Luna in seara de 3 martie, fotografiata cu un Canon SX 30. O luna rosiatica, de o dimensiune medie la observarea cu ochiul liber.

3 COMMENTS

  1. Luna rosiatica nu este peste tot,sunt puncte care arata zonele mai inchise sau mai deschise la culoare. Risiaticile sunt zonele fierbinti,inflacarate/conflictuale pe glob pentru acest an. Totusi,e bine sa ne uitam cu atentie,Romanica nu are beculetul aprins inca. Dar beculetul guvernului roman,ce culoare are cand vorbim de imigratie continua a cetatenilor din romanica? Nu are filament becul lor?!

  2. Aropo,la subiectul anterior cu “un posibil cutremur pe 4 martie anul asta,asa spun specialistii”,specialistii lui peste ,am s ros ca nu va fi,nu va temeti,anul asta nu va fi cutremur puternic,leganatul alintat si usor e “placut” pentru multi si nu prezinta pericol. Daca va fi ceva urat tare,va fi doar in vrancea,dar nu vor fi pagube decat in perimetrul vrancea,ii zguduie pe pacatosii executanti din zona respectica,si sunt destui,mai ceva ca in ploiesti sau pitesti! Inca nu s-a terminat ziua si nici zilele!

Leave a Reply