Procurorul general Augustin Lazăr, a declarat vineri că persoanele invocate în înregistrările fostului deputat Sebastian Ghiţă trebuie audiate, iar documentele şi înregistrările trebuie ridicate, afirmând că acestea au fost prezentate publicului într-o manieră “tendenţioasă”.

“Într-adevăr, pe rolul Secţiei de urmărire penală şi criminalitate există un dosar care a fost înregistrat în urmă cu două zile în care se fac investigaţii în legătură cu afirmaţiile care au apărut în spaţiul public, cu înregistrările care au alertat într-un fel opinia publică şi care cred că sunt prezentate într-o manieră destul de tendenţioasă, după cum le vedem la televizor. Ele sunt prezentate într-o anume formă, sugerându-ne nouă deja ceea ce ar trebui să facem. Ori cercetările ar trebui să fie obiective”, a declarat procurorul general, Augustin Lazăr, în legătură cu dosarul deschis în urma înregistrărilor prezentate de Sebastian Ghiţă.

Augustin Lazăr a afirmat că persoanele care sunt invocate în înregistrări trebuie să fie audiate.

“Evident că trebuie audiate persoanele care sunt invocate în cazul acesta. Trebuie ridicate acele înregistrări, documentele care se vehiculează”, a răspuns Lazăr, întrebat când încep audierile şi cine ar trebui să vină la aceste audieri, scrie Mediafax.

 

9 COMMENTS

 1. oricum, acum imi dau seama de ce Black Cube voia sa sparga si adresa cucuveauamov, de care SRI teoretic nu stia si deci nu o proteja. Dar acum cand am auzit de la Ghitza ca e posibil ca Kovesi sa fie indrumata de CIA, cam imi dau seama cine i-a pazit adresa aia de nici israelienii n-au reusit sa i-o sparga, de au trimis agenti pe teren…

 2. Fricosule…fricosule…faci jocul unui sistem corupt….de-aia te-au pus in functie pentru că eşti “manevrabil”…o să-ţi faci “pe bune datoria” aşa cum şi-a făcut-o şi CNADCU atunci când au “spălat-o” de ruşine pe plagiatoare…

 3. De cand vorbeste ghita kovesi mucles!kovesica,plagiatoarea spalata de cnadtcu,exponenta anticoruptiei medaliata si in cercul polari,facaleatza de dosare audiata?Precis i se da nup ca si lui basescu,mihaileanu si cate si mai cate escrocherii,infractiuni evidente,dosare cu bani grei,nup-uri si pa bonjour!Statul mafiot sunt astia,in gasca,unii devalizau altii ii albeau!In timp ce multi romani isi cautau dreptatea la CEDO!Legea raspunderii magistratilor se impune cat mai repede!

 4. Pentru un veritabil NUP ? Apoi vârtos şi în forţă prin Nufărul sa 🙂 🙂 ca cu Nana-Black cube-casa mihăileanu-Flota românească…şi sunt destulr…antecedente în profesie!

 5. Dar chiar nu a sesizat nici un jurnalist ca Ghita minte in legatura cu santajul lui Ponta ?

  El spune ca in 2014 Ponta a fost santajat ca i se anuleaza vizita in strainatate si va fi in apropierea prezidentialelor ca sa-l ruineze. Pai numirea a fost in 2013, nu 2014, iar la acea ora exista inca USL si candidatul la prezidentiale era Antonescu.

  Ba mai mult nu spune nimeni ca Ghita spune doar ce vrea el, il ignora pe Maior care apare in versiunea Elenei Udrea sau de cum a fost inlocuita Pivniceru de Ponta sau cum baietii astia doi Ghita si Ponta erau membri PSD.

  Ghita foloseste informatii publice de prin interviuri, articole din ziare sau aruncate de amici gen Udrea si altii in spatiu public, amesteca minciuni cu franturi de adevar si spune ca sunt dezvaluiri !

 6. Nu ar fi mai simplu radule ca victor viorel ponta alias santajatul sa depuna o plangere penala pentru santaj?Culmea este ca in toata mass media nu se gaseste unu mai dibaci sa il intrebe pe ponta despre santaj.De ce ocolim pe la ploiesti cand ponta e cheia de bolta in toate povestirile lui ghita?Ponta ar putea sa faca lumina in acest caz.Intrebarea este daca si vrea sa se afle adevarul.

  • A fost intrebat si a spus ca deocamdata nu dorests sa comenteze. Gandeste-te ca nu de cinstiti ce erau putea CIA sa-i santajeze pe toti…

Leave a Reply