Premierul Ludovic Orban a criticat în termeni duri USR, partenerul pe care ar trebui să guverneze după alegerile parlamentare programate în iarnă. Orban a comparat USR cu FSN.

“Am făcut o evaluare. Intensitatea atacurilor din partea USR este la fel de mare ca atacurile din partea PSD. Când iau o pauză, vin să discute cu noi, să negocieze. Ei trebuie să se hotărască. Ne atacă pe ce numesc ei DNA-ul pădurilor. Păi, eu am plantat sute de copaci, de când eram mic.

E un întreg campionat în Parlament să facă nişte legi pe picior, fără studiu de impact, doar ca să dea bine la populaţie. La DNA-ul pădurilor sunt angajările blocate, nu are niciun studiu de impact. Lega scapă pe toţi cei care au furat lemne şi au comis ilegalităţi. Este un parchet care nu are procurori, nu are nimic, nu poate să facă angajări. Interesul lor e să vândă un slogan.

Se calcă pe bătături cu DIICOT. Asta fac cei de la USR, vând slogane. Ce fac ei e împotriva scopului. Nu vreau să aibă bolile FSN-ului, să fie populişti, să pună ştampile, să facă o manipulare. Ne trebuie parteneri cinstiţi, cu care să putem construi”, a precizat Ludovic Orban.

4 COMMENTS

  1. Uauuuu! Asa da emisiune, si ma refer la invitatii din partea a doua a emisiunii! Genul asta de emisiuni te relaxeaza, nu te infricoseaza, nu-ti incarca seara sa nu poti dormi, incat treci mult mai usor peste problemele zilnice, si sunt destule! Multumesc pentru destindere si pentru revenirea la ceea ce erai! Bravo! Felicitari!

  2. Radu, ma uimesti cu ceea ce scoti pe gura, parca ai dat in boala “recomandarilor” ca politicienii si oricare imprastietor de ura viscerala, de teroare, de boli! Daca nu cred in virus, sa mergem sa vedem la urgente! Tu vorbesti serios? Dupa exprimarea ta, identica cu cea politica, ne trimiteti si la bulau sa credem conditiile din pandaimos, ne trimiteti si la saraciti sa credem ca sunt saraci desi este realitatea din teren, ne trimiti la dezinfectare sa credem ca exista , ne trimiti la deparazitare sa credem ca exista si tot asa! De ce nu ne trimiteti la bogatasii de lux sa credem ca exista?! Dar, cine va credeti voi de ne trimiteti obligatoriu sa credem ce credeti sau vedeti voi? Fiecare crede in ce vrea si nu are dreptul nimeni sa Impuna: crede diar in ce vrem si spunem noi ca exista! Si tu esti un partener alaturi de politicieni la obstructionarea drepturilor noastre?! Sa fie clar, daca mergem pe premisa voastra sa credem in ce se spune, nu mai avem scapare! Fiecare are dreptul sa isi croiasca drumul sa se apere sau ocoleasca teroarea asta si infricosarilr aruncate zilnic!

Leave a Reply