Prim-ministrul interimar Mihai-Viorel Fifor a semnat astăzi decizia de eliberare a domnului Bogdan Despescu din funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, cu rang de secretar de stat.

Totodată, premierul interimar a semnat decizia de împuternicire, pentru o perioadă de șase luni, în funcția de inspector general al Inspectoratului General al Poliției Române, cu rang de secretar de stat, a domnului Alexandru-Cătălin Ioniță.

Ambele decizii ale prim-ministrului interimar au fost luate la propunerea ministrului Afacerilor Interne, doamna Carmen Dan, și vor intra în vigoare odată cu publicarea în Monitorul Oficial.

8 COMMENTS

  • Dnule Tudor,
   De ce nu primeste Mugur Ciuvica e emisiune la a3? A ajuns de un psdism infiorator, bruiaza toate emisiunile pt ca e peste tot. La emisiunea lui se uita psdistii lui si scapam noi ceilalti.

 1. Fifor face ce are de făcut, pune ordine la forțele de ordine, adică restabilește the chain of command/ ierarhia militara in poliția, militarizată vesel de Cioloș când era in locul lui Fifor. Adică, ordinul ministrului de Interne, fie el și civil, se executa, mai întâi, și-apoi se discuta-avizul premierului e o formalitate. Asta dacă nu ești Tudose, bineînțeles, și nu vrei sa-i tragi o smetie “civilului”, pe deasupra și muiere, pus(a) de Dragnea in capul poliției, ca sa-i faci pe plac “generalului” de la Cotroceni. Pe de alta parte, trebuie sa știe și noul premier, tot o “muiere” și tot “civilă”, după cât se pare, pe cine poate conta, la o adică, printre colegii bărbați din guvern-Fifor de la Armata, de pilda, poate fi un aliat și asta e important de știut când vii la guvernare peste noapte și cu tinicheaua de coada, adică acuzata din start ca ești “fata lui Daddy” și nimic mai mult. Simplu și eficient, bravo Fifor!

 2. Nu, domnule, gresit! Fifor nu face voia lui Carmen Dan, ci ceea ce era, de bun simt, necesar sa se faca si ceea ce ar fi trebuit sa faca Tudose, si trebuie intrebat de ce n-a facut-o!!
  Despescu era vinovat grav, CEL PUTIN de uriasa neglijenta, DACA NU CUMVA DE MAI MULT, si asta ar trebui sa stabileasca o ancheta judiciara competenta si obiectiva, fiindca nu e deloc exclus sa fie vorba aici de tainuirea sau favorizarea infractorului.
  Deci Fifor a facut ceea ce un premier normal la cap TREBUIA sa faca, iar nu “voia lui Carmen Dan”, cum tendentios si manipulator spuneti!

  • Corect. Chiar dacă Despescu n-ar avea nicio vină în acest caz, tot trebuia demis. Pentru imaginea instituției. Așa se procedează în orice stat normal la cap de pe acest glob.

 3. Păi, ar fi fost culmea să nu o facă! După ce au dat jos Guvernul României doar pentru că prim-ministrul și-a permis să se ia de femeia șefului, ar fi fost jenant să nu se continue cu ce și-a propus doamna ministru.

 4. Am sa fiu modest : chiar nu va da de gandit postarile de la ” comentarii,unde nu am acces”, vizavi de postarile si pozitia dumneavoastra,domnule Tudor ?.Ca nu ati votata niciodata PSD,sau cum s a numit de a lungul timpului, se vede..de la o poștă !

Leave a Reply