Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan, europarlamentar, a scris un editorial pe www.evz.ro in care spune ca a descoperit o “gaselnita inteligenta” la PSD cu 6 zile inaintea alegerilor locale.

Iata analiza lui Rares Bogdan

De ce și-a sabotat PSD propria moțiune

Dacă i-ar auzi românii cum vorbesc pesediștii între ei atunci când fac planuri, cu cât cinism se referă la propriul electorat, în pauzele publicitare, ca la o masă de manevră, nu i-ar vota mai mult de 5%. Sunt doar niște cinici și hrapareti  care mint cu voluptate!

Printr-o găselniță inteligentă, pe care Marcel Ciolacu și compania de zgomote au învățat-o pe de rost de la strategiul lor, au „împrumutat” din emisiunile mele toată retorica specialiștilor care atrăgeau atenția că România se scufundă din cauza deciziilor economice catastrofale ale guvernelor lui Liviu Dragnea.

De la cifrele legate de deficitul halucinant, la dobânzile practicate de bănci, toate sunt utilizate acum ca și când PSD le-ar fi descoperit, nu cauzat. Păcălicii aruncă în spatele PNL propria incompetență, deoarece eminența cenușie a PSD știe un lucru: electoratul are, încă, în ureche această retorică, și tot ce face acum este să disloce emitentul inițial, prin repetiție, până când pesediștii vor fi considerați cavaleri ai dreptății. Este o mișcare disperată, o propagandă ridicola, care arată cât de mare este teama de pierderea alegerilor.

Nu e singura găselniță de manipulare. Am aflat că în laboratorul în care gânditorii stângii stau cu picioarele în apă, comprese pe frunte și sandviciuri cu pangolin, șeful de tulumbă a sesizat, la un moment dat, că PSD are un pasiv de imagine de care trebuie să scape: majoritatea parlamentară. Vă explic acum. Pentru că unul dintre mesajele principale ale PNL este acela că alegerile sunt importante deoarece legile strâmbe, făcute de 30 de ani pentru clientela roșie, numai așa se pot îndrepta, ce și-a zis omul? Haideți să depunem o moțiune de cenzură, pe care să o sabotăm, ca să arătăm că nu mai avem majoritate. Scopul? Acela ca publicul să se întrebe de ce, dacă majoritatea s-a inversat, PNL-USR-PMP nu fac acum ceea ce promit că vor face după alegerile generale. Veți spune că este imposibil ca electoratul să înghită așa ceva. Deloc! Pe ulițele comunelor, discuțiile au loc cam așa:
Cetățean: Am pensie de 300 de lei, iar liberalii spun că din cauza PSD.
Activist PSD: Mint. Guvernează din noiembrie, deci dacă doreau, măreau pensiile, că acum au majoritate. Dar le-am mărit noi.
Cetățean: Păi aveți majoritate?
Activist PSD: Nu avem, dar ei nu vin la muncă, deci uneori suntem noi mai mulți.

…Vi se pare de noaptea minții? Nu e. Oamenii neinformați află și alte minciuni jalnice: că PNL nu a dat 14% pe 1 septembrie, ci a tăiat 26% din pensii (!!!!), aparent  incredibil dar extrem de  adevărat în mințile încâlcite de ura ale propagandei PSD. Ca va elimina medicamentele gratuite, că nu va mai da bilete de tratament și că nu e exclus să raționalizeze mâncarea.

Aberatii peste aberațiile. Alte mostre de demagogie: americanii ne vor răul – Europa ne trădează – liberalii vor anula titlurile de proprietate, căci nu mai au cu ce să garanteze împrumuturile – milioane de români stau cu bagajele făcute. Si Propaganda roșie continua și mai abitir intoxicarea. Acești indivizi care disprețuiesc mintea românului nu spun la televizor decât o parte din minciuni. Nu riscă să facă mișto de ei vreun moderator. Dar pungile de sărăcie ale țării și internetul gem de persoane care sperie populația și o îndeamnă să lupte cu „moșierii”.

Ghinionul lor este că le-am descoperit viclenia și mergem din nou la oameni, demontăm minciunile și le arătăm cum arată orașele și comunele administrate de liberali. Merită efortul, e soarta tuturor în joc! Dacă acest ultim tren nu pleacă din gară cu mecanici treji, nenorocirea va fi imposibil de evitat. Numărul părinților singuri va crește iar, căci nimeni nu va mai aștepta o minune, pentru a-și crește copiii acasă. După un secol de la Marea Unire, vom plânge consemnând marea golire, scrie Rares Bogdan pe www.evz.ro

 

1 COMMENT

  1. Domnul asta cu pretentii de viitor presedinte de partid, premier si chiar presedinte de tara, sa invete sa vorbeasca civilizat despre o doamna.
    Indiferent ce ar fi facut.
    Altfel se transforma in base ce.nou.

Leave a Reply