Klaus Iohannis va discuta maine cu ambasadorii statelor membre UE la un dejun organizat de ambasadorul Slovaciei, anunta Administratia Prezidentiala citata de hotnews.ro.

Intalnirea vine pe fondul speculatiilor privind desemnarea viitorului premier, dupa ce PSD a castigat alegerile parlamentare din 11 decembrie.

6 COMMENTS

  1. Pai sa primeasca si el discursul. Marioneta …
    Poate ii comunicati si dumneavoastra lui Dragnea, ca daca nu sparge clica din servici, dma, curtea suprema … etc, nu rezista nici 3 luni in parlament.
    Sa-si adune naibi ouala si sa indrepte greselile din legile strambe… indiferent de reactile externe, sau ale ong-urile de kkt…

  2. Desigur, se poate bănui ca omul se duce sa-si ia ordinele de la conducerea clubului select in care a intrat in 2014 dar nu mi se pare ca dejunul asta, programat, probabil, de ceva vreme ar fi axat pe necazurile provocate de victoria PSD in alegeri. Nu cred ca ii pasă cuiva de victoria social-Democraților romani, pro-europeni si pro-NATO afișați iar daca-i pasă cuiva de venirea la putere a stângii, in România , e doar in sensul in care aceasta” stânga” nu reprezintă un pericol pentru UE ba chiar ar putea fi un cap de pod al moderaților in lumea din ce in ce mai radicalizată din Est. Cred, mai degraba, ca ordinele, daca exista, au venit deja si nu sunt pe placul personajului, motiv pt care si tace ca pestele de cand s-a produs dezastrul. Mai cred, insa, ca si noi, “subiecții” (ma rog, supușii) excelentei-sale, ar trebui sa ieșim din clișeul cu ordinele venite din afara care-l “manevrează” pe Johannis si sa ne punem întrebarea, simplă si necesară, daca nu cumva Johannis, omul providențial din 2014 si/sau marioneta de azi de la Cotroceni nu sunt decat unul si-același prost, prostovanul fudul si rar cuvantator pe care, pentru păcatele noastre, unii din noi l-au suit pe tron acum doi ani. Știu ca e greu de înghițit pilula dar cred ca prostia personajului trebuie recunoscută ca principală coordonată a victoriei adversarilor săi si cel mai plauzibil motiv al senzației generale ca omul e manevrat din “exterior” la fiecare pas. Cand o vom recunoaște vom înțelege si faptul ca, obosiți de aceasta prostie a pupilului si Ocupați cu propriile necazuri, cei care l-au manevrat până acum s-au lăsat păgubași si-l lasa sa se descurce singur, adică sa tacă, neputincios si ranchiunos, de la tribuna unde s-a cocoțat.

  3. 🙂 🙂 ce strâmbe mai aruncă ocupantul? Pare a arunca destule mai ales că au pierdut pe mâna lor!

  4. intalnirea a fost programata mai demult. in america cea mai proasta administratie din ultimii ani din america, un fel de guvern ciolos al lor, ma refer la administratia democrata obama, + candidata lor clinton + nesimtii ecologisti au luat una peste bot zdravan dupa renumerotarea voturilor in wisconsin:” The final Wisconsin vote is in and guess what – we just picked up an additional 131 votes. The Dems and Green Party can now rest. Scam!” ne anunta presedintele ales trump. soros si gasca finantatorilor candidatei pierzatoare clinton au luat una zdravan peste bot. trump e noul presedinte al sua indiferent de scremenea dementa a democratilor rapciugosi. ar fi cazul ca si pupincuristili lor din mass media romaneasca sa-si aminteasca ca sub conducerea republicanilor romania si-a atins principalele obiective externe la care democratii ne-au zis mai stati o tura. si la ei exista cretini notorii gen mandruta care afirma ca un adevart idiot ca „Prezenta pe categorii de varsta sugereaza ca soarta Romaniei e strans legata de Prostamol”. idiotul asta notoriu, dobitocul exc;us de la antena 1 pentru prostia notorie, la fel ca si alti nesimtiti “de dreapta” sunt multumimiti de vot doar daca le convine! dobitocul asta notoriu, ca si drogatul betivan chirila, au habar cum s-a votat in 2014 cand a iesit favoritul lor intaiul falsificator al tarii, ciorditorul de case, presedinte? nesimtire caracatestica alora asa zis de dreapta.

Leave a Reply