Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Galaţi, că va fi luată o decizie corectă pentru români şi pentru România în ceea ce priveşte impozitarea pe capital şi cea pe muncă.

Liderul social-democrat a precizat că în zece zile ministrul Finanţelor va prezenta Coaliţiei de guvernământ un proiect legat de impozitarea pe capital şi cea pe muncă, propuneri ce ulterior vor fi discutate cu toţi factorii implicaţi – mediu de afaceri, sindicate – după care se va lua o decizie de comun acord.

“În acest moment, toată greutatea a picat pe clasa de mijloc şi pe cei cu venituri mici. Trebuie să găsim un echilibru, mai ales că se află la guvernare atât PSD-ul cât şi PNL-ul. Să găsim un echilibru predictibil şi sustenabil pentru viitorul României, pentru viitorul nostru şi al copiilor noştri. Ministrul de Finanţe, deja în 12 zile, dar deja au trecut două zile, va veni în Coaliţie şi va face anumite propuneri, pe urmă cu acele propuneri vorbim cu mediul de afaceri, cu sindicatele, cu IMM-urile, cu antreprenorii, şi după ce închidem tot acest val vom lua o decizie corectă pentru români şi pentru România”, a precizat Ciolacu.

Marcel Ciolacu s-a aflat, vineri, la Galaţi, unde a participat, alături de viceprim-ministrul Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Adrian Chesnoiu, ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, europarlamentarul PSD Dan Nica, liderul liderul Delegaţiei PSD din Parlamentul European, şi Florin Spătaru, ministrul Economiei, la mai multe întâlniri, cu fermierii gălăţeni şi cu antreprenorii locali, în cadrul Zilei Întreprinzătorului din România, scrie Agerpres.

1 COMMENT

  1. DA. AR FI BINE CA DL. CIOLACU SA FIE SERIOS SI SA FACA ASA CUM SPUNE DANSUL GALATENILOR. DAR NU E ASA. AICI PREDOMINA MINCIUNA, CA INTOTDEAUNA. SPUNE UNA, FACE ALTA. DE MINCIUNILE LOR SUNT SATURATA . VREAU SA VAD SI SA FIE CORECT CEEA CE SPUNE. DAR INTRE EI NU DISCUTA ,SE CEARTA MEREU CIOLACU CU CATU CU MINISTRUL FINANTELOR DL. CACIU, CU PREMIERUL, IAR SINDICATELE NICI MACAR NU VORBESC CU ELE. NU LE BAGA IN SEAMA. SI ASA DE UNDE SA GASESTI SOLUTII BUNE, CORECTE PENTRU POPOR?????DIALOGUL NU TREBUIE EVITAT. DL. CIOLACU DE MINCIUNI NE-AM SATURAT. DE GUVERN SI PZRLAMENTARI LA FEL. MA INTREB CAND GASITI O SOLUTIE BUNA SI PENTRU NOI SAU NE DUCE-TI CU FOFARLICA CA DL. BUDAI TOT PSD,CADL CACIU TOT PSD,CA PREMIERUL SI CA MULTI ALTII. NU GASITI SOLUTII, VA RUGAM PLECATI DE LA GUVERNARE PANA NU APARE VARIOLA MAIMUTEI. CA PE URMA IAR AVETI MOTIV SA NU FACETI NIMIC BUN PENTRU NOI, ROMANII. BINE CA VA IMPACATI CU UDMR SI BINE CA VA CONDUCE PNL SI CU UDMR. CA PED, NU AM VAZUT NIMIC BUN PENTRU CETATENII ACESTEI TARI. DECI,,,,GREU LA DEAL CU BOII MICI…….ASA SE VEDE ……

Leave a Reply