Președintele PER, Dănuț Pop, susține că achitarea lui Călin Popescu Tăriceanu s-a produs după modelul Ponta.

”Scriam zilele trecute despre cum Victor Ponta este scapat de dosare penale iar astazi aflam ca si Tariceanu a fost achitat in tentativa aia de dosar despre marturie mincinoasa. Doar daca ne gandim la cine a fost primul care a aprobat protocoalele secrete dintre SRI- DNA, la vanzarea gazelor romanesti de la Marea Neagra ori la dosarul despre șpaga in cazul “Delta Dunarii” care a fost clasat, vom ajunge la un singur nume: Calin Popescu Tariceanu. De ce justitiarii din Romania nu vor sa faca lumina in aceste cazuri? I-au făcut un dosar de doi lei pe mărturie mincinoasa dupa modelul “praf in ochii romanilor”, ca si la Victor Ponta.

“Apoi, nu am inteles de ce Senatul nu aproba cercetarea lui Tariceanu daca se presupune ca este nevinovat si avand in vedere ca dosarul său are peste 70 de volume, cu peste 17.000 de pagini, deci, este un caz cel putin interesant de cercetat. In ochii multor romani, Calin Popescu Tariceanu este un tradator de neam si tara, numele său legându-se de multe cazuri ori evenimente politice care fie dezavantajeaza România, fie au ramas un mister privind corectitudinea si legalitatea ori moralitatea sub care s-au realizat si/ sau desfăţurat”, scrie presedintele PER Danut Pop intr-un comunicat trimis stiripesurse.ro

PER si PNTCD au semnat recent un protocol de colaborare cu PSD pentru anul electoral 2019. Pop participa la unele sedinte de campanie ale PSD.

Leave a Reply