Premierul Sorin Grindeanu scrie, luni, pe Facebook, că a fi premier este o “răspundere imensă” şi, pentru a pune în practică programul de guvernare, este nevoie de stabilitate, atrăgând atenţia că adversarii PSD “sunt în afara partidului”, respectiv PNL şi USR. Premierul face aceste afirmaţii după criticile Gabrielei Firea la adresa Guvernului, scrie news.ro.

“A fi prim-ministru reprezintă o răspundere imensă, pe care o iau în serios în fiecare secundă, de când PSD mi-a făcut onoarea de a-mi acorda această încredere. Guvernul României a înţeles nevoile şi aşteptările oamenilor, iar acum putem spune că avem creştere economică – cea mai mare din Europa -, ne respectăm promisiunile din campanie, avem mai multe locuri de muncă, se înfiinţează din ce în ce mai multe firme, încrederea investitorilor e în creştere”, scrie Grindeanu.

El dă exemplul îmbunătăţirea prognozei Băncii Mondiale cu privire la creşterea economică din 2017, afirmând că Executivul încă mai are multe de făcut.

“Pentru asta avem nevoie de stabilitate, de obiective si priorităţi pe care le împărtăşim cu toţii. Adversarii PSD se află în afara partidului. PNL si USR traversează grave crize de conducere şi o lipsă totală de proiecte. În continuarea unei bune guvernări, avem nevoie de investiţii şi relaţii consolidate la nivelul Europei şi nu numai”, mai spune el.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, duminică, la Antena 3, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a acuzat că nu se mai consultă cu premierul Sorin Grindeanu “ca la început”, dând exemple de proastă colaborare cu Guvernul la nivelul Primăriei, unde proiectele “se lovesc de un zid”, iar relaţia Executivului cu administraţia locală este “mai proastă” decât pe vremea Cabinetului Cioloş.

6 COMMENTS

  1. Oricum ar fi fost guvernarea sa nu uitam ca au trecut doar 6 luni si dezastrul nu este nici pe departe cel inregistrat la PMB la orice capitol doriti…Daca nu era OUG 13 cred ca ar fi fost chiar o guvernare decenta …Haideti ca lumea nu l-a votat pe Dragnea pe post de comandat suprem care sa cenzureze fiecare miscare…S-a votat un program,e adevarat ca unele ministere scartaie rau Transporturile,Turismul, Sanatatea…Nu cred ca Grindeanu i-a adus de acasa pe titularii de acolo,toti cu legaturi in lumea baronilor locali ca sa nu mai spunem de zecile de beizadele plantate prin diverse institutii controlate de Stat…Aici da,aici domnul Dragnea ar trebui sa intervina si sa-si retraga armata de intretinuti ai Statului pe banul public.Nu vad nici un Grindeanu in aceasta ecuatie paguboasa.In schimb vad multa Firea.

  2. Madam Firea sa-si vada de job-ul ei, pe care pana acum nu prea l-a indeplinit – cam ce a facut ea in minunata noastra capitala? in afara de a bloca diverse treburi ? Si o sfatuiesc sa nu creada prea mult in sondaje… ..

  3. Cum poti sa te superi pe un guvern care vrea sa-ti dea 5% din bugetul local sa-l aloci competitiilor sportive ? Adica vreo 50 mil de euro sa mearga in echipe de handbal,fotbal,rugby ca sa faca imagine electorala cui trebuie in timp ce sobolanii s-au organizat in schimburi la iesitul in centrul Bucurestiului de multi ce sunt…De multe multe alte nevoi nu mai discut.Cinzeci de milioane sunt parfum,ai puterea sa faci din orice sectie desculta de sport o supercampioana europeana.Cum sa te irite un guvern care-ti da aceasta posibilitate ? Mai degraba cred ca ar trebui lumea sa se isterizeze pt luxul asta,banul public sa mearga masiv acolo unde e nevoie de el nu unde ar putea exista sponsori din zona privata,cum se obisnuieste in Europa civilizata a acestui mileniu.

  4. aia care i-a ucis mandatul de președinte lui Victor Ponta prin declarațiile tâmpite din 2014 mai există în politica? Sa-i fie rușine lui Firea și lui Dragnea, își bat joc de votul românilor din decembrie! Pe mine nu ma interesează eliberarea din închisori a corupților, eu vreau liniște și bunăstare. Lasa-ti guvernul sa lucreze!

  5. Coana Firea da cu oistea in gard. Cand spuneam ca doamna a devenit membra a cupolei mafiote romanesti, probabil ca multi au ras. Doamna manevrata de mafioti, inca n-a reusit sa astupe toate gropile ramase din iarna si colac peste pupaza vrea metroul, centura capitalei si nu mai stiu ce. Este mai mult decat clar ca doamna s-a dedulcit la bani multi, multi de tot. Are un singur atu, a fost aleasa de 1 mil. de prosti printre care ma numar si eu.

Leave a Reply