Marcel Ciolacu a declarat că Partidul Social Democrat are mai multe variante de premier. ”Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Vasile Dâncu şi mulţi alţii”, a spus preşedintele PSD, în exclusivitate la Antena 3.

Președintele partidului PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre variantele de premier pe care le are PSD.

”Sunt mai mulţi colegi care pot ocupa această funcţie de prim-ministru. Este şi domnul Sorin Grindeanu, şi domnul Mihai Tudose, şi domnul Vasile Dâncu şi mulţi alţii. Încercăm să ne creionăm o echipă cât mai bună, cât mai mulţi specialişti. Normal că domeniul sănătăţii va rămâne prioritar. Mai mult ca sigur o să mergem cu domnul Rafila, la Educaţie o să venim cu propunerea domnului profesor Azamfirei, iar la Finanţe o să vedem cu domnul Cristi Socol. Cred că aceste domenii sunt cele mai importante pentru România în viitor. După cum vedeţi, venim cu trei nume noi, nu neapărat pesedişti vechi. Căutăm soluţii pentru români, cu oameni recunoscuţi în domeniul lor de activitate”, a spus Marcel Ciolacu, în exclusivitate la Antena 3.

https://www.antena3.ro/actualitate/marcel-ciolacu-psd-premier-variante-587046.html

 

5 COMMENTS

 1. Off-topic:

  Pe mine nu ma intereseaza globalismul, cu Banca Mondiala, Guvern Mondial si deci cu fostii aurari transformati in bancheri, actualii camatari planetari sa ajunga sa conduca ei toata planeta, asa cum ziceau aia demult in seria de filme Zeitgeist.

  Seria Zeitgeist este atat de veche, in ea fiind prezentat dezideratul bancherilor camatari planetari proveniti din fostii aurari de a conduce ei toata planeta, incat ini pare socant faptul ca unii se dau surprinsi ca acum chiar se intampla ceea ce era prezentat cu multii ani in urma in filmele respective.

  Urmariti Zeitgeist toata seria, pentru cei care s-au nasvut alaltaieri si pretind ca ei nu stiau nimic!

  Respekt

 2. Dancu ? Iar ia 20% in Transilvania…
  Vad ca in campania electorala, PNL trimit la tv doar guralivi, care nu spun nimic dar fac galagie, aminitindu.mi de Boureanu iar PSD trimite pisoii…
  Pisoiasii pesedee nu apuca sa spuna prea multe ca sunt pusi la punct ba de penelisti , ba de moderatori.
  La fel ca in campania PDL , penelistii promit salarii de mii de euro si sute de km de autostrazi…
  Dupa ce au castigat, au taiat salariile 🙂 si n au construit nimic…

 3. Cine-l mai crede pe ciolacu asta care, de cind a venit la cirma PSD, mimeaza opozitia si independenta, dar de fapt executa, intocmai si la timp, tot ce aude in casti!
  La ce-i trebuie lui ciolacu premier cind tot el, cu gura lui, sustine ineptia ca iohanis poate desemna, conform Constitutiei, premier pe cine vrea el? Adica poate s-o desemneze pe nevasta-sa? Pe tat-su? Dupa mintea saracuta a lui ciolacu, DA! Fiindca bietul ciolacu a ramas in cap cu intoxicarea ca “presedintele desemneaza premierul DUPA CONSULTARI” Dar in Constitutie nu scrie asa! Acolo spune “IN URMA CONSULTARILOR”!!!, deci CA URMARE A CONSULTARILOR! Iar urmare a consultarilor nu poate fi decit persoana care rezulta (din consultari) a avea cel mai mare suport parlamentar (pentru a putea sa-si treaca echipa) La cita minte are, te si miri cum a reusit ciolacu sa faca inalte studii SRI-ste, cu doctorat intarit de o augusta semnatura. Ei, te miri! Vorba vine…
  Cit despre suspendarea lui Munchannis, ciolacu spune “NU, ca am destabiliza viata politica” Dar incalcarile repetate, flagrante, deliberate si cinice ale Constitutiei de catre profesorasul de provincie care se viseaza kaizer, astea nu ne destabilizeaza? Te pomenesti ca ne fac chiar bine?! Pai parca ziceam ca “nimeni nu e mai presus de lege”…

 4. Iohannis inca o data da vina pe alti fara nici un argument fara nici o dovada pe stilul lui Hitler care spunea ca germanii sunt saraci din vina evreilor, a tiganilor si a altor minoritati. Acum se merge pe varianta, de vina e un partid pentru saracia romanilor.

  Analizand situatia guvernului o vad ca analiza unei familii si economia pe care o face. Sotul si sotia lucreaza iar in fiecare sfarsit de luna primeste salariu isi plateste datoriile si face cumparaturi pentru a usura munca in casa.
  Guvernul actual il vad precum niste lenesi care nu vor sa lucreze doar striga pe strazi, cersesc mila la colt de strada si face imprumuturi la camatari.

  O analiza a numarului de firme ce platesc impozit luna de luna si puterea de recuperare arata cine munceste si cine traieste din camatarie. Bilant lunar, trimestral, anual arata cine a muncit si cine trandeveste in interiorul unui guvern. Problema e ca romanii sunt obisnuiti cu proverbul… para mălăiață in gura lui nătăfleață… cu alte cuvinte nu au viziune de trecut, prezent si viitor. Sunt foarte usor manipulabili.

 5. Niciunul dintre acesti indivizi nu au capacitatea de a uni si vitaliza cetatenii! Au demonstrat tot ce au putut la momentele lor, au ratat ceea ce nu trebuia cu buna stiinta! Tudose, alta lepra care vorbeste de loialii votanti ai psd ca fiind “closetul psd”, mi se pare ca au trecut 2-3 zile de la declaratii! Am mai spus Radu, psd trebuia reformat si sa fi pornit pe alt drum curat, cu alte fete mai serioase, nu cu fosti ratavitciti, acum plimbati la vedere ca fiind unici pentru cetateanul roman! Si uite-asa se pierde timpul si vremea cu panaramele rotite!

Leave a Reply