Un ministru poate fi suspendat de către şeful statului doar dacă acesta nu este membru al Parlamentului, a spus preşedintele Curţii Constituţionale (CC), Augustin Zegrean, întrebat despre situatia premierului Victor Ponta.

“Dacă nu este şi membru al Parlamentului. Dacă nu este membru al Parlamentului poate fi suspendat de preşedinte. Preşedintele trebuie să ceară urmărirea lui de către Parchet şi în situaţia asta poate să dispună surspendarea. Aşa scrie la lege”, a spus Augustin Zegrean, înainte de a începe şedinţa de plen a CC, el fiind întrebat de jurnalisti dacă presedintele Klaus Iohannis îl poate suspenda pe Victor Ponta pentru infractiunile pe care le-ar fi săvârsit în calitate de avocat.

Întrebat dacă este îngrijorătoare situaţia din prezent, Augustin Zegrean a răspuns: “E mai îngrijorătoare astăzi decât ieri? (…) Scandalul nu a început astăzi. E început de vreo 25 de ani în România”.

5 COMMENTS

  1. Trebuie şi în curînd obligatoriu să iasă adevărul la suprafaţă şi să plătească cei care nu sunt corecţi! Dacă aş fi umbra lui ponta sau în creierul lui l-aş sfătui să nu cedeze! Este cred unicul moment în care se poate punct la aberaţii şi anomalii pentru a se schimba aplicarea legii! Succes cu succes la rezistenţă! Mîine poate fi orice om în aceeaşi situaţie!

  2. Ceea ce a decretat maria sa Zegrean,nu trebuia sa stie si domnul presedinte? Cred ca a ratacit constitutia aia,pe undeva,pe sub pat! Dom’ presedinte,s-a facut dimineata!

    • @Engsningher Lacramioara, Wagon Kluster Basehannis noua stea a politicii dambovitene are lozinca “Partid am, vreau si guvernul meu ca sa am bugetul meu iar voi sa platiti taxele ca noi s-o ducem foarte bine, nu voi. Aceasta insemnand in fapt Romania lucrului bine facut pentru mine si cocalarii mei”.

  3. Inseamna ca JOShannis l-a amenintat in stil interlop pe Ponta.
    Cine mai ameninta o senatoare a Romaniei, sa stea in banca ei ca nu-si mai gaseste sotul acasa ?
    Exact, basaul = JOShannis.

Leave a Reply