În PSD s-a pornit valul cu mesaje de susținere pentru Liviu Dragnea, în vederea Congresului PSD din 10 martie. Organizațiile PSD au organizat Conferințe Județene în cadrul cărora au adoptat rezoluții de susținere pentru Liviu Dragnea la funcția de președinte al PSD.

La Congresul din 10 martie, Liviu Dragnea va cere o reconfirmare din partea colegilor, iar sprijinul de care se bucură este unul masiv. Surse din PSD ne-au precizat că este posibil ca la acest Congres să nu mai fie organizate alegeri pentru alte funcții din interiorul PSD, întregul Congres fiind dominat de reconfirmarea lui Dragnea.

Iată mesajele venite de la organizațiile județene ale PSD:

Caraș Severin: ”Votarea in unanimitate a Rezolutiei prin care PSD Caras-Severin decide sustinerea, respectiv reconfirmarea domnului Liviu Dragnea pentru functia de presedinte al PSD

Maramureș: ”Prin rezoluţia de susţinere a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, social-democraţii maramureşeni şi-au arătat totala susţinere pentru cel care a obţinut, la cârma acestei formaţiuni politice rezultate remarcabile, care a reuşit să menţină unitatea în partid şi, mai ales, să lupte alături şi în fruntea echipei PSD, pentru asigurarea unei guvernări performante”

Hunedoara: ”Organizaţia judeţeană Hunedoara a Partidului Social Democrat îl susţine “necondiţionat” pe Liviu Dragnea la conducerea partidului, potrivit unei rezoluţii adoptate, în unanimitate, sâmbătă, la Deva, de către cei 400 de delegaţi prezenţi la Conferinţa judeţeană a PSD”.

Buzău: ”Organizaţia judeţeană a PSD Buzău se numără printre judeţele cu cei mai mulţi delegaţi la Congresul extraordinar. Susţinem în continuare Guvernul, programul de guvernare şi pe preşedintele partidului, Liviu Dragnea”.

Botoșani: Potrivit uneia dintre rezoluţii, “organizaţia PSD Botoşani îşi exprimă susţinerea deplină pentru continuarea conducerii Partidului Social Democrat de către preşedintele Liviu Dragnea”.

Dolj: Cei 175 de delegaţi ai PSD Dolj vor susţine, la Congresul extraordinar al partidului din 10 martie, menţinerea în funcţia de preşedinte al formaţiunii a lui Liviu Dragnea.

Brașov: Cu această ocazie a fost adoptată, în unanimitate, o rezoluţie de acordare a unui mandat de încredere şi susţinere a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Alba: Social-democraţii albaiulieni au aprobat o rezoluţie pentru susţinerea lui Liviu Dragnea, în continuare, în calitatea de preşedinte al PSD.

Organizaţia judeţeană PSD Harghita a adoptat, vineri, în cadrul unei conferinţe extraordinare, o rezoluţie de susţinere a lui Liviu Dragnea.

Constanța: Organizația PSD Constanța, reunită în cadrul Conferinței Județene a votat, în unanimitate, susținerea lui Liviu Dragnea pentru continuarea în funcția de președinte al PSD, scrie stiripesurse.ro

 

6 COMMENTS

 1. Toti sunt in cuget si simtiri alaturi conducatorul iubit. Normal ca totul va ramane aproape la fel. Nimeni nu vrea sa-si pericliteze locul caldut, asta inseamna slabiciune si altceva ce nu se poate spune aici.

 2. Partidul mustaciosul si poporul psd! Ura! Ura! Uraaaa! Batai asurzitoare din palme si raguseli pentru conducatorul iubit de psd! Serios,bre?! Dar cetatenii,cetatenii care nu au nimic in comun cu pupat cururile,ce zic? De la alegerile anterioare,nu mai tine cu pupatul si manipularea,nici acum nu s-au convins?! Data trecuta,votul a fost legat de Ponta si guvernul din acea perioada,acum cand oamenii s-au convins de manevra mustaciosului,nu mai tine! Cetatenii au primit prea multe lovituri cu salarizarea,intai politicienilor si restul,la sfantul asteapta cu picatura,la fel si pensionarii. O sa vedeti mutarea alegatorului care apreciaza exact ce face politicianul pentru el! Chiar va atentionez,sa fie mai multi candidati independenti si ma refer la cei care au facut ceva pentru cetateni,ex: sotul oanei colega voastra,Mircea Diaconu,avocatul care s-a unit cu sotul oanei voastre,nu sunt multi dar pot schimba rezultatul alegerilor! Toti care va vreti independenti,intrati la actiune vizibila si nu va pupati cu pnl sau altii, care au facut,fac numai rau cetateanului! In niciun caz,mustaciosul psd sau alte “paparude” care mint vizibil pe micul ecran!

 3. Apropo,la medici exista malpraxis pentru greseli. De ce nu exista si la judecatori,la politisti si la alte categorii? Vezi cazurile repetate de spart usa la proprietari nevinovati si nu plateste nimeni niciun sfant! Isi cre scuze pentru teroarea si daunele facute dar tot proprietarul plateste! De ce nu se da o ordonanta sau lege sa fie aparat si cetateanul de marsaviile politiei? Cetateanul e si terorizat, si
  inspaimantat,si batut si cu bunurile distruse! Halloooo, asa pazeste politia integritatea cetateanului!? Doar pentru salarii si indemnizatii urla di rarunchi,dar nu fac decat rau cetateanului si se plang ca sunt prea putini! Cu multi sau putini poliytisti,tot vraiste e in tara!

   • dacă securiștii gândesc rațional și își permit să adreseze întrebări care-i deranjează pe civili (așa cum sunteți dv, dl Marin) atunci îmbrățișez cu mare drag
    noul statut de securist.

Leave a Reply