Mesaj simpatic al premierului Grindeanu pe Facebook :

Azi, la acțiunea de împădurire din Ialomița, am văzut zeci de copii care au ținut să planteze câte un copac cu mâinile lor. Pentru ei și viitorul lor, trebuie să avem grijă de pădurile noastre! Și, da, am rugat și jurnaliștii să planteze. Recunosc, încercam să-i obosesc, înaintea sesiunii de întrebări. 😊

PS : E bine si cu sapa, dar nu mai bine impulsionati serios santierele de autostrazi, dle prim ministru? Sau pe ministrul sanatatii, sa atraga banii europeni care stau neatrasi pentru spitale, cum zice comisarul european Corina Cretu? Cu prietenie o spun : suntem in a 3 a luna de guvernare, focalizati-va pe marile proiecte, cu update saptamanal. Altfel ramanem toti la sapa de lemn…

22 COMMENTS

 1. sunt curios daca Badea o sa fie la fel de virulent cum a fost cand a chemat presa Ciolos sa vada cum aduna el gunoaie. stiu ca atunci a fost f inflamat ca nu trebuia sa faca asta in timpul cat statul il plateste pe Ciolos sa fie premier nu sa adune gunoaie. Sau acu cu pomii e ok? :D:D

  • Dnule Tudor,
   Obisnuiti-va. PSdistii nu vor face mai nimic, le e frica sa semneze orice act, n-a spus asta Olgutza Vasilescu? Singurul lucru care il vor face e sa dea niste bani la oamenilor de rand, ceea ce nu e lucru putin avand in vedere ca majoritatea bugetului RO se duce pe armament de mana a 14a, pe imbelsugarea SRiului, profitul multinationalelor e scos fara taxe din tara, padurile rase etc. Macar sa se aleaga si romanul cu ceva….De-aia zic calibrati-va asteptarile.

   • Si inca ceva: nu-I vad pe Klaus cu finii de la Schweihofer in peisaj;aia trebuiau sa planteze pomii, au devastat padurile Romaniei. Am vazut cu ochii mei versant intreg pe munte fara nici un copac, jaf la drumul mare intr-o tara stana fara caini.

  • Oaie, daca citeai articolul, vedeai ca deja s-a exprimat “proprietarul” d-aici, in sensul respectiv, cu PS bolduit… deci, tot opinie de la A3 se numeste ca e !
   Da’ d-aia n-ai tu butelie, ca nu se exprima Badea:)))

 2. D-le,

  Se cam pusese problema ca Sevil Saideh nu era buna, dupa care a fost pus Grideanu asta care a fost bun, pentru ca era din Ardeal (iarasi…), plus ca fusese membru in comisia parlamentara de control al SRI, plus ca fusese cursant si pe la Academia Nationala de Informatii si deci corespundea, avea pedigri, era bun, s-a calificat.

  Acum, dupa ce Dragnea a declarat ca vrea sa separe serviciile de politic, am observat ca D-l. prim-ministru si-a mai adus consilier un secretar de stat fost general de SRI ca sa il sustina, sa-l consilieze dreac.

  Asa incat, eu cred ca actiunea asta de propaganda cu sapa l-o fi sfatuit sa o faca ex-generalul de la SRI probabil, cine stie! Ca daca il consiliaza ala, asa o trebui. Ghinion

 3. Baiat simpatic, dar daca nu performeaza d.p.d.v. economic, degeaba. Echipa Grindeanu inca nu mi se pare o echipa inchegata, coordonata.

 4. Criminalul de la Oradea e interlop cu dosare pe rol la judecătorie.Democrația și procesul corect nu ajung câteodată.Este nevoie să instaurăm din nou Holocaustul împotriva țiganilor ! Copiii și femeile în tabere de reeducare iar bărbații secerați fără milă să scăpăm de interlopi ! Din gelozie țiganul a ucis o fată de 24 de ani , orădeancă de-a noastră , româncă ucisă de țigan

  • Foarte tare RT. Moderatorul lui peste. Pe aia care injura si astia care vor tigani in lagare si Holocaust ii lasi sa posteze fara moderatie. Comentezi doar sa mai faci pe unu-altul kaghebist. Mi-e rusine de lipsa ta de interventie aici. Bravo!

 5. E bine si cu impaduririle astea insa, ce ne facem cu taierile masive de pe versantii montani. Mai nou am inteles ca din cauza acestor taieri fara noima anumite baraje sunt in pericol.

  • eu cred ca urmatoarea lovitura de imagine e sa mearga cu Ryanair. Si intamplator sa fie 16 jurnalisti in acelasi zbor, dus-intors 😀

 6. Probabil ca eu nu voi mai apuca, dupa vreo 30 de ani dupa ce aceste lastare tocmai sadite cu mare pompa vor fi copaci tocmai buni de taiat, vor veni altii sa-i taie in numele nu stiu carui “parteneriat” sau “aliante”. Din pacate cand comisari sovietici, cand comisari UE sau “parteneri” de-ai lu’ Unchiu’.

Leave a Reply