Premierul Florin Cîţu a declarat, vineri, că Partidul Naţional Liberal a pierdut, în ultimii ani, ”baza” partidului şi a dat asigurări că, atunci când va deveni preşedintele acestei formaţiuni, va readuce în partid “oamenii care s-au depărtat de PNL”.

El a spus, într-o conferinţă de presă susţinută la Piatra Neamţ, că obiectivul său este de a-i reînscrie în PNL pe oamenii de afaceri care cred în liberalism şi aşteaptă de la PNL modernizarea României.

“Atunci când voi fi preşedintele PNL, voi asigura că voi aduce înapoi oamenii care s-au depărtat de PNL în ultimii ani, oameni din sectorul privat, oameni care muncesc, oameni care plătesc taxe, impozite, oameni care cred în liberalism, oameni care se uită la noi şi aşteaptă modernizarea României, aşteaptă modernizarea României prin investiţii, nu prin cheltuieli cu asistenţa socială sau prin pomeni electorale. Acei oameni vreau să îi aduc înapoi, alături de mine în PNL, pentru că i-am pierdut. Am pierdut baza PNL în ultimii ani şi acei oameni vor veni alături de noi pentru că le vom arăta că se poate, nu numai lor, ci şi românilor, că atunci când investeşti te poţi dezvolta”, a afirmat Cîţu, citat de Agerpres

1 COMMENT

Leave a Reply