Premierul Mihai Tudose a declarat, marţi, că taxa de solidaritate nu va fi introdusă, susţinând că ”era prea puţin pentru a face ceva şi prea mare deranjul”. Tudose a mai spus că deocamdată Guvernul nu are în vedere alte măsuri în ceea ce priveşte taxe şi impozite.

Întrebat despre simulările făcute pentru o eventuală introducere a unei taxe de solidaritate, Mihai Tudose a spus că ”era prea puţin pentru a face ceva şi prea mare deranjul”.

El a precizat că deocamdată Guvernul nu are în vedere alte măsuri în ceea ce priveşte taxe şi impozite, nu are în vedere ”nicio măsură care să apese pe bugetul populaţiei”, scrie news.ro

 

1 COMMENT

  1. Astea-s petarde,vrea Dragnea ceva dar se “opune” Tudose … Ati vazut pe cine a pus “opozantul” Tudose în fruntea Companiei de Autostrăzi și Drumuri,tip care se ocupă printre altele și de licitații ?
    Pe soferul,aghiotantul lui Dragnea,poate a mai avut si alte functii importante care-mi scapa acum.E clar,o sa avem autostrazi sa ne punem si-n cap…desenate in studiourile tv.

Leave a Reply