Publicatia Lumea justitiei demonstreaza cu documente ca ancheta in cazul Telepatia a fost facuta prin abuz si incalcarea legii de catre procurorul Emilian Eva, azi arestat. Daca ar exista mecanisme democratice in Romania, pe baza acestor probe si a incatusarii lui Eva pentru coruptie si abuz, cei acuzati in cazul Telepatia ICA, in frunte cu Dan Voiculescu si Gheorghe Mencinicopschi ar trebui eliberati imediat prin decizia ICCJ si dosarul rejudecat in conditii de impartialitate si respect al drepturilor omului.

http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/asta-e-statul-de-drept-procurorul-dna-emilian-eva-l-a-amenintat-pe-ex-seful-ads-corneliu-popa-ca-desi-e-nevinovat-va-avea-de-suferit-daca-nu-da-declaratii-impotriva-lui-dan-voiculescu-ar-fi-bine-sa-va-schimbati-comportamentul-sa-spuneti-tot-ce-stiti-despr

Apar detalii halucinante despre modul in care s-a derulat ancheta in dosarul ”Telepatia”. O ancheta desfasurata in cel mai pur mod stalinist, in care procurorul Emilian Eva, pe atunci la DNA, astazi aflat in arest preventiv, recurgea la amenintari si santaj pentru a obtine declaratii impotriva lui Dan Voiculescu.

Fostul sef al Administratiei Domeniilor Statului, Corneliu Popa, condamnat in dosarul ”Telepatia” la 8 ani de inchisoare a formulat, marti 14 iulie 2015, o plangere penala impotriva lui Emilian Eva, la Procurorul General al Romaniei, Tiberiu Nitu, si la sefa DNA Laura Codruta Kovesi. Corneliu Popa il acuza pe Emilian Eva de cercetare abuziva, santaj si amenintare.

In cuprinsul plangerii este prezentat si interogatoriul de la DNA. Iar ceea ce s-a intamplat la parchetul anticoruptie este incredibil si nu are nimic de-a face cu statul de drept. Practic, Emilian Eva il ameninta pe Corneliu Popa ca va avea de suferit daca nu ”il da pe Dan Voiculescu”. De asemenea, Emilian Eva ii spune lui Popa ca va avea de suferit, chiar daca nu e vinovat.

Prezentam plangerea formulata de Corneliu Popa impotriva lui Emilian Eva:

In baza dispozitiei art. 206 CP (amenintare), art. 207 alin. 2 CP (santaj) si 280 CP (cercetare abuziva), toate raportate la prevederile Legii 78/2000 cu modificarile si completarile ulterioare, precum si ale art. 289 CPP, formulez prezenta

Impotriva numitului Emilian Eva, procuror in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, pentru savarsirea infractiunilor de cercetare abuziva, santaj si amenintare.

Cele trei infractiuni au fost comise de catre Emilian Eva cu ocazia cercetarilor desfasurate in dosarul penal 84/P/2007 referitor la privatizarea Institutului de Cecetari Alimentare Bucuresti S.A., cunoscut publicului sub numele de dosarul “Telepatia”, in forma discutiei purtate la audierile ce au avut loc fara aparator si la care am fost citat in calitate de invinuit in cursul anului 2008, asa cum redau in continuare:

Audierea in dosarul ICA la sediul DNA:

Procuror Eva – Ce functie ati avut in Partidul Umanist?

Popa Corneliu – Nu am facut parte din acest partid

Procuror Eva – Din ce partid ati facut parte?

Popa Corneliu – Din PSD

Procuror Eva – In ce organizatie a partidului ati activat?

Popa Corneliu – In organizatia Timisoara, unde eram simplu membru si uneori am participat si la anumite intalniri la PSD Bucuresti

Procuror EvaDe unde il cunoasteti pe Dan Voiculescu?

Popa CorneliuNu l-am cunoscut in viata mea pe Dan Voiculescu

Procuror Eva – Atunci de ce i-ati dat ICA pe bani de nimic?

Popa Corneliu – Din cate imi amintesc ICA nu a fost cumparata de Dan Voiculescu

Procuror Eva – Si HG prin care a trecut la ADS, de ce ati facut-o?

Popa Corneliu – Cand a fost adoptata aceasta HG eu nu eram la ADS si din cate cunosc, acesta HG a fost initiata de Ministerul Agriculturii

Procuror EvaDomnule Popa, vad ca nu vreti sa cooperati cu mine, sa stiti ca eu cunosc mai multe despre ceea ce s-a intamplat si cred ca ar fi bine sa va schimbati comportamentul si sa spuneti tot ce stiti despre Dan Voiculescu. Eu stiu ca dumneavoastra ati fost un pion in aceasta chestiune in care ati fost folosit si daca acceptati sa il dati pe Dan Voiculescu s-ar putea sa fie mult mai bine, astfel suportati consecintele si dumneavoastra si altii.

Popa Corneliu – Asa cum v-am spus, nu-l cunosc si nu l-am cunoascut pe Dan Voiculescu

Procuror Eva – Dar pe Catalin Sandu il stiti? Stiati ca aceasta persoana a fost director pe la Voiculescu si membru marcant al Partidului Umanist? Sa stiti ca el a zis ca va cunoaste bine si ca dumneavoastra va ocupati de toata licitatia prin ADS.

Popa Corneliu – Dl. Sandu a fost director la Directia Juridica din ADS cand am venit eu in ADS, functie pe care a ramas si pe perioada mandatului meu si de licitatii se ocupau directiile de specialitate.

Procuror Eva – El spune altceva si anume ca dumneavoastra v-ati ocupat special de aceasta licitatie, el fiind in concediu

Popa Corneliu – In ADS s-au stabilit clar niste proceduri identice pentru toate privatizarile si pentru aceasta licitatie au fost respectate intocmai aceste procedure, aprobarea finala fiind a CA al ADS.

Procuror Eva – Nu ma intereseaza CA al ADS ca aia erau niste marionete pusi de voi, care nu stiau ce aproba. Am vorbit eu si cu ei si mi-au spus aceste lucruri.

Popa Corneliu – Membrii CA erau numiti de ministru, nu de mine.

Procuror EvaDomule Popa nu vreti sa cooperati, eu stiu ca dumneavoastra nu aveti nici o vina, dar daca continuati asa nu am ce sa va fac, stiu ca ati fost la momentul nepotrivit in locul nepotrivit. Am verificat si am vazut ca nu ati beneficiat de pe urma acestei privatizari ca si altii (aici mi-a aratat pe calculator niste bilete de avion pe numele lui Catalin Sandu si Flavius Pop), dar va spun inca odata ca daca continuati asa, o sa aveti de suferit.

Popa Corneliu – Eu nu am dat nici o aprobare, ci doar am avizat o nota de privatizare impreuna cu CA al ADS.

Procuror Eva – Va mai spun o data ca nu ma intereseaza CA sl ADS

Popa Corneliu – Dar acesta era forul de conducere al ADS, eu cu ceilalti fiind partea de executiva care duceam la indeplinire hotararile acestuia.

Procuror Eva – De ce ati fost de acord cu incheierea contractului de superficie dintre ICA si GRIVCO?

Popa Corneliu – Nu am dat nici o aprobare in acest sens

Procuror Eva – Pai, ce ati facut domnule cat ati fost director?

Au urmat niste discutii mai lungi in care i-am prezentat cum era structurata activitatea in ADS si de fiecare data cand aduceam vorba despre CA al ADS spunea ca nu-l intereseaza.

La sfarsitul audierii am fost amenintat iarasi ca voi infunda puscaria si eu si multi altii, amenintari care s-au concretizat prin rechizitoriu in dosarul ICA, iar dupa ce a fost mutat procurorul Eva la Iasi a deschis un dosar penal in care l-a inchis si pe fratele meu (in calitate de evaluator la o societate), dosar care de la acea data pana acum a ramas tot la stadiul de cercetare, asta dupa ce a avut grija sa blocheze conturile firmei la care fratele meu era actionar.

In timpul audierii mele am fost amenintat de cel putin trei ori ca voi avea de suferit eu si altii, amenintari care s-au concretizat si prin acest dosar.

Mentionez ca numele fratelui meu este Sorin Popa.

Avand in vedere cele mentionate, va solicit Domnule Procuror General si Doamna Procuror Sef, sa dispuneti inceperea urmarii penale fata de numitul Emilian Eva, cu luarea in considerare a formei agravante a celor trei infractiuni data de calitatea de procuror in care acestea au fost savarsite”.

12 COMMENTS

 1. Deja trebuie actionat. Cei din dosarul telepatia trebuie eliberati imediat, iar camelia bogdan si basaul sa raspunda.

 2. Mare cutră eva ăsta! Desigur, şi el cu naşu-n suflet, precum toate cutrele ale căror sfori le-a tras – şi, pare-se, le trage în continuare, ştiindu-se protejat, invulnerabil şi intangibil -, ticălosul băsescu traian! Acum rămâne de văzut care va fi urmarea plângerii penale formulate de dl. Corneliu Popa…

 3. Nu pare a fi o greseala din partea lui Ponta ci mai de graba o strategie de a asigura continuitatea unitatii PSD,pentru ca agresiunea de politie politica la adresa lui Ponta prin folosirea justitiei in scopuri mafiote de complotistii iohannisti pepeeisti si de pradutorii tarii aflati in spatele lor,nu urmaresc doar distrugerea lui Ponta si sa puna ghearele lor de hoti,corupti,evazionisti si criminali pe guvernarea tarii si banii de la buget ci urmaresc toti ticalosii astia si destructurarea si distrugerea PSD-ului,asfel ca sa ramana tara in ghiarele partidului unic,tradator si pepeeist in frunte cu TATUCA IUBITORUL DRUJBELOR iohannis si asfel tara sa ajunga aservita total putorilor conservatoare occidentale fara nicio opozitie reala si nationala ca astfel sa ne bage si mai adanc in “masina de tocat” in care a fost bagata si Grecia.Oricum romanasii se vor trezi doar cand vor fi luati de smecheri in stapanire “ca datornici” cu sate si orase cu tot, ca tot ne prelucrau unii cum ca “romanii nu au vocatie de propietari”. CE ESTE DE REMARCAT ESTE FAPTUL CA PRIETENUL DRUJBELOR, IOHANNIS ESTE ATAT DE OCUPAT CU COMPLOTUL IMPOTRIVA LUI PONTA INCAT NU ARE TIMP SA SEMNEZE UN DECRET DE NUMIRE A NOULUI MINISTRU PENTRU TRANSPORTURI.NU ISI FACE TREABA,ESTE IN GREVA NEDECLARATA SAU CHIULESTE, DAR VREA SALARIU TRIPLAT.IOHANNIS,PRIETENUL DRUJBELOR ESTE IN GREVA SAU CHIULESTE SI IN CAZUL ACESTA PONTA,SEFUL LUI, CEL CARE II PLATESTE LUI IOHANNIS SALARIU,AR TREBUI SA II TAIE ASTUIA SALARIUL DE TOT, PENTRU CA NU ISI FACE TREABA. PONTA,TAIE-I SALARIUL LUI IOHANNIS CACI ALA ESTE IN GREVA NEDECLARATA SAU CHIULESTE!!! RISIPESTI BANII TARII PLATIND UN CHIULANGIU. Actiunile mafiote anti-Ponta s-au reluat masiv si de urgenta.Asta arata ca iohannis,Prietenul Drujbelor si intreaga lui gasca de “demnitari” care tocmai ce isi facusera planuri de vacanta pe baza triplarii de salarii,sunt foarte furiosi ca Ponta inculpatul amarat si sluga care trebuie sa le asigure lor banetul zilnic,s-a revoltat,misca in front si vrea sa le anuleze triplarea marafetilor.Si atunci l-au adus mort,copt, in carje la dna, ca sa vada el cu ce dumnezei incearca fraierul sa se puna.Pentru ca este fraier ca nu le taie toate fondurile si multe altele, smecherasilor care manipuleaza prin institutiile statului,caci toti,in afara de guvern, isi tot arata muschi dupa cum au ei chef si interese ascunse,Daca basisto-iohannisti au pus-o de BAL FOLOSINDU-SE DE INSTITUTIILE STATULUI,pai BAL SA FIE. CEL MAI VIRTUOS ESTE IOHANNIS,PRIETENUL DRUJBELOR.La mititica s-o gasi un pat confortabil si pe masura lui. Chiar si din acest comunicat se vede unde “preparatorii” comit mistificarea ca sa le iasa povestea dorita.Intelegerea intre cele doua case de avocatura este clara,cu plata lunara in SUMA FIXA,deci indiferent ce activitate se poate produce pe parcurs sau chiar si pentru cazul in care nu se iveste nimic.Intelegerea nu este facuta cu plata pentru “cantitatea” de activitate dupa cum vrea procurorul sa strambe realitatea.Deci in mod real este vorba de un simplu contract de asistenta juridica,asa cum sunt perfectate si intre mii de firme si case de avocatura.Asfel si in cazul acesta Ponta si-a incasat banii perfect legal pentru asistenta juridica si nu pentru “presupusele activitati” asa cum sugereaza comunicatul,activitati care puteau sau nu sa existe pe parcursul perioadei de asistenta.In ce priveste prestatia de activitate reala din partea lui Ponta pentru firma lui Sova,deci intre doua firme private nu este treaba DNA,decat,cel mult,daca macar acuzatiile de ceva coruptie in cazul Sova ar sta in picioare,dar si acolo acuzatiile sunt aiuristice,kiovesistii fortand sa scoata si acolo de un caz de coruptie.Adica un avocat este corupt(???),fiindca a fost platit pentru ca a castigat trei procese importante pentru Complexul Rovinari, procese prin care a reusit sa protejeze interesele clientului si sa le aduca niste bani cand erau in pragul falimentului,banii lor pe care Electrica datornica nu vroia sa ii plateasca,Electrica unde capusau si trageau sforile penelistii Atanasiu,Gorghiu si ta’su,bani pe care altfel aia de la Rovinari nu i-ar mai fi vazut niciodata? Bai Oaie,ce scriu astia in fituica asta este de inspiratie basista pura si nestirbita,scrisa probabil de Basescu calare pe calutul lui in colaborare cu Iohannis calare pe vaca aia portocalie.Si toata vrajeala este atat de sovietica incat baga in invidie si mumia lui Lenin de la Moscova.Baga niste lozinci pentru fraieri cum ca procurori si judecatori pot fi trasi… in teorie si in practica;hai pa!Sa nu care cumva Parlamentul sa modifice ceva,ca-i jale.Dupa care trec la atacurile ce sunt cu adevarat importante pentru ei.Adica astia se dau aparatori ai jurnalismului dar de fapt,bagand vrajeala la adresa patronilor si aia persecutati si porcaiti prin justitia lor zisa “independenta” asfel ca sa fie compromisi(mai baga si prejudiciul ala masluit cica facut de Voiculescu pentru o bucata de teren concesionat si niste cladiri vechi),ataca posturile care au spus cel mai mult adevarul despre ce se intampla in tara asta,comparativ cu posturile total servile si fara nicio indoiala pupinbasisto-iohanniste pana la turbare.Pai cine ataca presa,bai Soviet Suprem? Antena 3 ar trebui sa protesteze pentru atacurile ce au aruncat astia pe fituica lor. Da OAIE,dar tupeu si obraz de talpa mai gros decat Iohannis nu s-a mai pomenit.Asta il depaseste si pe Basescu.Putregaiul asta nici nu s-a instalat bine si a inceput sa bage strambe si sa arunce cu rahat in ventilator cu declaratii nefondate despre guvernul de drept al tarii,un guvern cu cele mai bune rezultate din toata Europa.Baga de asemenea non stop atacuri catre Parlament si imunitatea parlamentara dar de imunitatea lui nu zice nimic caci brusc uita traducerea.Un nemernic care falfaie el “lupta cu coruptia” dar care manipuleaza DNA-ul impotriva celor care ii stau in cale in timp ce isi protejeaza penalii sustinatori ai lui,apara abuzurile lui Stanciu si Kovesi contra unui cetatean oarecare,apara interesele praduitorilor de paduri si pune la cale lovituri de stat impreuna cu slugile lui cu care se protejeaza reciproc,ca doar si el are ceva belele penale mai vechi,de cand umbla cu testamente false cu care ii facuse deja certificate de mostenitor pentru soacra si nevasta,un smecheras de notar prieten de al lui angajat apoi pe salariu gras la primarie,certificate cu care ciordise doua case pe care apoi i le-a confiscat statul, in instanta, cand a fost data pe fata toata porcaria.Cat despre ce retrocedari a tras ca primar,asta ar trebui luat la intrebari in PE daca tot se vorbeste de coruptie la nivel inalt. Din ticalosiile pe care le fac acum basisto-iohannistii si justitia confiscata de ei nu va iesi ninic bun pentru populatie si cand or sa inceapa sa curga consecintele nasoale pentru toata lumea va veni oricum ziua platii pentru toate astea.Caci in viata cine seamana vant,negresit culege furtuna.Si nu cred ca slugile ticalosilor de acum vor mai scapa ca atunci ,dupa revolutie,cum au scapat slugile lui ceausescu. Pai sa doarma in masina daca pana acum a papat fondul alocat. Nu mai are bani, atunci sa stea acasa, ca si asa,in afara de a vorbi prostii, a-si plimba shuncile si nevasta,nu realizeaza nimic bun pentru romani. Este legal ca presedintele sa fie sponsorizat de niste private?Asta nu se cheama SPAGA,SHPERTZ,CORUPTIE in toata Europa? La Marlanoiu nu se conteaza?

 4. părerea mea: trebuie săpat adînc în arhiva iaşi(spital-procurori-avocaţi). posibil să aibă legătură cu ceea ce s-a întîmplat prin 2005 sau 2007august cu o judecător sau procur-femeie care a fost aruncată la socola ca pe un sac de grîu pentru a o scoate nebună să nu desfiinţeze mafia locală. o nebunie şi o şleathă de mafioţi care au distrus cam tot ce era bun şi frumos.

 5. La mintea ta… mai pui un ac si poti sa dai la guvizi.Adica tu nici nu ai vazut ca,dupa ce Ponta a vorbit de oprirea exportului de lemn brut,banditul Iohannis si mafia lui au manevrat un oarece dosarel si tot balamucul de rigoare contra lui Ponta, ca sa se mascheze si sa se blocheze tot ce se poate sa ii deranjeze prietenii austrieci? Daca nu ai vazut ceva atat de simplu inseamna ca prea esti distrus “tehnic”. Bai da ce “anti-basisti” se tot perinda pe la Antena 3!!! Cand il vezi pe Tinel,Elvis si tot felul de PeDeLaci care baga critici TOCMAI EI la adresa lui Basoi de parca nu au fost TOCMAI EI complici jegosi cu ala si cu Boc.Si se mai “lipesc” acum pe langa fostii lingai si lingaii basisti mai noi,adica PeNeLacii care acum cu totii BEHAIE ca “s-au delimitat” de Basescu,dar faptul ca sunt cu totii PePeEisti cu Basescu cu tot, este bineinteles “altceva,altcumva”.Pai basismul este ,de fapt, pepeeismul romanesc,ce o mai vrajim atata? “Magistrati”.Pe aia care i-au “aranjat” pe Remes,Voiculescu,Dragnea,Rarinca si altii,si care au sarit acum si pe Ponta la ordin,ii numesti tu “magistrati”?Aia sunt niste mafioti,slugile altor mafioti si mai mari si mai jegosi, care isi fac de cap prin tara asta, contra celor care stau in calea intereselor lor de praduitoare turbate, in timp ce pe marii hoti ai basimii au ordin sa ii ocoleasca.Nu-i asa ca “magistrati” se numesc aia care se screm sa-i agate cumva si lui Tariceanu ceva cu care sa-l compromita si p’ala,in timp ce se straduie sa-l scoata pe Mircea Basescu,basma curata? Dar tie vad ca al dracu ce iti mai plac bolsevicii, desi te bagai cu istorisiri despre rudele tale deportate tocmai de niste specimene nenorocite ca si mafiotii cu practicile lor bolsevice strecurati in Sistemul de acum. Da,majoritatea pedelisto- iohanisto-basisto- cica liberala infometata asteapta cu lingurile si castroanele legate de gat, sa demisioneze Ponta.Ba putorilor, da la o munca utila si adevarata nu vreti voi, ai dreacu, sa mai si mergeti in tara asta? Numai la sacul bugetar va este gandul, capuselor ce sunteti voi. Aveti cumva impresia ca moare tara de dorul vostru la guvernare? Pai ce dreac sa faceti voi la guvernare in afara de praduiala zilnica? Hai lasa-ne cu 7,4 .Tu ai fost un basist din facerea ta,ce mai o dai pe vrajeala caci nu tine.Alte vrajeli mai reusite nu poti sa produci? Ce vrea sa zica;”si-a batut joc de sperantele unora pentru dreptate si justitie”?Pai ce,pe Ponta l-ati ales voi presedinte?Duceti-va la poarta lui Iohannis acum. Iar despre guvernarea Ponta,voi basistii, nu aveti fata sa criticati ceva. Pe bune. Tu de luni bune te smiorcai p’aici ca nu intelegi nimic si ca nu stii ce are tac’tu cu tine. Sa-i manance ungurii cu fulgi cu tot pe acolo de fraieri cocliti ce sunt cu totii.Sa nu se mai vaite apoi ca le iau grofii casele si pamantul. cu orase si sate cu tot.Le-a mai platit o data pielea toata Romania inainte de razboi,dar ei tot cretini au ramas.Au vocatie de sclaveti si-atat. Si de ce i-ar interesa pe oamenii normali la cap ce spune vuvuzeaua Gorghiu care imprastia prin Parlament fluturasi cu care isi indemna basistii sa nu scape vreo vorba despre infractiunile facute de ea si Atanasiu la Electrica? Ce credibilitate are? Nu Tsipras i-a adus pe greci in situatia asta ci smecherasi tradatori de tipul lui Basescu,Iohannis si toti basistii lor,smecherasi care au tarat Grecia in capcana zonei euro,unde intodeauna cineva castiga iar altii pierd si intra in datorii de nu-i mai scoate nici dracu. Situatia arata simplu si conform legilor matematicii intr-o asfel de “tovarasie”,cine din start este mai slab, in libera concurenta cu ceilalti,se nenoroceste caci nu are si nu o sa aiba niciodata BAZA pe care o au ceilalti.Si tot asa,dupa Grecia vor urma si altii.Si faptul ca un stat si-a ars moneda nationala,se blocheaza total daca nu le mai baga ceilalti “hartie” in circulatia interna.Asfel suveranitatea lor este varza si acum in plus,daca nu ies din zona euro,daca nu este prea tarziu deja sa mai fie cum au fost inainte de a fi bagati in pacaleala, vor trebui sa stea si sa fie scosi la vanzare cu pamant si mare la un loc.Si raul nu se termina aici caci nu vor avea bani nici sa plateasca chiria pentru ca ocupa teritoriul si umbla pe locurile care au fost ale lor. Care romani?RRomanii tai din bloc? Pai nu-i asa bai Guvidule? Tot PSD-ul este de vina ca peneleii,unepereii,udemereii,pemepeii si alti neispraviti au vrut ei musai sa se dea pe scula cu Unguent si Iohannis. Da,si ce vrei sa spui cu asta?Ti-a murit calul din cauza lui Rus sau ce?Comparativ cu Rus,Unguent a facut in mod concret jeguri contra tuturor romanilor si iata-l cocotat la loc de smecherasii vostri hoti,corupti si evazionisti in frunte cu Iohannis. Pai putea sa spuna ca demisioneaza el,Iohannis,daca tot este musai sa deschida gura ca sa zica ceva si sa nu mai zica lumea ca moare de prost. Mai repede o sa ajunga Matahala Iohannis demis cu Unguent de manutza.. Masca populista si-au pus rahatii penelisti cand se pornira ei sa planga pe umarul agricultorilor care sunt nemultumiti de subventiile date de guvern,asta dupa ce le-au fost marite alora subventiile,caci Boc si pedelacii,actualii penelaci,adica tot ei, cei care au prigonit agricultorii si acum ii tamaiaza,le-a dat doar multa UE.Si subventiile cine le-a “negociat” la UE? Nu taticul spiritual al actualului PNL pe numele lui de Basescu? Circarii dreacului. Bai Oaie,basist batran ce esti tu.Dar pe Chiuariu,deja condamnat penal aflat prin Parlament membru PNL cine il apara?In niciun caz Tariceanu,bai branzoaie de oaie. Penalii din Parlament pecum Blaga,Gorghiu,Boagiu,Anastase si multi alti basisto-penelisti,sunt aparati de varfurile alea de rahat si nu de Tariceanu.Ce “curatenie” au facut slugile alea mafiote,ciobane?Toti ciorditorii de multe milioane se plimba liber si traiesc intr-un lux pe care tu,un cioban prost, nici nu ti-l poti imagina stand la stana, ca magarul in mijlocul turmei. Si nu numai acoperitii ci si toti coruptii basisti si penelisti protejati de “cheile” plantate de basescu in justitie si preluate acum de iohannis,noul “coleg”. Bai Oaie,ce scriu astia in fituica asta este de inspiratie basista pura si nestirbita,scrisa probabil de Basescu calare pe calutul lui in colaborare cu Iohannis calare pe vaca aia portocalie.Si toata vrajeala este atat de sovietica incat baga in invidie si mumia lui Lenin de la Moscova.Baga niste lozinci pentru fraieri cum ca procurori si judecatori pot fi trasi… in teorie si in practica;hai pa!Sa nu care cumva Parlamentul sa modifice ceva,ca-i jale.Dupa care trec la atacurile ce sunt cu adevarat importante pentru ei.Adica astia se dau aparatori ai jurnalismului dar de fapt,bagand vrajeala la adresa patronilor si aia persecutati si porcaiti prin justitia lor zisa “independenta” asfel ca sa fie compromisi(mai baga si prejudiciul ala masluit cica facut de Voiculescu pentru o bucata de teren concesionat si niste cladiri vechi),ataca posturile care au spus cel mai mult adevarul despre ce se intampla in tara asta,comparativ cu posturile total servile si fara nicio indoiala pupinbasisto-iohanniste pana la turbare.Pai cine ataca presa,bai Soviet Suprem? Antena 3 ar trebui sa protesteze pentru atacurile ce au aruncat astia pe fituica lor. Da OAIE,dar tupeu si obraz de talpa mai gros decat Iohannis nu s-a mai pomenit.Asta il depaseste si pe Basescu.Putregaiul asta nici nu s-a instalat bine si a inceput sa bage strambe si sa arunce cu rahat in ventilator cu declaratii nefondate despre guvernul de drept al tarii,un guvern cu cele mai bune rezultate din toata Europa.Baga de asemenea non stop atacuri catre Parlament si imunitatea parlamentara dar de imunitatea lui nu zice nimic caci brusc uita traducerea.Un nemernic care falfaie el “lupta cu coruptia” dar care manipuleaza DNA-ul impotriva celor care ii stau in cale in timp ce isi protejeaza penalii sustinatori ai lui,apara abuzurile lui Stanciu si Kovesi contra unui cetatean oarecare,apara interesele praduitorilor de paduri si pune la cale lovituri de stat impreuna cu slugile lui cu care se protejeaza reciproc,ca doar si el are ceva belele penale mai vechi,de cand umbla cu testamente false cu care ii facuse deja certificate de mostenitor pentru soacra si nevasta,un smecheras de notar prieten de al lui angajat apoi pe salariu gras la primarie,certificate cu care ciordise doua case pe care apoi i le-a confiscat statul, in instanta, cand a fost data pe fata toata porcaria.Cat despre ce retrocedari a tras ca primar,asta ar trebui luat la intrebari in PE daca tot se vorbeste de coruptie la nivel inalt. Bai Oaie,ti-am zis sa ne spui ce articol din Constitutie “a calcat in picioare” Tariceanu.O ti asa la infinit cu tampeniile, ca papagalul care a mancat crema de ghete.

 6. Si ce daca! Iohannis cu institutiile de forta vrea sa conduca aceasta tara dupa interese straine. El ramine cu excursiile si sindrofiile. Noi ramânem cu saracia noastra cea de toata zilele. Nu vedeti ca in Romania s-a pornit o sârba mare in care sint strinsi laolalta americanii, nemtii, francezii, olandezii, austriecii cam toti din Europa care au avut colonii mai demult, prin ambasadori si servicii secrete si binenteles serviciile secrete ale lui Iohannis si trådåtorii de tara si neam. Asa credea si Alexandru Visinescu, primul tortionar. Se credea nemuritor. Considera, ca åstia de azi ca indeplinirea cu spinarea plecata a tuturor ordinele primite de la stapinii lui, la care mai adauga ceva criminal si de la el este drumul cel bun. Probabil este o betie a puterii. Drumul nostru spre colonie este fara intoarcere pentru citeva generatii, daca nu ne trezim la timp.

 7. N-are dom’ne nimic, vedeti-va de treaba … Procurorul Eva este mai curat decat lacrima, Basescu poate sa jure oricand chestia asta. Chiar asa, ciudat, pe Basescu nu il intreaba nimeni nimic … Presa unde mai e sa ii puna in fata toate potlogariile? Sa il puna in fata cu Elena Udrea si cazul ei, cu Emilian Eva si cazul lui, sa ne explice el atunci cum stia ca pe mosia sotului Gabrielei Firea stia ce se intampla, dar nu stia cum e treaba cu frac-su si cu eterna blonda care dadea consilierii afara din biroul presedintelui, nu stia care e treaba cu pipita care scrie poezii din puscarie care a finantat campania, de altfel complet independenta a eternei fiice, el totusi fiind cel mai informat om din stat, dupa spusele chiar ale dansului …
  “Stat de drept” – Radu, sa fim seriosi, asa ceva nu exista in Romania. Nici cu evidenta in fata, asemenea cazuri nu vor fi sanctionate niciodata, nu mai vrea nimeni un urmator procuror Panait, astfel ca sistemul s-a autoreglat pana la un asa nivel incat continuitatea este asigurata. Procurorii sunt aceeasi indiferent de stapan, ei vor musca pe cine trebuie cand trebuie.

 8. In cazul in care acest dialog si nu vad de ce nu ar avea un sambure de adevar, se vede de la o posta ce invata astia mai nou la Institutul de Magistratura.Ce imi vine in minte e un film polonez de prin 2010.
  Se numeste Katyn.
  P.S Pastrand proportiile

 9. As vrea,daca se poate,sa vad ce zic “romnii “si tinerii frumosi si liberi.
  Ia sa vedem….astia cu “varanu-n gura”, ce mai ziceti?

 10. Asta se stia de multa vreme. Nu era demonstrat dar se stia. Problema este ca vor face din acest procuror un tap ispasitor. Credeti ca Eva o sa spuna de la cine a primit ordiunul ? Si, mai ales, cui sa spuna ? Celor care l-au dat ??? Sa fim seriosi ! Sistemul il sacrifica pentru a-si curata obrazul si atunci isi aplica fard fara sa curete mizeria. Cam asta este “cazul” Eva : fard peste mizeria de pe obrazul sistemului.

 11. Asa cum aminteam, DNA a fost o speranta, iar acum este un real pericol. Aceasta “jucarie” trebuie data pe mana unor oameni cu scaun la cap, onesti, incoruptibili, patrioti, profesionisti si extraordinari de responsabili.

Leave a Reply