata sustinand-o pe Codrutza indiferent de abuzurile ei si ale DNA.
   In loc sa intre in damage control ei continua sa o sustina in mod absurd.
   Probabail ca vor ca TOATA lumea din Romania sa vada ce sistem neo-stalinist sustin si ce ce fel de oameni sunt acesti neo-stalinisti ai DNA.
   Bad choice…

 1. Ca de obicei, un “amanunt ” esential este bagat sub pres: Bancila l-a invitat pe ambasador, sau acesta DIN URMA s-a autoinvitat?
  Nu mai vorbesc de un alt “amanunt”, cel putin la fel de important: ambasadorul iese la rampa LA DOAR CITEVA ORE DUPA dezvaluirile mortale ce duc la L.C.K.! Coincidenta, nu-i asa? Hai, da-ma dracu’!

  • Coincidență, necoincidență, episodul LCK este subțire. Americanii sunt sensibili doar la subiectul dolari. Se pare că niște israelieni și-au vârât coada în problema rachetelor cu rază medie de acțiune.

 2. Mai pe scurt: Mr Klemm n-a venit sa ne tragă de urechi pentru a o fi supărat pe Kovesi—adevărat sau nu, e un lucru bun și mai bine mai târziu decât niciodată, etc. Absolut grețos, și individul (Klemm) și episodul in sine. Asta e.

 3. Pare incredibil ca exact despre Justitie, Kovesi nu au discutat. Respectiv Klemm nu rata niciodata subiectul acesta. De ce ar face-o tocmai acum?. Plus a venit Klemm din proprie initiativa sau a fost invitat? Era asa greu sa ne spuna Dancila?.
  Chiar daca nu au discutat, putin probabil insa !, a reusit Klemm dupa totii anii astia in care intervenea una ,doua fara INSA a avea acest drept!, sa fie suspectat ca a discutat /intervenit si acum, sau mai ales acum!
  Dancila a spus EXACT tot ce au discutat?. Da, sau nu?.
  Am remarcat insa declaratia facuta de dl. Pieleanu-mai mult decat binevenita. Conform spuselor lui a vb. despre faptul ca Klemm sustine acel deal in valoare de 180 mil Euro in care un american cu o firma in US va vinde armament Romaniei, urmand Guv sa plateasca valoarea contractului
  NUMAI CA! tot Pieleanu a spus faptul ca americanul asta a fost condamnat definitiv in USA PENTRU ACTE DE CORUPTIE! Ce sa vezi, chiar asa? un penal, nu?, corupt vinde Romaniei acest armament.
  Hai no! Nu se poate!
  Aceste intrebari trebuie sa aiba un raspuns acum! nu peste 1 an sau la sfantul Sisoie.
  1. Klemm sustine/promoveaza un penal din America in sensul in care acest penal urmeaza sa faca afaceri cu statul roman?. Adica platit din banii nostri de fapt. WOW! Grav atunci, inadmisibil!. Sorry No! Sa faca “Domnul” Penal afaceri unde vrea el pe glob! La noi NU!
  2. SRI a informat Guv. cu privire la statutul si identitatea acestui penal al unchiului Sam?.
  3. Ministrul Apararii are ceva sa ne spuna pe tema acestui deal si cine e penalul de fapt?
  4. Dar premierul Dancila are ceva de comunicat specific pe aceasta tema -deal?. Bugetul este al Romaniei, nu pe persoana fizica, nu e nici lui Klemm, nici al Guvernului, da?
  Iar chestia asta cu dealuri si afaceri puturos-sufuroase au fost prea DESE la noi -si perdante 100%, ghiciti pentru cine? exact PENTRU NOI!. NU am vazut scoli noi, spitale, servicii de calitate in sanatate, drumuri, autostrazi salarii si pensii corecte -decente etc…in toti anii astia din 1989 pana azi. Destul cu bataia asta de joc!
  Fiecare Minister care se angajeaza sa plateasca tot felul de servicii, marfuri ,studii etc…. sa vina INAINTE in conferinta de presa si sa anunte ce are de gand sa faca CU BANII NOSTRI!
  Terminat cu tipul asta de practica : secreta, tacere in afacerile facute in numele Romaniei DAR in spatele usilor inchise. PE ASCUNS!
  Daca Pieleanu nu a prezentat corect- acealsi lucru, sa afirme public Guvernul Dancila ca americanul asta nu e penal, nu a fost condamnat pentru acte de coruptie si sa prezinta dovada-acte, nu vorbe.
  Institutiile autorizate, in 60 secunde, informatic, in colaborare cu institutiile de resort din SUA primesc toate datele cu privire la statutul juridic si de alta natura ale acestuia din America.
  Sa terminam cu aburerile, da?.

 4. Ambasada SUA: “Subiectul justitiei a fost discutat la intalnirea dintre premierul Viorica Dancila si ambasadorul Hans Klemm”

  A uitat Viorica Vasilica sa mentioneze subiectul asta pe scari la PSD !

Leave a Reply