“Nu am luat o decizie despre achizitia unei aeronave prezidentiale. Daca va fi, nu va fi numai pentru Presedinte, ci si pentru Guvern. Va fi aeronava oficiala. Imi doresc sa avem o aeronava pe care sa scrie Romania. I-am rugat pe cei de la Ministerul Transporturilor sa imi dea un raspuns sau sa gaseasca o solutie.” , a declarat premierul Mihai Tudose după întâlnirea cu Primarul Capitalei, Gabriela Firea.

2 COMMENTS

  1. Fiecare o paseaza de la unul la celalalt, de la Premier la Transporturi, apoi la nu stiu ce autoritate aeronautica, pana se pierde elanul. Ideea e ca s-a ajuns intr-un punct cand nimeni nu vrea sa-si mai ia raspunderea. Vinovatul e arhicunoscut.

  2. Foarte corect raspunsul lui Tudose,intrebarea (nu stiu de la cine a venit) a avut o tenta rautacioasa insinuand ca guvernul o sa-i ia lui Johannis un avion prezidential.Cand vine vorba de Johannis luxul e trecut imediat in zona peiorativa,incriminatorie,de bascalie…Cand Firea baga tot atatia bani in zorzonele,echipe de fotbal si handbal …e ceva normal,e treaba serioasa….aveam nevoie de ele.

Leave a Reply