Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, la Sinteza zilei, de la Antena 3, că Guvernul pe care îl conduce va rămâne la Palatul Victoriei atâta timp cât va continua să adopte măsurile promise românilor, în programul de guvernare.

”Într-o lună de zile, Guvernul pe care îl conduc a avut trei voturi. Cel pe investitură, pe buget și cel pe moțiunea de cenzură. Acest guvern va rezista atâta timp cât ne vom ține de ce am promis românilor. Până la sfârșitul lunii martie mai avem 11 măsuri din programul nostru de guvernare pe care le avem de adoptat în Guvern. (..) Facem aceste lucruri care, dincolo de spectacol, se văd”, a spus premierul, amintind de gratuitatea pe căile ferate pentru studenți și de creșterea punctului de pensie.

Întrebat de Mihai Gâdea dacă îl îngrijorează dosarul de la DNA vizavi de Ordonanța 13, Sorin Grindeanu a afirmat că nu cunoaște pe ce se bazează ancheta și că nu se teme de nimic

”Nu am teamă, nici eu, nici colegii mei și nu ne oprește nimic să guvernăm în continuare”, a spus Sorin Grindeanu, la Antena 3.

9 COMMENTS

 1. Hai mai Grindene…

  Tocmai ati renuntat la ordonanata 13 de frica SRI, DNA si a strazii si a umbrelor voastre proprii si a komisarilor UE care or sa vina noaptea cu mitraliera nu?
  Ce mai vorbim prostii… va e teama si de copii si n-o sa puteti guverna asa.
  PSD reloaded again and again….
  Ajungeti acolo in frunte ca sa vada o tara intreaga ca sunteti fricosi. La voi e cam asa:
  I-a uite neamule ce frica ne e , ia uite ce mandru sunt prim ministru fricos ! Am ajuns in frunte sa ma fac de ras.

  • Prietene,e cu “greaua mostenire” de cand eram noi mici (unii, eram mai mari…ghinion !)
   Eu as da vina pe Ciolos ca se vrea prizabil, da’ nu-i iese decat in arcul carpatin (unde, se stie, sunt aia, “cei mai”…. nemiticii”, “ne-sarma, baa !”).
   Punctual-profesional, am multe de “dat vina” la ala; argumentat. Dar ne pierdem in tehnicalitati, si te bulversez, ca e cu multe argumente.
   Totusi, facandu-l retard pe premier, ce zici, achiezezi sa-l facem la fel, impreuna, si pe “temporaru'” de la Cotroceni (apropo, auzeam o intrebare misto pentru referendum : Popor roman, esti de acord sa cumpere Iohannis Palatul Cotroceni !?.. la aia as iesi, sigur, ca e caterinca, e misto:)))
   La poporul nostru, “alba-neagra” basssescului, de vreo 10 ani incoa’, e calitate…ce sa mai ceri, in cazul asta !? Bun-simt !? Haida-de !

  • Grindeanu nu e retard e un om inteligent.
   Retarzi sunt aia de la Uniunea Secursitilor din Romania care vin in studio la A3 si urla ca au zis ambasadorii ca nu e buna Ordonanta 13. Ei n-au citit ordonanta da le-a zis stapanii lor ca nu e buna si se lauda cu asta in gura mare.

 2. asta o fi mai slab ca Ungureanu, cel mai slab dintre toti post-Dascalistii?
  nu stiu, da ala vorbea mai bine… macar atit…

 3. Am zis ca are contract exclusiv cu antena3…sa-l vad in fata lui Pandaru dw la Digi24 este un vis. Ala pune intrebari adevarate nu tot pupincurisme

  • Chiar trebuie sa ma lupt singur aici cu toti secursitii revarsati pe blog si iubitorii de digi?
   Am inteles ati primit ordin sa terminati guvernul in 6 luni. O s afie terminat pana in mai aveti si voi un pic de rabdare.
   Si pe urma puteti sa mai cumparati inca 20 de fregate olandeze la 400 milioane bucata. Ba chiar la 500 de milioane ajustat pentru “inflatie”.

Leave a Reply