Home Articole Presedintele PSD spune care sunt variantele de premier ale partidului

Presedintele PSD spune care sunt variantele de premier ale partidului

1834
2

Marcel Ciolacu a declarat că Partidul Social Democrat are mai multe variante de premier. ”Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Vasile Dâncu şi mulţi alţii”, a spus preşedintele PSD, în exclusivitate la Antena 3.

Președintele partidului PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre variantele de premier pe care le are PSD.

”Sunt mai mulţi colegi care pot ocupa această funcţie de prim-ministru. Este şi domnul Sorin Grindeanu, şi domnul Mihai Tudose, şi domnul Vasile Dâncu şi mulţi alţii. Încercăm să ne creionăm o echipă cât mai bună, cât mai mulţi specialişti. Normal că domeniul sănătăţii va rămâne prioritar. Mai mult ca sigur o să mergem cu domnul Rafila, la Educaţie o să venim cu propunerea domnului profesor Azamfirei, iar la Finanţe o să vedem cu domnul Cristi Socol. Cred că aceste domenii sunt cele mai importante pentru România în viitor. După cum vedeţi, venim cu trei nume noi, nu neapărat pesedişti vechi. Căutăm soluţii pentru români, cu oameni recunoscuţi în domeniul lor de activitate”, a spus Marcel Ciolacu, în exclusivitate la Antena 3.

https://www.antena3.ro/actualitate/marcel-ciolacu-psd-premier-variante-587046.html

 

2 COMMENTS

 1. Off-topic:

  Pe mine nu ma intereseaza globalismul, cu Banca Mondiala, Guvern Mondial si deci cu fostii aurari transformati in bancheri, actualii camatari planetari sa ajunga sa conduca ei toata planeta, asa cum ziceau aia demult in seria de filme Zeitgeist.

  Seria Zeitgeist este atat de veche, in ea fiind prezentat dezideratul bancherilor camatari planetari proveniti din fostii aurari de a conduce ei toata planeta, incat ini pare socant faptul ca unii se dau surprinsi ca acum chiar se intampla ceea ce era prezentat cu multii ani in urma in filmele respective.

  Urmariti Zeitgeist toata seria, pentru cei care s-au nasvut alaltaieri si pretind ca ei nu stiau nimic!

  Respekt

 2. Dancu ? Iar ia 20% in Transilvania…
  Vad ca in campania electorala, PNL trimit la tv doar guralivi, care nu spun nimic dar fac galagie, aminitindu.mi de Boureanu iar PSD trimite pisoii…
  Pisoiasii pesedee nu apuca sa spuna prea multe ca sunt pusi la punct ba de penelisti , ba de moderatori.
  La fel ca in campania PDL , penelistii promit salarii de mii de euro si sute de km de autostrazi…
  Dupa ce au castigat, au taiat salariile 🙂 si n au construit nimic…

Leave a Reply