„Asta se întâmplă dacă un infractor ajunge în vârful statului. Iar Dragnea, care s-a cocoţat în vârful partidului şi al statului, progresează. Din păcate nu în domeniul calităţii politicilor publice, nu în domeniul statului de drept, ci în fake news. Ce a prezezentat ieri este ceea ce azi se numeşte fake news. Mai demult se numeau pur şi simplu minciuni, minciuni PSD-iste”, a declarat marţi preşedintele Klaus Iohannis, la Cotroceni.

El a spus că Liviu Dragnea este acum disperat pentru că apar tot mai multe informaţii despre infracţiunile pe care le-a comis, astfel că încearcă să aducă vorba despre alte lucruri prin manipulare.

„Nu pot să nu menţionez valizele şi constat cu tristeţe că si în acest domeniu politica românească s-a schimbat. Am avut Caragiale, apoi acea fază ciudată cu bileţelul roz pierdut şi regăsit, iar acum valiza. Contrar celor vehiculate de mincinoşi, nu ştiu ce e cu această valiză, dar jurnaliştii am înţeles că vor arăta ce conţine această valiză. (…) Este disperat (Liviu Dragnea, n.r.), se arată tot mai mult că are probleme majore şi caută să aducă vorba despre alte lucruri, încearcă metode de manipulare”, a spus Iohannis.

14 COMMENTS

 1. Pai, si nu este asa? un infractor cu o sentinta de 3.6 ani exe este in apel dar conduce fraiele tarii prin paiata din varful guvernului, face politica macroeconomica a tarii prin prea-ingropatorul de tablouri prin cavouri (ptiu drace ca si rimeaza), face si politica externa cu prietenii lui eterni care si ei au oaresce probleme in justitie (apropos, ce o fi declarat Sara, oare se scoate Bibi?), darama tot ce s-a construit in aproape 30 de ani, ca mai e fix un an pana atunci si iaca asa, cu concursul nepretuit al antenei 3 ajungem un stat prea-obladuitor de infractori mari,mijlocii si mici, de isi iau oamenii cinstiti lumea in cap si aci raman numai lichelele. PS Nu postati, ca nu face bine la ten sa treaca acest comment. 🙂

  • Dacă parlamentul anul acesta a fost “amendat” și de către CCR ca au dat legi neconstitutionale de ce nu este dizolvat, Kovesi a fost dată jos ca a încălcat constituția, Lazăr urmează să fie dat pe aceleași criterii, de ce Tudorel care a realizat proiectele de modificare a legilor justiției, parlamentul chiar azi a primit in bot alta declarare de neconstitutionalitate a legilor administrației ! Trebuie dizolvat parlamentul asta penal!

   • Exact mai bine cu cu un dictator! Pun pariu ca toti acesti iubitori de dictatura sunt si proeuropeni!!!

 2. Dragnea e un fel de Trump de Romania. Injurat zilnic de multi, el isi vede treaba.
  Iohannis, tine-o tot asa. Este drumul sigur spre victorie a PSD in viitoarele alegeri. Marea masa tacuta din Romania va vorbi la vot, exact cum au facut-o si americanii; si cum o vor face azi/maine.
  Cel mai bun lucru pentru PSD este sa fie atacat zilnic. Singura sansa ca PSD sa piarda alegerile este sa fie lasat in pace.
  Omenirea s-a saturat de scandal ! A trecut vremea antagonizarii.

 3. Cum adica “redevine”? Pai cine a fost pana mai ieri varful de lance?! Poate GabrielaFirea?!:))

 4. Ca pe maidan intre gasti, nu au alte cuvinte sau alt mod de comunicare intre ei, mai ales rabufnitorul nr1 al țării de cand cu dezvaluirile din zilele astea!
  Asta, robotul ratacit in principalul scaun al tarii, nici nu trebuie sa mai fie votat la urmatoarele alegeri!

 5. Ceva nou din obsesia dragnea?Nimic nou pe frontul de est!Recunoaste un amanunt ca” infractorul” progreseaza,ei hai,a dat-o in fake,si tacit,”n-are legatura”,confirma existenta dosarului albit de lazar depus pentru a fi recompensat cu numirea!Recunostinta fara margini,semper fidelis,9 dosare spalate la Albalux,n-ai cum fara o dragoste eterna!Mai ales ca carmenutza,cacof.voita,e din nou in mainile lui lazar!Numai ca acum rahatul i-a explodat in izmene!Cam inflamat sasul, doar gandindu-se ca alearga pe culoar cu ciolos in spate si cu alti pe care nu-i stim dar care vor aparea si end story!

 6. Dragnea: „Nu m-am mai văzut cu Petre Pitiş de peste 10-15 ani”. Fals: au vânat împreună, acum patru ani, 19 mistreţi.

 7. L-a enervat, probabil, “numărul” lui Dragnea cu valizele și n-a mai stat sa-și aștepte gărzile care sa-l facă praf pe inamic—vezi reacția PNL la atacul lui Cioloș—și sa-l scape de grijile adevărate ce se îngrămădesc la Orizont, audierea nevestei-și, de pilda; altfel nu se explica o ieșire atât de catastrofala pentru imaginea de “european” pe care vrea s-o impună in vederea preluării președinției Consiliului. Deși, dacă stam sa cugetam, PPE-ul are deja doi foști înalți demnitari in componenta, Berlusconi și Sarkozy, a căror reputație numai curată nu se poate spune ca este și n-am văzut pe nimeni care sa conteste calitatea de “europeni” pe chestia asta—dar așa e cu parveniții, sunt mai sensibili la etichete și Eticheta decât moștenitorii de drept ai titlurilor pe care și le aroga și micul burghez sas, Johannis, nu face excepție de la regula. Ieșirea anti-Dragnea de azi Îl marchează, poate, ca “vârf de lance” doar ca lancea e boanta și, una peste alta, nimeni nu lupta cu lancea (cuțitul, pușca) împotriva ironiei; pe de alta parte, teroarea stil Khashogi (jurnalistul omorât in chip bestial de saudiți) iarăși nu cred sa convină ambientului politic românesc și, de altfel, nu cred ca Johannis și-ar putea permite astfel de mijloace de reducere la tăcere a adversarilor, nu in contextul in care pana și securiști cu state ca Silviu Predoiu simt nevoia sa nege implicarea “serviciilor” in afacerea Teleormanleaks. In concluzie, președintele României—este, n-avem ce-i face—s-a făcut din nou de ras; e vina noastră ca, in an centenar, defilam cu un clovn de duzina la președinție. Ura și la Strasbourg!

 8. Intr-adevar o sentita de puscarie de 3 ani si 6 luni pentru “instigarea” la angajarea a doua femei care au declarat in instanta sub juramant ca nu a intervenit nimeni pentru ele este extrem de credibila!!!
  Si ne mai miram ca romanii voteaza primari condamnati sau chiar in puscarie. Nu mai dau doi bani pe deciziile politice ale politrucilor din justitie. De-aia spune Tudorel ca trebuie reformata din temelii altfel s-a terminat cu justitia lu peste’!

 9. L am văzut/ascultat pe Băse în 10 ani,timp de vreo 5 minute(cât să schimb canalul)….cam același lucru mi se întâmplă și acum…cam atât despre masonul în cauză !!

 10. Uite cine vinde castraveti gradinarului. Cred ca serviciile isi rod unghiile cand vad pe cine au propulsat la Cotroceni.

 11. Asa se ajunge cand nu prezinți incredere si seriozitate, cand arunci vorbe vorbite, tocmai cele care te deranjeaza pe tine! Nu cumva ai avut o mica tacita sa rămâi in scaun tot mandatul, de nu te suspenda ăștia?! In plus, tu nu scoți o vorba despre codul penal privnd reducerea pedepselor pana la anulare!
  Sincer, pare a fi o intelegere tacita intre tine si guvern prin care vă atacați verbal reciproc dar nu va eliminați din funcții!

Leave a Reply