Presedintele Frantei Emmanuel Macron a postat pe Twitter numeroase elogii la adresa Romaniei dupa vizita efectuata ieri la Bucuresti. In istoria moderna a Romaniei, contributia Frantei a fost esentiala pe plan politic, militar, economic.

8 COMMENTS

 1. Asadar E. Macron a venit in vizita pentru a lua pulsul situatiei politice din Romania.
  Cineva trebuie sa il fi informat pe timpul celor 2:45 min. cit dureaza zborul Paris -Bucarest despre mare coruptie din plaiurile mioritice, drept care prompt a gasit noade sau noduri in papura propunerii de schimbari in justitie lansate de T. Tudorel, Ministrul nostru.
  Un gest putin elegant, putin diplomatic si cu o tenta lejera de superioritate de ” velour”
  In paranteza spus, sunt de acord cu toate propunerile Ministrului menite sa repuna pe matca ei justitia in Romania. Evident ca cei ce ridica praf si fac valuri sunt cei carora le convine o situatie tulbure in care jocurile se fac dupa necesitate si plac: primul dintre ei este Johannis care din asa zisa lupta anticoruptie condusa de Jeanne D’Arc-Kovesi, ziceam ca isi face stindardul sau de campanie pt. al doilea mandat – inchisa paranteza.
  Macron se va astepta pe buna dreptate la sustinerea si votul neconditionate in opera de reformare a Europei adica Axa Paris – Berlin caci in epoca Merkron nimic nu-i va opri pe el si Merkel sa hotareasca de buna sau reaua soarta a Europei.
  Spatiul Schengen cum zice bine Nistorescu, e speranta pe doi bani.
  C’est si bon avec Macron!

  P.S. – Nu am votat PSD, nu sint fan Dragnea, nu ii imi plac contorsionismele guvernului pe diverse teme, dar gasesc viabila si fezabila propunerea lui Tudor Tudorel. E clar ca nu trebuie supusa decit dezbateri in cadrul CSM, cu respect zarzavagiii cei adevarati si cei din alte zone nu au legatura cu propunerea , in necunostiinta de cauza …crasa. Asadar , inainte! , De undeva trebuie sa incepem cu aceasta mare problema care este justitia, problema ce se repercuteaza asupra oricarui aspect al desfasurari vietii Romaniei. Justitia arata mereu cum se traieste intr-o tara.

 2. Da da costă bani elogiile astea costa bani sub forma de echipamente militatre scumpe de care nu avem nevoie…

 3. CITESC PE FACEBOOK COMENTARILE CELOR CARE SUNT CONTRA NATO, UE, Acești oameni nu au cultură ,nu au educație sau sunt manipulați . Noi România ușor treptat vom crește in potențial .Se fac pași mai ales prin declarațiile dl.Donald Trump și dl.Emmanuel Macron pentru întărirea securității și prin modernizarea capacității de luptă a României . Eu îl stimez pe dl. General Dogaru că îl invitați la Antena 3 .Dl. general vorbește din interiorul armatei ”Actualitatea
  Românească„ . Să auzim de bine .

Leave a Reply