Judecatorul Madalina Afrasinie de la Tribunalul Municipiului Bucuresti, un magistrat cu experienta si apreciat in breasla, a postat urmatorul mesaj pe Facebook :

 

În 1999 salariile din armata au fost plătite cu intarziere.

Atunci, ofițeri ai armatei române din Ardeal si-au rupt gradele în semn de protest.

Generalul Popescu, întrebat fiind cum comentează “protestul” ofițerilor a raspuns:
“Ofițerul român nu protestează. Asa intelege el să aducă la cunoștința publicului o stare de fapt reala”

În 2017, cineva anunță, relaxat, ca lefurile din armata se vor achita in tranșe.
Pentru cine nu stie sau se face ca nu stie, norma de hrana mai ridica cat de cat salariile de mizerie din MApN…

Tot în anul 2017 la un alt minister, calcul indemnizațiilor și plata diferențelor acestora nu sunt plătite, deși toți ceilalți ordonatori principali de credite (din același domeniu) au achitat aceste sume de anul trecut (unii)

La un alt minister, tot în anul 2017, un ministru iese și spune că poate nu mai da niciun ban pentru cele care stau in concediul de creștere al unui bebeu. Asta mă duce cu gândul la ce spunea un fost tovarăș președinte “s-a umplut țara de mamici și pampersi”…

În anul 2017, demisia unui ministru este analizată, probabil “pas cu pas” de un președinte care s-a dus să protesteze în stradă..

În anul 2017 aflăm că există magistrați cate s-au chefuit:) cu șefi de servicii și cu politicieni și, cică, asta tine de viață privată…

În anul 2017 vi se pare ca suntem normali la cap??

Altfel, să cârcotim bine pentru ca nu este accizata ea, carcoteala!

2 COMMENTS

  1. tot multinationalele, bancile, Soros, Americanii etc sunt de vina nu? Stiu ca tu nu gandesti asa, dar uneori esti prea bland cu specimene tip Stefanescu, Plesoianu etc.

Leave a Reply