Am dialogat azi cu Nadina Campean la Previziuni – Antena 3

https://www.antena3.ro/actualitate/dialog-cu-subinteles-intre-klaus-iohannis-si-mihai-tudose-radu-tudor-presedintele-nu-face-gesturi-437587.html

Într-o intervenție telefonică la emisiunea Previziuni, de la Antena 3, Radu Tudor a explicat ce a vrut să însemne, de fapt, întrebarea președintelui Klaus Iohannis.

”Președintele Klaus Iohannis nu face gesturi gratuite. A vrut să dea încă o dată semnalul că îl agreează pe premierul Mihai Tudose. Să nu uităm că acum două săptămâni, la vizita din Statele Unite, a spus: ce ar fi putut să facă Guvernul, care este instalat de puțin timp. Așadar, o atitudine destul de generoasă față de acest Cabinet și acest prim-ministru. Dialogul acesta demonstrează că președintele își pune toate cărțile pe actualul premier, în confruntarea pe care o are de dus în interiorul PSD”, a spus Radu Tudor.

„Sunt convins că Liviu Dragnea privește cu sughițuri acest dialog și această relație”, a mai spus Radu Tudor, arătând că acest lucru s-ar putea să nu-i fie deloc favorabil lui Tudose, la întâlnirea liderilor PSD de joi după-amiază.

PS1 : Intr-o declaratie de presa – “Eu cred ca premierul e de buna credinta”

PS 2 : “Ştim cu toţii că una dintre cerinţele esenţiale (pentru atragerea investiţiilor – n.r.) este asigurarea unei infrastructuri de calitate. Pentru a beneficia de investiţii mai mari, mai performante, pentru a reduce din diferenţele regionale mari existente în România, infrastructura de transport trebuie să fie prioritatea zero a oricărui Guvern. În acest sens, mă bucur că îi avem astăzi aici pe domnul Prim-ministru, miniştri, şi, în discuţiile pe care le-am avut înainte să ajungem aici, evident că am atins aceste subiecte şi am promit toate promisiunile necesare. Este cel mai nimerit context pentru a sublinia imperativele pe care România le are în materie de infrastructură, nu doar pentru ca industria auto din România să devină mai atractivă şi mai competitivă, ci pentru ca românii să poată călători eficient şi în siguranţă, pentru ca dezvoltarea României să se aşeze pe baze solide şi sănătoase”, a declarat Iohannis la Craiova.

6 COMMENTS

 1. Cine este in interiorul problemelor si are sarcini de rezolvat pt o intreaga tara intelege foarte bine mesajul partenerilor de afara si dupa ce incearca sa se faca a nu-l pricepe isi da seama ca acolo nu -s niste ageamii pe care sa-i pacalesti cu un simplu discurs aprobator.Cine e in afara jocului,chibitz de lux pe banii contribuabilului se face ca nu intelege mesajul,chiar il dezaproba agresiv mai mult pentru imaginea lui,se autopropune candidat la presedintie,face orice ca sa-l recunoasca si pe el lumea pe strada.Mai sunt si altii ca el,tot chibitzi care n-au decat o grija in viata,sa nu-si supere patronul televiziunii in cauza,alta nu…

 2. Well, Dragnea trebuie sa moara, altfel Johannis nu se potolește si, cu sau fara Luluța (care iarăși o dădu in bara cu dosarul Belina) securiștii trebuie sa rezolve problema. E foarte posibil ca si partidul, PSD adică, sa fi obosit de moarte de cand tot cara in spinare un sef bombardat din toate părțile si sa fi optat pentru un armistițiu cu presedintele ca sa lase naibii guvernul sa mai faca si treaba, nu doar sa evite proiectilele lansate de la “Bruxelles” via Cotroceni. Cel care iese extrem de prost din afacere, poate chiar “sacrificat” pe altarul liniștii, e premierul a cărui graba prosteasca in a-si anunța “sprijinul” primit de la Johannis (vezi nefericita declarație cu “penalii”) va atârna ca o piatra in buzunarul inecatului, la alegerile viitoare. Nu atat pentru el, Tudose, cat pentru PSD, in general, piatra asta poate fi la fel de “scufundătoare” ca si balalaica lui Orban pentru PNL, iar la PSD greselile nu se iartă, se plătesc cu vârf si-ndesat; nenorocirea e ca, daca nu ma înșel eu foarte tare, orice încercare de a colabora cu Johannis e sortita eșecului-omul e mult prea prost ca sa urmeze o logica oarecare, fie si temporar, asa ca-i plâng pe securiștii care si l-au pus in cap crezând ca le da panaș!

  • Spuneti-mi, cand a gresit PSD?Cand in loc sa inceapa sa guverneze dupa castigarea alegerilor s-a apucat sa se rafuiasca cu justitia (ordonanta 13 etc.)? Cand a perseverat cu comitete si comitii pe justitie, pe toate aiurelile cu sistemul? Sau cand majoritatea au bagat adanc mana in buzunarul tarii de cand se tot stiu in varii guvernari de prin nouazeci incoace? Ori cand pur si simplu nu vor sa recunoasca adevarul: pentru niste oameni care au lucrat cinstit, ca bugetari, averile multora dintre ei nu se justifica. Deci cand au gresit? Uitati de colaborarea cu Johannis. Painea si cutitul sunt la parlament si guvern. Insa ambele sunt pline de imbecili. Daca va uitati bine, baremi dupa revolutie au reusit sa mai promoveze niste sefi de promotii in echipele Petre Roman et comp. Acum numai rebuturi, plagiatori, agramati si imbecili cu staif. Deci cand a gresit? Insa evident pentru hotii marunti, borfasii si beneficiarii asistati ai PSD toate astea nu conteaza. Sa va spun un secret: daca o mai tin mult asa, langa, pe justitie si sistem in loc sa guverneze nu numai in interesul propriilor buzunare, in curand Grecia va fi ingeras nevinovat pe langa noi.
   P.S. Pe cat ca domnul Tudor refuza acest comment? Si asta fiindca adevarul doare, doare al naibii, mai ales la un post care transmite propriile viziuni, distorsionate, ca Alice printr-o oglinda inghetata in propria lor subiectivitate.

 3. Aveti perfecta dreptate cand spuneti ca presedintele Iohannis il sustine si agreeaza pe domnul Tudose.Similitudinile in declarati si actiuni publice ii includ in grupul select din care au facut parte(sau inca mai fac) si domnul Grindeanu ,Ponta,Ciolos,Basescu,Kovesi ,Maior,Coldea….grup al carui manifestari de multe ori aparent ilogice si impotriva bunului simt par influentate probabil telepatic din alte emisfere(sudice sau mai nordice) .Nimic nou sub Soare.Prin domnul Tudose aceasta structura suprastatala paralela incearca sa braileasca PSD-ul pregatindui declinul si anihilarea.PNL-ul a fost preluat e bine camuflat si docil, Alde poate fi contrabalansat dintr-o sufragerie lupta acum se duce numai cu ciuma rosie.
  P.S. A braili este o expresie initial apartinad argoului galatean acum destul de uzitata de toti locuitorii acestei urbe echivalenta cu a nu iti pastra cuvintul a insela a prosti.

 4. Şi guvernul în frunte cu PSD-ALDE acceptă tacit acţiunile!?
  https://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/iohannis-incita-la-incalcarea-constitutiei-iata-un-motiv-serios-pentru-suspendarea-presedintelui-cu-statul-de-drept-in-gura-de-dimineata-pana-seara-iohannis-pretinde-ca-prezumtia-de-nevinovatie-nu-li-se-aplica-politicienilor-constitutia-il-contrazice-pana
  Aţi văzut cu toţii când a fost întrebat de guvern nou…a zâmbit ”regeşte”! ”asta-i pohta ce-am pohtit”!
  Şi nu e pe aceeaşi cărare cu băse!
  Iniţial a ocolit cărarea dar tot aceeaşi ”spumă” în creier are că deh…se hrăneşte din tinereţea tinerilor care încă mai sunt vii coordonându-i în…mlaştina vieţii!

Leave a Reply