Premierul Mihai Tudose a afirmat, într-un interviu acordat în exclusivitate lui Răzvan Dumitrescu, la Subiectiv, că nu își ceartă miniștrii propriului cabinet, ci doar spune ”când e bine că e bine și când e rău că e rău”. Totodată, premierul a afirmat că nu exclude schimbări în Guvern.

”Nu îi cert. Eu am considerat, de când mă știu, să nu mă prefac că nu văd anumite lucruri. Când vedem ceva, să spunem despre ce e vorba. Dacă asta e duritate, OK, duritate. Eu consider că e normalitate. Să spunem când e bine că e bine, când e rău că e rău, să lăudăm când e de lăudat și să tragem semnale de alarmă când avem de tras. (…) Nu am jucat pentru imagine. Nu vreau să candidez la nimic. Mi-am asumat o sarcină. Aceea de a pune în practică programul de guvernare”, a spus premierul Mihai Tudose.
Întrebat de Răzvan Dumitrescu dacă vor urma schimbări de miniștri, premierul a afirmat că nu este exclusă o asemenea decizie.

2 COMMENTS

  1. Am urmărit emisiunea și mi-a plăcut .Prim-Ministru a fost asa cum ne-am obișnuit ,sincer (cat poate sa spuna), cu un umor aproape de ironie și după el multe lucruri bune s-ar face in România. Are miniștrii buni in anumite ministere, care performeaza,altii nu, si-i va schimba fara retinere.A fost o alegere buna , nu știu de ce nu l-a pus din prima .

  2. Politistul care a impuscat 4 teroristi in Cambrils – Spania era pensionar militar. Ce aflam de aici?
    1. Spania isi respecta militarii acestia pensionandu-se dupa 20 de ani de serviciu la 43 de ani.
    2. Pensionarii militari sunt in continuare o VALOARE pentru societate,
    3. Tudose + Olguta + Carmen nu sunt politicieni spanioli si deci nu au putut sa il dea afara pe “nesimtitul” care cumuleaza pensia cu salariul.
    4. Probabil ca “pensionarul nesimtit” a salvat sute de vieti.

Leave a Reply