5 COMMENTS

  1. Guvernare mai haotica, mai mincinoasa si mai lipsita de transparenta doar in guvernarile CDR si Boc am mai vazut. Din ianuarie, PSDragnea face niste salturi mortale in politica si finante. Nu are cum s-o tina asa 4 ani, ajunge sigur in opozitie inainte de termen. Poate asta si doreste, o fi adevarat colapsul bugetar.

  2. Deci meandrele concretului îl depășesc pe prim ministrul României…sigur că noi trebuie să îl credem pe el și nu statele de plată de care vorbea Coarnă. Și totuși există bani de salarii, dar în altă parte. Mă întreb de unde se va petici bugetul de salarii, oare nu din investiții? Sau după buna noastră tradiție, tăiem de la educație și sănătate?

  3. @ Alin: dar de ce sa luam de la educatie si sanatate? Avand in vedere indeplinirea obiectivelor programului de guvernare, precum si buna intentie care domina atat guvernul, cat si parlamentul dat de cea mai capabila coalitie aflata vreodata la carma tarii, nu am nici macar o singura indoiala ca isi vor dona salariile toti cei inclusi in ‘structurili’ sus-numite pe mai multe luni consecutiv pentru acoperirea gaurilor, iar de nu va fi de ajuns, in mod cert isi vor dona si parandaraturile si furaciunile facute in ultimii 27 de ani. Amintitiva de promisiunile prea-cinstitei Olguta, care nu mai departe de ieri declara ca uite: continua sa dea indemnizatiile pentru copii, desi ar fi putut sa nu le mai dea deloc. In mod cert, la cat de marinimosi si onesti si dedicati poporului si nu interesului propriu, nu am nici o indoiala de modul in care vor proceda, corect si transparent, lucrand gratuit pentru patrie ca patrioti si romani ce se pretind. Scapa cine poate, iar ultimul este rugat sa stinga lumina.

Leave a Reply