Prinţul Charles al Marii Britanii îşi începe, miercuri, vizita oficială de trei zile în România. În prima zi a vizitei, Prinţul de Wales va fi decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional ”Steaua României” în grad de Mare Cruce.

Vizita în România este prima din turneul european pe care moştenitorul Coroanei Britanice îl începe miercuri şi îl va încheia în 6 aprilie.

Prinţul Charles se va afla în România până vineri.

Recent, Alteţa Sa Regală Prinţul Charles, moştenitorul Coroanei Regale Britanice, a avertizat Romania că mediul înconjurător trebuie protejat şi conservat pentru generaţiile viitoare.

Potrivit Prințului Charles, una dintre soluţii stă în puterea micilor agricultori, precum cei transilvăneni.

 „Cred că micul fermier este crucial pentru întreținerea securității câmpurilor. Nu poate fi totul făcut de corporații gigantice, de afaceriștii în agricultură”, a spus Prințul Charles.

Prinţul Charles, el însuşi pasionat de agricultură, a mai spus într-un interviu acordat BBC Radio 4 că „trebuie pusă o valoare economică pe ceea ce natura oferă”.

 

9 COMMENTS

 1. După mine: nu trebuia acceptat decoraţia de la un individ care unblă cu acte false pentru acaparare prin lăcomie! Scuze, dar asta e!

 2. Eee, chestii, socoteli de protocol. toti tampitii zilelor noastre ar trebui sa memoreze ultimul citat, de bun simt, al Printului Charles „Cred că micul fermier este crucial pentru întreținerea …”

 3. si? in afara de Crucea asta, Iohannis a vorbit cu el si despre romanii din Marea Britanie, dupa care plangea cu lacrimi de crocodil in campanie ca sunt lezati de vot?
  sau acum gata, da-o dreaq de diaspora?
  as vrea sa-mi raspunda aia care-l pupa-n cur pe Klaus

    • si as fi curios cum se simt proprietatile lui Charles de la Viscri dupa Brexit, cand atatia romani primesc (deja) de la Home Office scrisori de evacuare din GB!

 4. vad ca ciolanis hotul de case din sibiu dovedit de catre justitie a inceput sa dea decoratii la toata lumea.il comparatia pe turnatorul dovedit al la securitatatii decorat de curand de ciolanis, mircea ionescu quintus, cu printul charles care, cu toate intesele sale in zona, face totusi o buna propaganda romaniei? nici macar nu merita sa facem o comparatie intre cei doi oricat pupincurism am vazut la adresa “venerabilului” turnator.

Leave a Reply