Președintele României, Klauis Iohannis a fost amendat cu suma de 2000 de lei de către CNCD, după ce a folosit într-o conferință de presă apelativul „niște penali”, informează  postul de televiziune Digi24.

Presedintele Iohannis a declarat ca va contesta decizia, pe care o considera una “politica”.

 

9 COMMENTS

 1. 2.000 lei !!! La banii ăștia își permite să-l facă și pe Netaniahu penal, ca o consecință a înțelegerilor secrete cu penalul Dragnea!

 2. Va dati seama ce a ajuns tara asta? Surdomutii amendati ca “striga”, sa-i jignesti pe hoti si infractori spunandu-le penali, ziarele de caricatura amendate, moderatorii care au asemanat o frizura cu una a unui pavian au fost amendati, in schimb cei de la putere se pot infrupta din banul public ca sunt considerati privilegiati de soarta, pot folosi orice apelativ “cap de porc” si ies oameni cinstiti ci corecti in fata acestui CNCD CARE EVIDENT ESTE SUPT DRAGNEA, CA SI CCR, ADMINISTRATIA TARII, INSPECTIA JUDICIARA, PARLAMENTUL TOT TOT

  • E grav daca folosesti “penali”. Direct amenda desi CNCD are niste criterii clare pe baza carora poate fi considerat discriminare (rasa, gen, orientare sexuala…) si “penal” nu se incadreaza nicunde.
   In schimb e ok sa folosesti “autisti”. Acolo zice CNCD ca e ok.
   Cum dracu sa nu te enervezi?

 3. Exact, poate mai rau, ca pe vremea lui Basescu. Toate institutiile , cat de mici, au ajuns sub controlul partidului Stat. Atunci mai aveam o televiziune ramasa langa cei multi si asupriti. Acum acea televiziune a devenit port-drapelul asupritorilor, a fost adusa la comanda aceluiasi PCR sau urmas al acestuia. Adica daca le spui AUTISTI unor “defavorizati”, in context peiorativ, asta e voie, nu-s probleme. Autistii pot fi lesne inlocuiti cu alte categorii defavorizate pt ca s-a dat liber la batjocura unor amarati… Dar daca le spui “penali” unor indivizi cu probleme penale, dosare penale, adica infractiuni prevazute de lege atunci institutia descopera subit ca exista prezumtii si ca nu ai voie deci trebuie sanctionat cel ce se incumeta. Ce tara minunata.

 4. O familie…..”nepenala”….. ??? O familie curata, fara probleme cu justitia ???? Cand a aparut familia Iohannis azi la receptia de Ziua Europei si vazand fetele pline de superioritate si senine ale presedintelui si primei doamne mi-au venit in gand daua intrebari : 1) Cand va da familia Iohannis suma de 320.000 euro inapoi Statului roman, suma obtinuta necuvenit, urmare a unor falsuri in acte, deci prin fraudarea legii ? 2) De ce DNA-ul si sefa acestuia, nerevocata Codruta, nu investigheaza aceasta frauda la adresa Statului, mai ales ca sotia presedintelui nu are imunitate ? Sau se asteapta trecerea anilor pentru prescriptie.

 5. OFF TOPIC: VREAU SA INTELEGETI ACESTE ACHITARI ! Le tremura chilotii la toti “magistratii” care au facut abuzuri.Cum de ce? Pai se grabesc sa le achite acuma ca dupa ce intra in vigoare legea raspunderii magistratilor, fiecare achitare inseamna abuz care inseamana raspunderea procurorului care a inceput abuzul (urmarirea). De ce Ficusul intarzie cu orice pret promulgarea? Sa aibe timp “Statul Paralel” sa achite toate dosarele facute la comanda ca sa nu raspunda penal pentru abzuri.
  O sa vedeti sute de achitari inainte de promulgarea legii raspunderii magistratilor. Repet O SA VEDETII SUTE DE ACHITARI INAINTEA PROMULGARII LEGII RASPUNDERII MAGISTRATILOR !

 6. Nu l-ati auzit spunand:”e politic acest proces”!
  Cand spun altii,e grav si rau dar ca e politici,nu e bine pt iohanis si cand intra el real,nu accepta,e politic! Du-te ba la balaceanca si nu mai jicni,mincinos ce esti! Vreti sa fiti curatati de institutii dar intentionat continuati cu mizeriile!

Leave a Reply