6 COMMENTS

 1. Mai degraba PSD e irecuperabil,sub orice patronaj a fost au furat si-au abuzat de functii cum au vrut.Grindeanu are si el cateva erori mari de guvernare dar s-a opus valului de aplaudaci iar asta i-a mai sters din pacate…Dragnea incearca nu sa se apropie de Grindeanu ci sa dea semnale pesedistilor ca e pe cale sa o faca.In paralel il momeste cu tot felul de avantaje precum ademenesti un copil sa-l faci sa taca….Scoala lui Basescu din PD !!!

  • Aveti dreptate si celelalte partide (membri acestora) au fost taici si maici de la manastine. Au furat cu totii ca intr-o hora (reunita a partidelor) de baieti si fete. Constat pe zi ce trece, cu mici diferente, indiferent de denumirea si culoarea partidului cu totii sunt niste jnapani, intru distrugerea Romaniei, asa ca mai piano toti astia de #rezistati si #insistati.

 2. Il trateaza in bataie de joc,ca si cum ar fi dependent de vreun viciu si trebuie sa urmeze acei pasi etapizati cu intalniri de comunicare in grup…Griondeanu n-a facut decat sa nu se alinieze aplaudacilor gretosi,a avut coloana,a fost vertical….Probabil asta in PSD e atat de grav incat necesita tratament sub supraveghere iar la fiecare etapa de reabilitare seful clanului iese si-i anunta pe ceilalti : Merge,e recuperabil,mai sunt sperante !

 3. Nea Liviule, ma asteptam la idea de a-l recupera pe Grindeanu, am si spus-o in secunda 2 dupa
  ce l-ai dat jos. Ti-a trebuit insa timp sa intelegi !
  Necazul e ca daca il recuperezi pe Grindeanu se naste o incompatibilitate asa incit va trebui sa pleci tu din PSD!
  E’ chiaro sto’ fatto?? Ai inteles ??

Leave a Reply