Procurorul general Augustin Lazăr a declarat, răspunzând unei întrebări, că nu poate infirma sau confirma existenţa unei anchete privind Tel Drum şi Liviu Dragnea şi a precizat că, dacă raportul ar fi real, faptele ar fi de competenţa DNA, adăugând apoi: ”Dacă nu cumva are un dosar în lucru”.

Întrebat dacă există o anchetă în curs cu privire la Tel Drum şi Liviu Dragnea, Augustin Lazăr a spus că nu poate infirma sau confirma acest lucru.

”Vă pot spune că există un ghid de relaţii cu media în care scrie foarte clar că anumite lucruri nu se comentează în anumite momente”, a precizat Lazăr.

De asemenea, întrebat dacă cele semnalate în ancheta Rise Project pot face obiectul unui dosar penal, Lazăr a răspuns: ”Dacă raportul este real, faptele ar fi de competenţa DNA, nu vă pot preciza dacă acest document este real sau nu”.

Ulterior, Lazăr a adăugat: ”Dacă nu cumva are (n.r.- DNA) un dosar în lucru”.

Rise Project a publicat joi un raport atribuit Direcţiei Generale de Protecţie Internă, intitulat “Notă privind aspecte care afectează climatul socio-economic al judeţului Teleorman”, care descrie o “reţea infracţională formată din persoane cu putere de decizie în judeţ”, prin care Liviu Dragnea ar fi fraudat fonduri europene şi guvernamentale. În acest document, Dragnea este prezentat drept “deţinătorul majoritar al acţiunilor la purtător de la SC Tel Drum SA”.

https://www.news.ro/politic-intern/update-control-al-inspectorilor-anaf-in-redactia-rise-project-dragnea-nu-am-nicio-implicare-cred-ca-se-incearca-compromiterea-mea-ce-spun-seful-anaf-ministerul-de-finante-si-dgpi-1924400506002017071917073989

https://www.news.ro/politic-intern/dgpi-despre-ancheta-rise-respingem-ferm-alegatiile-potrivit-carora-presupusul-document-secret-ar-apartine-unitatii-1922400807502017070017074329

https://www.news.ro/politic-intern/tariceanu-nu-exista-nicio-dovada-ca-documentul-prezentat-de-rise-project-e-veridic-nu-are-nimic-de-a-face-cu-jurnalismul-1922405506002017072317074321

 

 

6 COMMENTS

 1. Faptele presupuse sunt din 2005 ???

  Ce mare e disperarea ! Uau !

  Deci pana acum, dupa scormoneli indelungate despre Dragnea s-au putut formula urmatoarele acuzatii:

  Foloase necuvenite la referendum constand in prezenta mai mare la vot.
  Complicitate la abuz in serviciu: adica l-ar fi ajutat pe un baiat sa faca abuz in serviciu.
  In 2005…s-ar fi acordat niste contracte fara licitatie si ar avea si Dragnea vreo implicare.

  Repet !

  Mare e disperarea…

 2. De unde mama naibii aţi avut voi bani de v-aţi făcut ditamai viloaiele stil cazemată!?
  De unde aţi avut voi resurse pentru terenurile care le aveţi în declaraţia de avere!?
  De unde aţi avut voi resurse pentru tot ce înseamnă imobiliare personal înscrise în declaraţia de avere!?
  Aţi furat şi voi precum m-au furat pe mine şi nu numai, de moştenire, baza fiind acte cu conţinut fals întocmite în 2004 despre care nu am ştiut, după 10 ani nu mai poţi face nimic, şi, ulterior prin hotărâri judecătoreşti obligatorii, samsarilor?!
  Succes celor care dovedesc infracţiunile, cât şi la recuperarea furăciunilor!

 3. :)))
  La puscarie!!! Toata lumea. :)))
  Sa ramana in libertate doar gaura, au gust, bas, markovei, tukan, jegohanis… :)))
  Numai spuma…
  :))
  Ce tara! Dar ce “oameni”! :))

 4. Ciudat compromisii astia nu se dau plecati. S-a confirmat ca unchiu’ o protejeaza pe Codruta si cred ca printre dinti ambasadorul SUA i-a lasat cu limba de moarte, la intalnirea comuna cu Dragnea, sa nu se atinga de ea iar, ea ca o confirmare, face noi dosarele politice baietilor si fetelor din politichia romaneasca.

Leave a Reply