Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a postat pe Facebook a replica la atacurile pe care presedintele Klaus Iohannis le-a lansat azi la sedinta CSM :

 

Bănuiesc că dacă aş fi acceptat “oferta” lui Klaus Iohannis de a intra la guvernare într-o alianţă PNL-USR-PMP, acum preşedintele ar fi avut un alt discurs la adresa mea. Din păcate, domnia sa continuă discursul din campania electorală şi îi atacă pe cei pe care îi consideră adversari politici. Campania s-a terminat, iar preşedintele ar trebui să respecte votul românilor.

Pentru mine şi pentru colegii din ALDE şi PSD campania s-a terminat şi important este să luăm măsurile aşteptate de români, începând cu creşterea salariului minim, creşterea pensiilor şi măsurile de natură fiscală şi de debirocratizare pentru mediul de afaceri autohton.

Da, îmi doresc ca preşedintele să fie un partener în proiectele pentru România, începând cu susţinerea „statului de drept”, nu a „statului drepţi” pe care îl susţine acum. Mi-aş dori să îl aud pe Preşedintele României susţinând o lege care să reglementeze strict ascultatul telefoanelor românilor şi să penalizeze excesele şi abuzurile instituţiilor de forţă.

Refuz conflictul pe care Klaus Iohannis încearcă să îl deschidă, pentru că românii s-au săturat de conflicte. Sper doar, că preşedintele va înţelege momentul în care se află România şi rolul constituţional pe care îl are.

8 COMMENTS

 1. si pt ca romanii s-au saturat de conflicte ne-am gandit sa o propunem pe Sevil Shaideh?!…
  ma rog…..

 2. Mutalaul trebuie ignorat cu desavarsire de catre alianta de la guvernare, ca nimic nu doare mai mult decat asta.
  In locul lui Dragnea&Tariceanu, la fiecare intrebare despre Malai Mare as declara: Cum, a mai declarat ceva, astazi, presedintele? N-am cunostinta de asa ceva, ma voi informa ulterior!

 3. Corect,nu te pui cu prostul cand e agitat,ca oricum n-o sa inteleaga!Iohannis a ramas in campanie!!!!”Lucrul bine facut” s-a terminat odata cu ciolos!

 4. Bă băiatu: nu intra în tărâţa mucegăită a altora! Nici porcii nu pun…râtul în ea! Fii demn şi respectă-ne pentru votul atribuit!

 5. Daca mai da soarta si se alege Verhofstadt la CE refuzul de a trăda partenerii politici va deveni axa noii politici europene si, implicit, a celei dambovițene, bazată in forma ei actuală pe Trădarea liberalilor din 2014 si deja pe cale de a se prăbuși in încrederea populației după cum s-a văzut la ultimele alegeri generale. Cu alte cuvinte: as vrea sa văz mutra lui Johannis cand va trebui sa dea mâna cu Verhofstadt, cel pe care partidul “lui” l-a folosit de “corifeu” al campaniei europarlamentare 2014 doar ca sa-l arunce la gunoi a doua zi după victorie-mi-e teamă ca, iarăși, va trebui sa-i caute in coarne “penalului” Tăriceanu ca sa-l scape de situațiile penibile de acest gen. Sau, cine stie? Poate rezolva problema prin SMS? In orice caz, consecvența lui Tariceanu începe sa iasă in relief-nu te pui cu prostul, nici nu accepți duelul cu un trădător al doctrinei pe care o susții. It’s that simple.

 6. Off-topic:

  In inregistrarea cu Basescu este practic vorba despre un santaj ordinar. Basescu spune in inregistrare ca el are inregistrari compromitatoare cu Coldea, Kovesi, Camelia Bogdan, si ca daca Coldea si Kovesi nu o retrag pe judecatoarea Camelia Bogdan din dosarul ginerelui lui si nu ii lasa in pace familia el da drumul la inregistrarile respective, care inregistrari confirma cum Coldea, Kovesi si Camelia Bogdan au organizat executia lui Dan Voiculescu.

  Indiferent daca Basescu are inregistrarile sau daca ele nu exista si el doar blufeaza amenintandu-i pe Coldea, Kovesi si pe Camelia Bogdan, fapta este tot santaj si este prevazuta in Codul Penal.

  Daca are inregistrarile si daca tot se declara Basescu foarte mare luptator impotriva abuzurilor institutiilor de forta (a binomului) sa dea drumul la inregistrarile respective, daca e mare moralist justitiar si nu e doar un santajist ordinar. Daca nu le are si zice doar la cacealma ca le-ar avea, fapta se incadreaza tot la santaj si este prevazuta in Codul Penal.

  P.S. Reporterul dvs., Robert Kiss, asta trebuia sa il intrebe pe Basescu, daca are inregistrarile pe care a declarat cu gura lui ca le are si cand da drumul la inregistrarile respective, daca tot e mare luptator impotriva abuzului institutiilor de forta? Si sa ii precizeze ca in ambele situatii, si daca are inregistrarile, si daca nu le are si doar zicea la cacealma ca le are, inregistrarea respectiva consfinteste faptul ca Basescu este un santajist ordinar si un “penal”, el savarsind “ca la carte” aceasta fapta prevazuta in Codul Penal.

  Din pacate reporterul dvs., Robert Kiss, s-a limitat doar la a-i ridica mingi la fileu Țuicarului, pana cand acesta dandu-si seama ca discuta cu un om slab s-a apucat chiar sa il insulte pe final.

 7. Hotii trebuie judecati si condamnati D-le Clin PopescuTariceanu, nu amnestiati. Sper ca si Radu Tudor si Antene 3, intelege acest lucru. Avem o tara frumoasa si bogata si nu ne putem bucura de ea. Suntem cel mai vechi si mai nobil popor din Europa, si am suferit destul timp de sute de ani sub ocupatie straina si astazi suntem rupti de fratii nostri din Basarabia si Bucovina de Nord. Milioane de Romanai au parasit tara ca sa-si saleze copiii si parintii ramasi in tara. Nu ne-au lipsit niciodata tradatorii de Neam si Tara, dar ce se intampla acum in Romania este strigator la cer!!!

Leave a Reply