Procurorul general Bogdan Licu a spus luni, la sediul CSM, cu privire la cazul fetiței din Mehedinți, că a fost deschis un dosar penal.

„Nu tolerez abuzuri și nu voi acoperi greșeli. Prin urmare, încă de vineri după-amiază în cadrul SIIJ a fost constituit un dosar penal ce are ca obiect cercetarea împrejurărilor ce au fost prezentate de dvs în mass media. Până la acest moment nu am dorit să facem public acest lucru din rațiuni ce țin de managementul dosarului. (…) La Parchetul Curții de Apel Craiova a ajuns o echipă. În cadrul acestui dosar sunt verificate absolut toate faptele care au condus la această situație nefericită”, a spus Licu, precizând că nu poate da mai multe informații, având în vedere că dosarul se află în lucru.

Bogdan Licu consideră că minora nu trebuie să părăsească România.

„Consider că minora nu trebuie să părăsească teritoriul țării până când nu vor garanții depline că aceasta se va face în condiții de siguranță fizică și mai ales psihică”, a mai spus Licu, citat de stiripesurse.ro

PS : Ministrul Justitiei Ana Birchall se exprima si se comporta din ce in ce mai ciudat. Pare ca nu e bine. Deloc ! E intr-o permanenta criza, se simte mereu persecutata….

https://www.stiripesurse.ro/ana-birchall-a-explodat-la-adresa-lui-bogdan-licu—cine-v-a-dat-asemenea-informatii–ar-trebui-sa-ii-fie-putina-rusine-_1361567.html

2 COMMENTS

Leave a Reply