Deputatul PNL Daniel Zamfir posteaza pe Facebook :

Am aflat si eu ca la PNL, dupa demisia Alinei Gorghiu,se pregateste sa devina interimar Raluca Turcan!?! Doamne Dumnezeule! Cred ca ne distrugem prin noi insine!


Raluca Turcan a fost validată președinte interimar al PNL. Cu această propunere se va intra la Biroul Politic Național.

 Conform unor surse, Raluca Turcan a fost aleasă pe baza meritocrației și pentru că filiala Sibiu a obținut cel mai mare scor la alegerile parlamentare din partea liberalilor.

Alina Gorghiu și-a depus mandatul de la șefia Partidului Național Liberal, după rezultatele înregistrate la alegerile din 11 decembrie.

“Am avut încă de ieri discuţii constante cu colegii mei de partid, cu liderii din teritoriu, cu conducerea centrală şi i-am informat că pentru mine nu există alt gest decât cel al depunerii mandatului. A fost o onoare pentru mine să fiu preşedintele PNL doi ani de zile”, a declarat Alina Gorghiu.

Aceasta a precizat că marţi, în şedinţa BPN, se va decide formula de interimat până la Convenţia Naţională care va alege un nou preşedinte al partidului, scrie DC News.

 

2 COMMENTS

  1. nu, nu VA distrugeti, SUNTETI distrusi din exteriorul vostru.
    Chiar nu pricepeti ca vi s-a bagat virusul HIV (adica pedelistii) da inca n-ati murit. Vi s-a dat cu cazmauna in cap (popularii, Gorghiu) dar si asa, nauciti, n-ati murit. Vi s-a bagat si stafilococ auriu in singe (Ciolos) si vi s-a amputat o mina si un picior (USR), Satana a aparut deasupra gata sa va ia cu ea (Basescu) si in final copilul vostru adoptiv, pe care l-ati scolt, hranit, educat si l-ati facut mare (Joshanis) va da inca o cana de apa cu matraguna (Turcan si ce-o mai urma) dupa o alta damigeana cu cucuta (aia de ce l-a luat pe fiul cel mare, nedejdea familiei, Blaga, in armata la intrebari taman cind era mai mare nevoie de el, in campanie).
    Nu va e clar ca pe cadavrul PNL se incerca transplantarea unei structuri straine si la propriu si la figurat, USR, care ar urma sa va mosteneasca?
    Cine sa va salveze? Doar voi insiva. Dar eu cred ca partida e definitiv pierduta pentru PNL, Securitatea a invins, a mai distrus un partid istoric.

  2. fala noastră şi mândria e mai mare ca prostia…făcută!
    🙂 drumul deschis de PNŢCD e şi pentru voi!

Leave a Reply