Mihaela Andrei, producatoarea emisiunii Sinteza zilei moderata de Mihai Gadea la Antena 3 a postat urmatorul mesaj :

Bergamo, astazi, 21 martie. Camionele armatei italiene cu 77 de sicrie pe care le duc in alte regiuni pentru crematoriu, la Bergamo nu mai e loc. Sunt atat de trista, iar cuvintele nu pot descrie ceea ce simt. Ieri dupa-amiaza, am fost la un pas sa fac infarct! Am simtit ca mor de disperare! Sotul meu, Antonio, eroul meu de la Spitalul Papa Giovanni din Bergamo a avut toate telefoanele inchise. Si nu am putut lua legatura cu el…am alertat toti cunoscutii sa intreb de el, dar cum nu pot sa se deplaseze unii a altii pentru ca e interzis, am trait ore in disperare…La 2 noaptea m-a sunat…eram treaza si plangeam…mi-a spus: am dormit, eram epuizat si telefoanele s-au descarcat, iarta-ma! Sa nu mai trec niciodata prin asta, caci orice veste trista ma distruge incet, incet! Puteti, voi prieteni sa ma intelegi? Va multumesc celor care in aceste zile mi-ati trimis mesaje si ganduri bune. Distanta ma omoara si faptul ca ai mei trec prin momente atat de grele! Dumnezeu sa ne ajute si sa ne ocroteasca pe toti!

2 COMMENTS

  1. Italia o tragedie combinata cu disperare. Nu intamplator au fost facute atatea arii de opera tragica. La noi este privit superficial . Nici la interne nu s-au trezit . Nu isi respecta nici comandantii dar pe noi La comunicarile comitetului de urgenta cei care au organizat si ma refer la administrativul mai au oferit ministrului si celor doi secretari de.stat un pupitru neconform situatiei: microfoane fixe cu buretel de protectie care sigur are in el inmagazinate zeci de sedinte( arafat chiar a reglat microfoanele( se poate verifica la magazie). Nu exista un panou transparent inte interlocutori si public in concluzie se joaca cu sanatatea sefilor. Lipsa de minitiozitate poate lasa sa patrunda la varful structurilor de comanda epidemia. Oamenii aiia s-au straduit cu arsenalul din spate sa organizeze la nivel inalt o tara ca niste neica speciali de la administrativ sa trateze superficial o treaba serioasa.

  2. Nimeni nu spune ca Italia a economisit din sistemul sanitar numai 37 de miliarde €! Lipsesc 20000 de angajati. Este de inteles ca nu pot face fata in aceasta situatie!

Leave a Reply