Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, s-a declarat miercuri convins că social-democraţii vor avea, în perspectiva alegerilor locale, o alianţă de stânga, cu accente liberale, pe tot cuprinsul municipiului Bucureşti.

“Am avut discuţii şi ieri cu Victor Ponta, am avut discuţii şi cu domnul Călin Popescu-Tăriceanu, tot ieri, de obicei discutăm în fiecare zi şi o să avem şi astăzi. Eu sunt ferm convins că vom avea o alianţă de stânga cu accente liberale pe tot cuprinsul municipiului Bucureşti, cu alte cuvinte pentru toate sectoarele şi pentru Primăria Generală”, a spus Ciolacu, într-o conferinţă de presă.

El a adăugat că o astfel de alianţă va susţine candidaţi unici la sectoare, iar la Primăria Capitalei – pe Gabriela Firea.

Întrebat ce părere are de faptul că Robert Negoiţă l-a criticat dur pe Niculae Bădălău, dar şi majoritatea parlamentară care l-a votat pe acesta pentru funcţia de vicepreşedinte al Curţii de Conturi, Ciolacu a precizat: “În ’89, cel mai important drept pe care ni l-am câştigat este acela de a ne exprima liber. Acest lucru îl putem face în ceea ce priveşte spaţiul public, cât şi intern, în cadrul unui partid. Eu aş prefera astfel de ieşiri să le avem în interiorul partidului, dar este opinia domnului Robert Negoiţă şi nu este la prima abatere, din câte ştiu”.

Ciolacu a dat asigurări că Negoiţă nu va fi sancţionat pentru această luare de poziţie.

“Nu am sancţionat pe nimeni, nu am sancţionat nici pe cei care mă atacă pe mine, dar asta nu înseamnă că, la un moment dat, nu o să mi se piardă răbdarea, nu neapărat în ceea ce îl priveşte pe Robert Negoiţă”, a spus el.

Preşedintele interimar al PSD a participat miercuri, alături de primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, la inaugurarea Pieţei agro-alimentare Progresul, scrie Agerpres.

 

1 COMMENT

 1. Sa l taie de pe lista pe.Mutu.
  Unei batrane i s a facut rau asteptand in caldura, in statie unul dintre autobuzele 168, 268, 668.Au trecut vreo 4 troleibuze, vreo 4 de 368 dar niciunul din cele amintite.
  Cand in sfarsit a sosit 668 , saraca a fost ingrozita.Aglomerat si fara aer conditionat.Hai la covid…
  Cam asa se preocupa primarii de cei din sectorul 6.
  Eu am o alta problema : dupa ce au blocat (pe spatiul public), Piata Dr.Taberei cu utilaje, camioane si autoturisme personale Mettorex, fara sa lucreze, de vreun an, acum.au blocat piata de tot cu Primaria Capitalei, Enegetica Firea.
  Au sapat o groapa.Au lasat o asa.Au.ma sapat alte.gropi…si inca alte gropi…Cam ca.la.Metrou de vreo 8 ani…E bataie de joc sa nu mai ai acces.in piata.Probabil pe vreo 10 ani !!!

Leave a Reply