Premierul Mihai Tudose, vedeta politica a momentului, participa azi la Craiova la Uzinele Ford la un eveniment de lansare a unui nou model Ford.

La eveniment a sosit si presedintele Klaus Iohannis.

La intrarea in fabrica, presedintele Iohannis l-a intrebat pe premier :

“Toate bune, domnule Tudose ?”

Premierul a raspuns : “Bineinteles, domnule presedinte !”.

Astazi la ora 17,00 incepe sedinta CEX in care va avea loc marea confruntare intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea pe tema remanierii guvernamentale. Este un test urias al echilibrului fortelor in interiorul PSD.

 

5 COMMENTS

 1. “Astazi”, premierul Tudose este ceea ce au fost “ieri” Dragnea, Antonescu si Ponta, o unealta a sistemului stalinist al L. C Kovesi( A. Pauker)@ presedintele de “azi” sau de “ieri” iar “maine” va fi si EL, ceea ce sunt ei ( Dragnea, Antonescu si Ponta) “azi”, “PENALII” sistemului.

  • Hai, c-am vazut-o si p-asta : esti fanitza unui pesedist:)))
   Fato, p-astea umoristice pune-le de dimineata, sa-mi inveselesti ziua; c-asa, seara, chiar e degeaba, nu mai au efect:))
   (Cand “hastagii” incep sa-l laude p-unu’, deja incepe sa nu-mi mai placa respectivul – nu ca premierul era vreun “placut”; se spune ca D-zeu, cand vrea sa-l piarda p-unu’, mai intai ii ia mintile; la astia, cand e sa-l faca p-unu’ nedigerabil, incep sa-l laude…reactie si contrareactie, chestie elementara…)
   Apropo, daca o sa castige Tudose, te inscrii in partid, fato ? Ca ma gandeam sa incep, acu’, la senectute, militantismul politic, dar n-as vrea sa fim colegi de partid:))

  • Prietene, pe fie-mea, cand vorbeste ca pe “feisbuc”, o penalizez cu minute de acces la internet…
   Nu zic, toti gresim; totusi, “a” de la “anteles” !? Tu ai inteles !?
   (rade lumea, nu d-altceva; ca, la americani, sunt concursuri de silabisire; aia au argument : nu se citeste cum se scrie…. la noi, deja, pe net incepe sa nu se scrie cum se scrie !)
   PS : N-am absolvit gramatica aprofundata, dau gherle nedorite, recunosc. E, totusi, cum e creta dura pe tabla de la scoala, expimarea de dragul exprimarii… Vorba lu’ nea Nelu Vacaroiu : “Parerea mea”.

Leave a Reply